MSc Marketing Psykologi

Generelt

Program beskrivelse

Markedsføring Psykologi MSc

Forstå forbrugernes adfærd og udvikle innovative forretningsløsninger. Udforsk sociale forandringer og banebrydende teorier.

Nøgleinformation

 • Navn: Marketing Psykologi
 • Kvalifikation: MSc
 • Niveau: Postgraduate
 • Studieform: Heltid
 • Varighed: 12 måneder
 • Undervisningsgebyrer: £ 18.000 *
 • Stipendier: Ja *
 • Næste startdato: September 2018
 • Fremtidig startdato: september 2019
 • Studerende i udlandet: Nej
 • Validering: Regent's University London

* For yderligere oplysninger henvises til afgifterne og de økonomiske supportafsnit nedenfor.

Oversigt

Vores MSc Marketing Psychology er designet til at udvikle morgendagens brand strateger, senior brand managers og senior markedsforskere. Vi opnår dette ved at samle to beslægtede discipliner, for hvilke Regent er internationalt kendt: psykologi og marketing.

Dette program vil udstyre dig med færdigheder og viden til at forstå nuværende trends og forudsige fremtiden.

Vi tilstræber at udvikle din intellektuelle integritet, kritiske tænkning og dine avancerede forskningsfærdigheder, så du indtaster dit valgte erhverv som en marketing- og brandingekspert med evner, der normalt er forbundet med en avanceret videnskabsundervisning.

Omfatter nye discipliner som digital antropologi, adfærdsmæssig økonomi og neuro-marketing, vil vores program placere dig i spidsen for din branche. Du vil undersøge sociale forandringer, nye debatter og banebrydende teorier, undersøge mærker som psykologiske og kulturelle objekter.

Selv om programmet er fokuseret på centrale områder inden for marketing psykologi, er omfanget bredt: du vil uddanne dig med en række nøgleoverførbare færdigheder, der giver dig fleksibilitet til at vælge imellem en række karrieremuligheder på højt plan.

Struktur

Længde

På MSc Marketing Psychology, du påtager sig tre studieperioder, der hver består af 60 point, med 180 credits i alt.

Programmet består af kerne moduler i første og andet semester, med valg af to valgfrie moduler i tredje semester.

moduler

Kernemoduler

 • Mærker, annoncer og ambitioner
 • Tværkulturelle aspekter af marketingpsykologi
 • Iværksætterstrategi
 • Individuel markedsføring (B2I)
 • Psykologi for forbrugeradfærd
 • Forskningsmetoder
 • Professionel praksis (placering)
 • afhandling

Derudover vælger du et af følgende valgfrie moduler:

 • Lederskab, Engagement og Motivation
 • Marketing Communications

Undervisning

Vurderingsstruktur

Programmet trækker på en bred vifte af evalueringstyper for at afspejle disciplinernes karakter og give dig en passende mulighed for at vise succes på programmet i overensstemmelse med din foretrukne læringsstil.

Dette omfatter akademiske essays, forskningsaktiviteter, rapporter, præsentationer, reflekterende rapporter, interviews, gruppearbejde og levende projekter. Der tilbydes alternative vurderinger, hvor det er muligt for studerende med registreret handicap.

Du vil også deltage i selvvurdering og peer vurdering.

Studiemetoder

En række undervisnings-, lærings- og vurderingsmetoder bruges til at støtte dig på programmet. Disse omfatter forelæsninger, seminarer, workshops, feltforskning, laboratorieforsøg, case studies, gruppeprojekter og individuelle og gruppearbejder.

Forelæsninger og seminarer er den mest almindelige leveringsmetode. Selvom disse opererer ud fra antagelsen om, at der ikke er nogen forudgående kendskab til emnet, er der en forventning om, at du vil supplere de viden og færdigheder, der er opnået under kontakt tid med din egen ekstra uafhængige læring rettet af dit undervisningsteam. Disse vil omfatte refereed artikler, seminal litteratur og andre udvalgte nøgle tekster i markedsføring, psykologi og beslægtede discipliner.

Du forventes at deltage i foredrag, seminarer, workshops og præsentationer fra gæstens højttalere, som alle giver dig et solidt fundament for læring. På Regent mener vi, at læringsteknologien skal være et supplement snarere end en erstatning for levende undervisning og personlige læringsudvekslinger. For at supplere dine studier bliver materialet tilgængeligt på dit virtuelle læringsmiljø (VLE), Blackboard. Vi har et dedikeret, prisvindende Learning Technology Team.

Blandt de andre metoder til at lære på programmet er:

Orientering

I starten af ​​programmet deltager du i en induktion, der giver dig de nødvendige forventninger til det kommende år. Ved starten af ​​hvert modul får du en tidsplan og en liste over læsereferencer. Hver modul tutor vil give individuel og gruppe støtte til dig under dit modul.

Gæstens højttalere og workshops

Programmet trækker på mange nye discipliner som digital antropologi og neuro-marketing, og derfor indeholder vores undervisningsteam specialister, så du kan lære direkte fra eksperterne.

