Introduktion
Dette kandidatkursus afbalancerer en videnskabelig disciplin med erhvervsmæssig skarpsindighed. Du lærer, hvordan du udvikler sikker, nærende og bæredygtig mad. Dette er vigtigt i en stadigt skiftende global fødevareforsyningskæde.
Du bliver undervist af et erfarent akademisk team med en teknisk baggrund på tværs af den globale fødevareindustri. Business School-moduler vil også udvikle dine ledelsesevner.
Fabriksbesøg og højt profilerede højttalere sikrer, at du får masser af eksponering i branchen hele året. Vi har links til globale fødevarevirksomheder og mindre virksomheder gennem Food Innovation Center baseret på campus.
Du lærer gennem forelæsninger og praktiske aktiviteter i vores madbehandlingsfacilitet. At tage virkelige scenarier fra industri til løsning af problemer. Kernemoduler dækker fødevareproduktion, kvalitetsstyring og forsyningskæde. Du praktiserer disse færdigheder i praksis for at udvikle et nyt produkt. Præsentere dette som et hold i et udstillingsvindue med branchedommere.
Der er mulighed for at afslutte dit forskningsprojekt i samarbejde med fødevareindustrien. Mange studerende gør dette på en brancheplacering. Projekter kan være fabriks-, laboratorie- eller litteraturbaserede.
Hvorfor vælge dette kursus?Talentudvikling - fremme din karriere inden for mad med vores kompetencerammeværktøj
Fødevarevidenskabsfacilitet - du bruger vores Food Processing Facility til at replikere industrien og udvikle nye produktkoncepter
Verdensledende forskning - vores forskningsmiljø blev 100% tildelt for landbrug, veterinær- og fødevarevidenskab (Research Excellence Framework 2014)
Kombinerede færdigheder - studer forretnings- og fødevarevidenskab, der fører til tekniske og ledelsesmæssige karrierer
Erfaring fra branchen - gennem fabriksbesøg og gæsteforelæsninger fra ledere i fødevareindustrienKursusindholdDette kursus er opdelt i tre dele:120 point af underviste moduler i både efteråret og forårssemestrene
60 studiepoeng forskningsprojekt om sommerenFor en master kræves der i alt 180 point. Et eksamensbevis tildeles, hvis du vælger kun at tage det underviste element til en værdi af 120 point.
I efterårssemesteret og forårssemesteret studerer du normalt 60 point i fødevarevidenskabsmoduler og 60 studiepoeng ledelsesmoduler. Der er dog en vis fleksibilitet til at tage hensyn til din baggrund og interesser.
Forskningsprojekterne involverer samarbejde med fødevareindustrien, enten på universitetet eller i et firma. Projektet giver et indblik i de videnskabelige principper for fødevareproduktionsprocesser eller anvendelsen af moderne styringsteknikker til fødevareproduktion.modulerKernemodulerFabriksdesign og drift til fødevareproduktion 20 point
Kerneværdigheder og teknologier inden for fødevareproduktion 40 point
Case-studier til fødevareproduktion 10 point
Postgraduate Research Project 60 point
Kvalitetsstyring og kvalitetsteknikker til industrien 20 point
Supply Chain Planning og ManagementValgfrie modulerAdministrere projekter
Den globale fødevareindustri 10 point
Madsmag 10 credits
E-Business
Service Operations Management
Forvaltning af nutidige operationer: Fundamentals and ChallengesLæring og vurderingHvordan du vil læreSeminarer
Forelæsninger
Praktiske klasser
Vejledninger
workshops
eLearningSelvom forelæsninger og praktiske klasser stadig spiller en vigtig rolle, efterhånden som kurset skrider frem, forbedres din læringserfaring ved at lægge større afhængighed af selvstyret studium, skriftlige afhandlinger og forskningsprojektarbejde.Hvordan vil du blive vurderetSkriftlig eksamen
Lab rapporter
Præsentation
Historie
kursusaktiviteter
afhandlingModuler vurderes ved hjælp af forskellige individuelle vurderingstyper, der vægtes for at beregne dit endelige karakter for hvert modul. Typisk har alle underviste moduler et stykke kursusarbejde ud over en afsluttende eksamen.
Du har brug for et gennemsnitligt antal på 50% for at bestå MSc samlet. Du får en kopi af vores markeringskriterier, når du starter kurset og vil modtage regelmæssig feedback fra dine vejledere.Kontakttid og studietidAntallet af formelle kontakttimer varierer afhængigt af de valgfri moduler, du studerer. Som vejledning bruger du typisk omkring 25 timer om ugen i klasser om efteråret og foråret.
Du arbejder på dit forskningsprojekt mellem juni og september, enten baseret på universitetet eller inden for en erhvervsplacering. Du vil blive overvåget i 3 timer om ugen i gennemsnit.
Undervisningen foregår af stipendiater, adjunkter, lektorer og professorer. Teknisk personale, ph.d.-studerende og postdoktorale forskere yder yderligere støtte i små grupper og praktiske klasser.
