MSc Netværksstyring og Cloud Computing

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion til programmet

Dette anvendte kursus giver studerende en dybdegående forståelse af netværksstyring og giver dem en systematisk forståelse af koncepterne og standarderne for netværksstyring, netværksstyringsprotokoller og netværksstyringsværktøjer. Kurset ser på virtualisering og cloud computing, udforske og forstå moderne datacentre, virtualisering, distribueret lagring, MapReduce, NoSQL, platformtjenester, webservices og cache. Studerende studerer sikkerhedsrisici online, de trin, der er nødvendige for at sikre, at data transmitteres og opbevares sikkert og foranstaltninger, der kan træffes ikke kun for at forhindre overtrædelser, men for at minimere skader, hvis de opstår.

Hvorfor studere MSc Network Management og Cloud Computing?

MSc-programmet giver dig:

 • En opmærksomhed og forståelse af de stigende værdier, som informationsstyring giver til alle organisationers forretningsmæssige mål
 • Evnen til at involvere både ledelsen og brugeren i processen med bevidsthed, beslutning og implementering af et computernetværk.
 • Evnen til at udarbejde et projektbudget og implementeringsstrategi, der er passende til styring af et større IT-projekt.
 • Evnen til at evaluere de tekniske organisatoriske og økonomiske aspekter af udviklingen som nye muligheder for redesign og / eller udvidelse af forretningsprocesser.
 • Evnen til at lave en funktionel og teknisk design af et informationssystem baseret på projektmål og virksomhedens standarder og kvalitetssystemer.
 • Evnen til at evaluere ydelsen af et kommunikationssystem ved hjælp af analytiske og / eller simuleringsværktøjer og styre implementeringen af et komplet kommunikationsdesignprojekt.
 • Studerende har en fordel, da universitetet samarbejder med virksomheder som Microsoft, Dell EMC, IBM, Oracle og SAP ud over at være Cisco Net Academy - hvilket betyder, at den studerende har adgang til det nyeste udstyr og kan gøre brug af specialiserede undervisningsmaterialer og workshops .
 • Programindhold beriges ved at give studerende industrimæssige engagementer gennem branchehøjttalere og feltrejser.

Fordele

 • Mulighed for professionelle certificeringer, fx CCNA, Dell EMC Associate-certifikat i Cloud Infrastructure and Services, Dell EMC Associated Certificate in Data Science
 • ESD-kompatibelt Computer Engineering Lab med avanceret udstyr til nationale instrumenter
 • Mulighed for at arbejde på industriprojekter som en del af sidste års projekter og kurser
 • Mulighed for at samarbejde med højprofilerede fagfolk ved inviterede gæstesamtaler og feltrejser
 • Mulighed for at deltage i forskellige IT-konkurrencer og Hackathons under fakultets mentorskap
 • Få ledelseserfaring ved at tilslutte sig MDX Computing Society
 • Indgang til forskellige begivenheder og foredrag er kun åbne for universiteter, der har aftalememorandum med det britiske informationssamfund - Mellemøsten

Programindhold

MSc Network Management

Modul- og programinformation er vejledende og kan blive ændret.

 • Netværkssikkerhed og mekanismer (15 kreditter) - obligatorisk

År 1

 • Postgraduate Project in Computer and Communications Engineering (60 credits) - Obligatorisk
 • Projektforsknings- og kommunikationsfærdigheder (kreditter) - obligatorisk
 • Enterprise Network Troubleshooting (15 credits) - Obligatorisk
 • Virtualisering og cloud computing (30 kreditter) - obligatorisk
 • Netværksadministration (30 kreditter) - obligatorisk
 • Operativsystemer og anvendelsesmiljøer (15 kreditter) - obligatorisk
 • Computernetværk og internetarbejde (15 kreditter) - obligatorisk

Undervisning

Undervisede sessioner afholdes i vores Dubai Knowledge Village Park (blok 16, 17, 04 og 19) i løbet af ugen (søndag til torsdag) mellem 18:30 og 21:30. Yderligere sessioner kan planlægges over weekender eller ferieperioder, og du kan forvente at modtage masser af varsel for disse. Du kan forvente at deltage i en session om ugen pr. Modul, medmindre andet er angivet i programplanen og for afhandlingsmodulet, hvor du vil arbejde individuelt på dit speciale med nogle overvågede elementer. Deltagelse i planlagte ugentlige klasser er et vigtigt krav for gennemførelsen af dette program.