Gæstehøjttalere er regelmæssigt involveret i programmet for at yde faglig og praktiserende support til dine moduler. Faktisk har programmet inkluderet en 'Guest Lecturer Series' bestående af en række industri eksperter udarbejdet til at give deres perspektiver på bestemte emner.

Feltforskning

Du vil have mulighed for at gennemføre originalfeltforskning, der indebærer at observere forbrugernes og brands adfærd. Du vil analysere dine resultater og drage konklusioner ved hjælp af en anerkendt samfundsvidenskabelig tilgang og være i stand til klart at identificere de praktiske forretningsapplikationer i din forskning.

Laboratorieforsøg

Socialforskere værdsætter laboratoriet som et forskningssted, fordi det giver en høj grad af kontrol, hvilket tillader eksperimenter. Forsøget er en specifik teknik inden for forskning, der giver en høj grad af pålidelighed og validitet. Du får mulighed for at gennemføre formelle eksperimenter i laboratoriet og analysere resultaterne ved hjælp af passende metoder, herunder statistikker. Du vil kunne identificere de praktiske forretningsapplikationer i din forskning.

Studerende med handicap

Nogle klasser leveres i undervisningslokaler, der nås via trapper. Hvis du har en tilstand, der påvirker din mobilitet, og du har brug for stueetage eller værelser med elevatoradgang, anbefales det at kontakte handicapofficeren.

Adgangskrav

Akademiske krav

En regents uddannelse giver dig et højt niveau af personlig opmærksomhed, og dette begynder fra det øjeblik du søger at studere hos os. Vi ønsker at forstå, hvem du er, og hvad dine evner og interesser kan være - vi er interesserede i dit potentiale såvel som dine tidligere resultater. Vi gennemgår hver ansøgning i vid udstrækning og på dens individuelle fortjeneste under hensyntagen til alle dine evner, interesser og egenskaber. Typisk vil vi stille et tilbud til en studerende, der har en lavere lavere klasse (2: 2) UK Honours bachelorgrad i markedsføring, psykologi eller forretning fra en anerkendt institution. Andre tilsvarende internationale kvalifikationer fra anerkendte institutioner vil blive accepteret.

Vi glæder os også over ansøgninger fra kandidater, der ikke opfylder de væsentlige adgangskriterier, der er beskrevet ovenfor. For at blive accepteret for ekstraordinær adgang skal du:

 • En 2: 2 grad i ethvert emne og to års relevant erhvervserfaring i en organisatorisk stilling ELLER en relevant faglig kvalifikation (fx MCIM) og tre års relevant erhvervserfaring
 • Giv et personligt sætning på 1000 ord, der beskriver dine grunde til at anvende, og hvordan din tidligere erfaring er relevant for det program, du søger om
 • Vær forberedt på at deltage i et interview med Postgraduate Admissions Panel

Engelsk Sprogkrav

September 2018

Vi kræver bevis for engelsk færdighed. For eksempel beder vi om:

 • IELTS: Samlet score på 6,5, med 6,0 ​​eller derover i alle 4 komponentdele
 • Pearson test for engelsk (PTE): Samlet score på 58, med 51 eller derover i hver enkelt komponent
 • TOEFL IBT: Samlet score 80 (Vi accepterer ikke TOEFL fra ansøgere, der kræver et Tier 4-visum, da denne kvalifikation ikke længere accepteres af UK's Visas and Immigration Department (UKVI)
 • A-niveau / GCSE / IGCSE Engelsk: klasse C / 4 eller derover (for IGCSE-certifikater, angiv venligst den Supplerende Certifikaterklæring med opdeling af komponentkvaliteter)
 • International Baccalaureate: Grad 5 i A1 eller A2 engelsk på højere eller standard niveau

Denne liste er ikke udtømmende, vi vil gennemgå de engelske kvalifikationer, du har som led i din ansøgning og være i kontakt, hvis vi har brug for noget yderligere.

For ansøgere, der ønsker at forbedre deres engelsksprogede færdigheder, se venligst vores engelsksprogede kurser.

On-campus diagnostisk test

For tilbudsgivere i London kan vi tilbyde en gratis engelsk-diagnostisk test på campus. Denne prøve skal arrangeres på forhånd. Bemærk venligst, dette er en diagnostisk test kun for Regent's University London .

Gebyrer

Gebyrer September 2018

 • Årligt studiegebyr: £ 18.000
 • Hjem / EU forskudsbetaling: £ 1.000 (refunderes ikke)
 • Depositum uden for EU: £ 4,000 (refunderes ikke)

Undervisningsgebyrer fastsættes til universitetets regnskabsår, der løber fra 1. august til 31. juli. Årlige gebyrer for studerende, der påbegynder studier i foråret, spænder over regnskabsår. Forår og efterårsgebyr faktureres til den sats, der gælder for det pågældende beløb.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone.

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone. Minimer