Der vil være omkring 30 studerende på dette kursus. Afhængigt af dine moduler kan du studere med omkring 50 andre studerende.AdgangskravAlle kandidater betragtes på individuelt grundlag, og vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer. Indgangskravene nedenfor gælder for indrejse i 2021.Hjemme / UK studerendeBachelor-grad 2: 2-niveau eller derover (eller dets internationale ækvivalent) i en naturvidenskabelig eller anvendt videnskabsdisciplin eller i en ingeniørdisciplin såsom kemi-, landbrugs- eller fødevareteknik.EU / internationale studerendeBachelor-grad 2: 2-niveau eller derover (eller dets internationale ækvivalent) i en naturvidenskab eller anvendt videnskabsdisciplin eller i en ingeniørdisciplin såsom kemi-, landbrugs- eller fødevareteknik. Internationale og EU ækvivalenter Vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer fra hele verden. IELTS 6,5 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element) Engelske sprogkrav Ud over IELTS (angivet ovenfor) accepterer vi også andre engelsksprogede kvalifikationer. Dette inkluderer TOEFL iBT, Pearson PTE, GCSE, IB og O niveau engelsk.Engelsk sproglig støtteHvis du har brug for støtte for at nå det krævede niveau, kan du muligvis deltage i et præsessionskursus. Vores Centre for English Language Education er akkrediteret af British Council til undervisning i engelsk i Storbritannien.
For præsentative engelskkurser skal du tage IELTS til UKVI for at overholde visumreglerne.
Hvis du med succes afslutter dit præsentationskursus til det krævede niveau, kan du derefter gå videre til dit studiekursus. Dette betyder, at du ikke behøver at genindtage IELTS eller tilsvarende.Alternative kvalifikationerVi erkender, at ansøgere har en række erfaringer og følger forskellige Pathways til postgraduate studier.
Vi behandler alle ansøgere med alternative kvalifikationer på individuel basis. Vi kan også overveje relevant erhvervserfaring.
Hvis du er usikker på, om dine kvalifikationer eller din erhvervserfaring er relevante, skal du kontakte os.
Hvor du vil læreSutton Bonington CampusSkolerne for biovidenskab og veterinærmedicin er baseret her. Specialistfaciliteter inkluderer verdensledende undervisnings- og forskningslaboratorier, kliniske færdigheder og fødevareforarbejdningssal. Der er også et universitetsgård og mejericenter og temperaturstyrede drivhuse.
Der er en stor følelse af fællesskab, og studenterforeningen spiller en stor rolle i campuslivet. Du får adgang til studentservices, et bibliotek, sportscenter og spisesteder. Du kan rejse til University Park Campus på cirka 25 minutter med vores gratis hopperbus og Nottinghams centrum via sporvognsnetværket.FødevareforarbejdningsfacilitetDu vil bruge udstyr i produktionsskala på dette anlæg til at udvikle nye fødevareprodukter. Den indeholder en bred vifte af fødevareproduktion og testudstyr til kommerciel skala, herunder en ekstruder, homogenisator, tekstur og viskositetsanalysatorer.
Et kvalitetskontrolaboratorium og køkken bruges til at teste udvikling af nye produkter.JubilæumscampusJubilee Campus har miljøvenlige og bæredygtige bygninger sammen med grønne områder, dyreliv og en sø. Det har vundet en national Green Flag-pris hvert år siden 2013.
Denne campus er hjemsted for vores forretnings-, uddannelses- og datalogenskoler. Ved siden af et sportscenter og studenterboliger har vi udviklet nye faciliteter såsom Advanced Manufacturing Building.
Du kan gå til University Park Campus på omkring 20 minutter eller tage en gratis tragtbus. Nottinghams centrum ligger 20 minutter væk med offentlig bus.KarriereKarriere rådgivningVi tilbyder individuel karriere support til alle postgraduate studerende.
Ekspertmedarbejdere kan hjælpe dig med at undersøge karrieremuligheder og ledige stillinger, opbygge dit CV eller CV, udvikle dine samtalefærdigheder og møde arbejdsgivere.
Mere end 1.500 arbejdsgivere reklamerer for kandidatjob og praktikpladser gennem vores online ledige service. Vi er vært for regelmæssige karrierer messer, inklusive specialmesser til forskellige sektorer.JobmulighederGraduate destinationer
Vores kandidater arbejder i en lang række roller over hele verden. Her er nogle nylige eksempler:Kvalitetschef, Greencore, England
Teknisk chef, AB World Food Ltd
Seniorforsker, Mondelēz International
Senior sensorisk forsker, GlaxoSmithKline
Videnskabelig officer og politikrådgiver, DEFRA, UK
Forsker, forskning og udvikling, Unilever, KinaKarriereprogression
88,5% af kandidater fra School of Biosciences sikrede kandidatniveau beskæftigelse eller yderligere studier inden for 15 måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige årsløn for disse kandidater var £ 28.711. *
* HESA-kandidatresultater i 2020. Gradueringsresultaterne% er afledt ved hjælp af The Guardian University Guide-metoden. Den gennemsnitlige årsløn er baseret på kandidater, der arbejder på fuld tid i Storbritannien.
Placeringer
Du vil gennemføre et tre-måneders forskningsprojekt under opsyn af et erfarent medlem af det akademiske personale. Størstedelen af projekterne involverer samarbejde med fødevareindustrien, som en brancheplacering i en virksomhed.
Tidligere studerende har afsluttet placeringer hos Kellogg's, Nestle og Premier Foods.
Dedikeret professionelt personale arbejder på en-til-en-basis med dig for at hjælpe dig med at finde og forberede dig til branchen placering.