Du vil være aktivt involveret i en række lærings-, undervisnings- og vurderingsmetoder som en del af dit program. Sådanne aktive tilgange har til formål at sætte dig i centrum for din læring, så du er involveret og engageret i alle aspekter af din vurdering og læring. Dit program kræver din aktive deltagelse i læringsaktiviteter og engagement med dine medstuderende både individuelt og i samarbejde, arbejde og læring med andre studerende som en del af en lille gruppe. Læringsaktiviteter kan også forekomme både i og uden for klasseværelset.

Din læring understøttes også af teknologi. I stigende grad bruger dine vejledere eksisterende og nye læringsteknologier til at engagere dig i e-læringsaktiviteter. Dit program kan muliggøres ved hjælp af en række medie- og onlineværktøjer (My Learning on UniHub, podcasts, wikier osv.), Som kan give dig fleksibel adgang til en bred vifte af online ressourcer, quizzer og læringsmateriale samt samarbejdsværktøjer med som du kan engagere dig og lære med dine kammerater.

Ikke begrænset af tiden og rummet, der er forbundet med traditionelle undervisningsmetoder, kan du deltage i online diskussioner og læringsaktiviteter, uanset hvor du studerer. Ved at engagere dig i e-læring udvikler du også færdigheder, der er essentielle for din læring og også værdsættes af arbejdsgivere. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til: arbejde fleksibelt, kommunikation, forståelse af it, teamarbejde og skabelse af fælles forståelse baseret på kvalitetsressourcer og adgang til global ekspertise.

Undervisede moduler er udtænkt for at sikre aktiv indlæring af både emnet og de færdigheder, der er essentielle for studiet på ph.d.-niveau. Ud over den planlagte klassetid forventes studerende at foretage uafhængig undersøgelse med forskningsarbejde, forberedelse til forelæsninger og seminarer og arbejde i grupper.

En række vurderingsmetoder anvendes på Middlesex University, og disse varierer afhængigt af indholdet af de moduler, der undervises.

Bedømmelse omfatter en blanding af kurser, peer review, præsentationer og porteføljearbejde. For eksempel kan du give en mundtlig præsentation, læse og kommentere en akademisk artikel eller skrive et akademisk essay. Casestudier bruges i vid udstrækning. Derudover har hvert modul en omfattende vifte af online ressourcer til rådighed for at forbedre dine studier hos os. Du modtager detaljerede modulhåndbøger hvert år med information om undervisnings- og læringsstrategier, vurderingsmetoder og læsemateriale.

Adgangskrav

Krav til akademisk og arbejdserfaring

 • Minimum anden klasse honours degree (UK) eller tilsvarende oversøisk kvalifikation inden for datalogi eller netværk eller inden for et felt, der gav betydelig eksponering for IT, for eksempel ledelse, forretning, matematik, naturvidenskab eller teknik. Vi accepterer også ansøgere med grader inden for andre områder, der kan demonstrere relevant industriel erfaring kombineret med omfattende it-baggrund.

Krav til engelsk (postgraduate)

Alle programmer på Middlesex University Dubai undervises på engelsk, og ansøgere med tidligere uddannelse uden for engelsktalende lande (såsom Det Forenede Kongerige, De Forenede Stater, Canada, England, Irland, Australien, New Zealand) skal demonstrere sprogfærdighederne som følger :

 • IELTS Academic: 6,5 (minimum 6,0 i hvert bånd)
 • TOEFL Internetbaseret: 87 (21 i lytning)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Generelt: Niveau 4

Fremtidige karrierer og beskæftigelsesegnethed

De store beløb, der er investeret i computernetværk og -tjenester, har skabt et globalt marked for kandidater med netværkskompetencer, og når du har afsluttet dette kursus, vil du have fremragende karrieremuligheder inden for dette felt. Mulighederne spænder fra design og styring af lokalnetværk (LAN-netværk) til globale brednetværk (WAN-netværk).

Dette kursus forlader dig med rette placeret som en rolle som netværks- eller informationssystemleder, ingeniør eller administrator, enten arbejder for en virksomhed internt eller for en virksomhed, der er specialiseret i netværksstyring, der beskæftiger sig med flere klienter. Men en bred vifte af andre roller vil også være åbne for dig inden for den private, offentlige og ikke-for-profitt sektor; eller du kan arbejde freelance eller flytte til projektledelse, rådgivning, akademi eller videre forskning. Du kan endda starte din egen virksomhed.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Læs mere

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Minimer