favorite
favorite_outline
Log ind
Registrer dig
My Account
Master
PhD
Law
Bachelor
MBA
Healthcare
Courses
Online
For institutioner
arrow_drop_down
Online markedsføring
Rekruttering af studerende
Frem dine studieprogrammer
keyboard_arrow_left
Kandidatgrader
Naturvidenskabelige kandidater
Humanistiske kandidater
Universiteter
Stipendier
Ressourcer
Kandidatgrader
Naturvidenskabelige kandidater
Humanistiske kandidater
Universiteter
Stipendier
Ressourcer
keyboard_arrow_right
Master
PhD
Law
Bachelor
MBA
Healthcare
Courses
Online
For institutioner
arrow_drop_down
Online markedsføring
Rekruttering af studerende
Frem dine studieprogrammer
Kandidatgrader
Naturvidenskabelige kandidater
Humanistiske kandidater
Universiteter
Stipendier
Ressourcer
Kandidatgrader
Naturvidenskabelige kandidater
Humanistiske kandidater
Universiteter
Stipendier
Ressourcer
Registrer dig
Log ind
For institutioner
Alle
Studieområder
Programmer
Placeringer
Seneste søgninger
{{ item.label }}
{{ item.name }}
{{ getSector(item[key]) }}
{{ item[key][0].location }},
{{ country.label }}
,
Mest populære
Mest populære
{{ sector.name }}
Placeringer
{{ country.label }}
MSc / PGDip Food Production Management
close
Kontakt skolen
Kontakt skolen
MSc / PGDip Food Production Management
Hjemmeside
›
MSc
›
Fødevarevidenskab
›
MSc / PGDip Food Production Management
Kontakt skolen
Hjemmeside
›
MSc
›
Fødevarevidenskab
›
MSc / PGDip Food Production Management
Generelt
Prøveforberedelse
Discover various courses to make sure you are best prepared for your tests, to get the top grades you are able to.
Læs mere
Studielån
Discover various options for student loans and financing to help you support your studies.
Læs mere
Introduktion
KursusoversigtDette kandidatkursus afbalancerer en videnskabelig disciplin med erhvervsmæssig skarpsindighed. Du lærer, hvordan du udvikler sikker, nærende og bæredygtig mad. Dette er vigtigt i en stadigt skiftende global fødevareforsyningskæde. Du bliver undervist af et erfarent akademisk team med en teknisk baggrund på tværs af den globale fødevareindustri. Business School-moduler vil også udvikle dine ledelsesevner. Fabriksbesøg og højprofilerede højttalere sikrer, at du får masser af brancheeksponering hele året rundt. Vi har links til globale fødevarevirksomheder og mindre virksomheder gennem Food Innovation Center baseret på campus. Du lærer gennem forelæsninger og praktiske aktiviteter i vores madbehandlingsfacilitet. At tage virkelige scenarier fra industri til løsning af problemer. Kernemoduler dækker fødevareproduktion, kvalitetsstyring og forsyningskæde. Du praktiserer disse færdigheder i praksis for at udvikle et nyt produkt. Præsentere dette som et hold i et udstillingsvindue med branchedommere. Der er mulighed for at afslutte dit forskningsprojekt i samarbejde med fødevareindustrien. Mange studerende gør dette på en brancheplacering. Projekter kan være fabriks-, laboratorie- eller litteraturbaserede.Hvorfor vælge dette kursus?Talentudvikling: fremryk din karriere inden for mad med vores kompetencerammeværktøj Fødevarevidenskabsfacilitet: du bruger vores fødevareforarbejdningsfacilitet til at replikere industrien og udvikle nye produktkoncepter Verdensledende forskning: vores forskningsmiljø blev tildelt 100% for landbrug, veterinærmedicin og fødevarevidenskab (Research Excellence Framework 2014) Kombinerede færdigheder: studere forretnings- og madvidenskab, der fører til tekniske og ledelsesmæssige karrierer Brancheerfaring: gennem fabriksbesøg og gæsteforelæsninger fra ledere i fødevareindustrienKursusindholdDette kursus er opdelt i tre dele: 120 point af underviste moduler i både efteråret og forårssemestrene 60 studiepoeng forskningsprojekt om sommeren For en master kræves der i alt 180 point. Et eksamensbevis tildeles, hvis du vælger kun at tage det underviste element til en værdi af 120 point. I efterårssemesteret og forårssemesteret studerer du normalt 60 point i fødevarevidenskabsmoduler og 60 studiepoeng ledelsesmoduler. Der er dog en vis fleksibilitet til at tage hensyn til din baggrund og interesser. Forskningsprojekterne involverer samarbejde med fødevareindustrien, enten på universitetet eller i et firma. Projektet giver et indblik i de videnskabelige principper for fødevareproduktionsprocesser eller anvendelsen af moderne styringsteknikker til fødevareproduktion.modulerMScKernemodulerFabriksdesign og drift til fødevareproduktion 20 point Kerneværdigheder og teknologier inden for fødevareproduktion 40 point Case-studier til fødevareproduktion 10 point Postgraduate Research Project 60 point Kvalitetsstyring og kvalitetsteknikker til industrien 20 point Supply Chain Planning og ManagementValgfrie modulerAdministrere projekter Den globale fødevareindustri 10 point Madsmag 10 credits E-Business Service Operations Management Forvaltning af nutidige operationer: Fundamentals and ChallengesPGDipKernemodulerKvalitetsstyring og kvalitetsteknikker til industrien 20 point Fabriksdesign og drift til fødevareproduktion 20 point Kerneværdigheder og teknologier inden for fødevareproduktion 40 point Case-studier til fødevareproduktion 10 point Supply Chain Planning og ManagementValgfrie modulerAdministrere projekter Den globale fødevareindustri 10 point Madsmag 10 credits E-Business Service Operations Management Forvaltning af nutidige operationer: Fundamentals and ChallengesLæring og vurderingHvordan du vil læreSeminarer Forelæsninger Praktiske klasser Vejledninger workshops eLearningSelvom forelæsninger og praktiske klasser stadig spiller en vigtig rolle, efterhånden som kurset skrider frem, forbedres din læringserfaring ved at lægge større afhængighed af selvstyret studium, skriftlige afhandlinger og forskningsprojektarbejde.Hvordan vil du blive vurderetSkriftlig eksamen Lab rapporter Præsentation Historie kursusaktiviteter afhandlingModuler vurderes ved hjælp af forskellige individuelle vurderingstyper, der vægtes for at beregne dit endelige karakter for hvert modul. Typisk har alle underviste moduler et stykke kursusarbejde ud over en afsluttende eksamen. Du har brug for et gennemsnitligt antal på 50% for at bestå MSc samlet. Du får en kopi af vores markeringskriterier, når du starter kurset og vil modtage regelmæssig feedback fra dine vejledere.Kontakttid og studietidAntallet af formelle kontakttider varierer afhængigt af de valgfrie moduler, du studerer. Som vejledning tilbringer du typisk omkring 25 timer om ugen i efteråret og forårssemestrene. Du arbejder på dit forskningsprojekt mellem juni og september, enten baseret på universitetet eller inden for en erhvervsplacering. Du vil blive overvåget i 3 timer om ugen i gennemsnit. Undervisningen gives af undervisere stipendiater, lektorer, lektorer og professorer. Teknisk personale, ph.d.-studerende og postdoktorale forskere yder yderligere støtte i små grupper og praktiske klasser. Der vil være omkring 30 studerende på dette kursus. Afhængigt af dine moduler kan du studere med omkring 50 andre studerende.AdgangskravAlle kandidater betragtes på individuelt grundlag, og vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer. Indgangskravene nedenfor gælder for indrejse i 2021.Hjem / UK studerendeUndergraduate degree: 2: 2 niveau eller derover (eller dets internationale ækvivalent) i en naturvidenskabelig eller anvendt videnskabsdisciplin eller i en ingeniørdisciplin såsom kemisk, landbrugs- eller fødevareteknik.EU / internationale studerendeUndergraduate degree: 2: 2 niveau eller derover (eller dets internationale ækvivalent) i en naturvidenskabelig eller anvendt videnskabsdisciplin eller i en ingeniørdisciplin såsom kemisk, landbrugs- eller fødevareteknik. Internationale og EU-ækvivalenter: Vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer fra hele verden. IELTS: 6,5 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element) Engelsksprogkrav: Udover IELTS (anført ovenfor) accepterer vi også andre engelsksprogede kvalifikationer . Dette inkluderer TOEFL iBT, Pearson PTE, GCSE, IB og O niveau engelsk.Engelsk sproglig støtteHvis du har brug for støtte for at nå det krævede niveau, kan du muligvis deltage i et præsentationskursus. Vores Center for Engelsk Sprogundervisning er akkrediteret af Det Britiske Råd til undervisning i engelsk i England. For præsentative engelskkurser skal du tage IELTS til UKVI for at overholde visumreglerne. Hvis du med succes afslutter dit præsentationskursus til det krævede niveau, kan du derefter gå videre til dit studiekursus. Dette betyder, at du ikke behøver at genindtage IELTS eller tilsvarende.GebyrerUK-studerende: Bekræftet august 2020 * Internationale studerende: Bekræftet august 2020 *Den britiske regering har bekræftet, at EU-statsborgere, andre EØS-lande og schweiziske statsborgere, der starter kurser i studieåret 2021/22, ikke længere er berettigede til hjem / britisk gebyrstatus eller den samme økonomiske støtte som i tidligere år. Vi opdaterer vores vejledning til studerende, når flere oplysninger bliver tilgængelige.KarriereJobmulighederVores kandidater arbejder i en lang række roller over hele verden. Her er nogle nylige eksempler:Kvalitetschef, Greencore, England Teknisk chef, AB World Food Ltd Seniorforsker, Mondelēz International Senior sensorisk forsker, GlaxoSmithKline Videnskabelig officer og politikrådgiver, DEFRA, UK Forsker, forskning og udvikling, Unilever, KinaGennemsnitlig grundløn og karriereprogression100% af kandidaterne på School of Biosciences sikrede arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen. £ 28.000 var den gennemsnitlige startløn, med den højeste £ 65.000. * * Kendte destinationer for fuldtidseksamener, der var til rådighed for ansættelse, 2016/17. Løn beregnes på grundlag af medianen for dem, der er i fuldtidsbetalt ansættelse i Det Forenede Kongerige.PlaceringerDu vil gennemføre et tre-måneders forskningsprojekt under opsyn af et erfarent medlem af det akademiske personale. Størstedelen af projekterne involverer samarbejde med fødevareindustrien, som en brancheplacering i en virksomhed. Tidligere studerende har afsluttet placeringer hos Kellogg's, Nestle og Premier Foods. Dedikeret professionelt personale arbejder på en-til-en-basis med dig for at hjælpe dig med at finde og forberede dig til branchen placering. "Mine forskningsinteresser ligger i smagshåndtering. Dette dækker plantebiologi, landbrugsteknikker, fødevareproduktion og forbrug. Jeg arbejder med grundlæggende fødevarekemi for at støtte nye forarbejdningsteknologier og kommercielle produkter. Jeg er aktivt involveret i undervisning på grund- og postgraduate niveau. I underviser også på madlavningskurser og kører en kommerciel smags- og fødevarekemi-analyse-service til fødevareindustrien. Professor Ian Fisk er professor i smagskemi og direktør for forskning, skolen for biovidenskaber
Keystone-stipendium
Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Læs mere
Udvalgt
FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport
CIES - International Centre for Sports Studies
Neuchâtel, Switzerland; Leicester, United Kingdom; Milan, Italy
Læs mere
arrow_forward
Udvalgt
Jura MA
University of Sussex
Falmer, United Kingdom
Læs mere
arrow_forward
Udvalgt
MA i kriminologi og strafferet
University of Sussex
Falmer, United Kingdom
Læs mere
arrow_forward
Stipendier
Opdag stipendier, der kan støtte dine studier på universiteter og uddannelsesinstitutioner verden over.
Læs mere
Studieboliger
Opdag forskellige muligheder for studenterboliger over hele verden.
Læs mere
Stil et spørgsmål
Generel information
Må jeg få flere oplysninger om dette program?
Program Dates
Hvornår er ansøgningsfristen for dette program?
Hvad er startdatoen for dette program?
Studieafgifter og gebyrer
Hvor meget koster dette program?
Kan jeg betale for dette program i rater?
Studietype og varighed
Er dette program til rådighed online?
Hvor længe varer dette program?
Tilbydes dette program på deltid eller fuldtid?
Studiested
Hvor ligger denne skole?
Hvor ligger campus?
Finansiering
Hvilke andre finansieringsmuligheder er der for dette program?
Sådan ansøger man
Hvilke dokumenter er det nødvendigt at have for dette program?
Hvad er optagelsesprocessen for dette program?
Sprog
På hvilke sprog undervises dette program?
Andet
Andet