MSc Psykologi (konvertering)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvorfor vælge dette kursus

Videnskaben om adfærd og sind, følelse og tanke - psykologi er et hurtigt bevægende og engagerende emne. Vores intensive og konkurrencedygtige MSc i psykologi (konvertering) sætter dig på vejen for en spændende karriereændring, når du fordyber dig i den fascinerende verden af psykologi.

Vi glæder os også over ansøgninger, hvis du allerede har en grad i psykologi og har brug for en anden grad for at få kandidatgrundlaget for chartret medlemskab af British Psychological Society.

Dette kursus er akkrediteret af British Psychology Society og opfylder foreningens høje standarder.

Hvad du vil studere

Vores MSc i psykologi (konvertering) vil udvikle din viden om teorier og praktiske anvendelser af nutidig psykologi. Vi lægger særlig vægt på, hvordan psykologi anvendes i praksis. Du lærer om kerneområderne i psykologi, såsom social, udviklingsmæssig og kognitiv psykologi, psykologiens biologiske baser og individuelle forskelle.

Du vil også udvikle de forsknings- og statistikfærdigheder, du har brug for for at gennemføre uafhængige forskningsprojekter under vores eksperttilsyn.

Professionel anerkendelse

MSc - British Psychological Society (BPS)

Akkrediteret kravene til Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) fra British Psychological Society (BPS).

Yderligere kursusinformation

Hvor intensivt er kurset?

Kurset er intensivt. Derfor bliver du nødt til at demonstrere modstandsdygtighed, modenhed og evnen til at styre et udfordrende kursus, når du ansøger. Du forventes at bruge cirka 40 timer om ugen på kurser, uafhængig læring og forskningsrelaterede aktiviteter. Kurset begynder i oktober og løber til september året efter.

Hvad består undervisningen i?

Undervisningen består af en række forelæsninger, seminarer og workshops samt øvelser i mindre størrelse. Vi understøtter vores undervisning gennem teknologi, hvor det er muligt.

Hvordan vurderes kurset?

Kurset bedømmes gennem en kombination af skriftligt og mundtligt kursusarbejde, præsentationer, afsluttende semestereksamen og gennem din kandidateksamen. Du skal opnå et karakter på 50 procent eller derover i hver enkelt vurderingsenhed for at bestå og få en kandidatgrad. Du vil derefter være berettiget til at ansøge om chartret medlemskab af BPS.

Er der anbefalet læsning til kurset?

Nej, vi anbefaler ikke nogen specifik læsning inden kursusstart. Du kan dog forberede dig til kurset ved at gøre dig bekendt med den litteratur, der er relevant for dine forskningsområder med henblik på afhandlingen.

Hvad er en MSc-afhandling?

MSc-afhandlingen er et forskningsprojekt, der gennemføres under ekspertvejledning inden for en række områder relateret til psykologi. Det er et årlange projekt, hvor du vil være i stand til at foreslå dine egne forskningsidéer eller eller deltage i eksisterende projekter. Dette afgøres sammen med din vejleder, som du vil blive tildelt i begyndelsen af året. Hvor det er muligt, vil du blive matchet med en vejleder med relaterede eller lignende forskningsinteresser. Alle vejledere er selv aktive forskere.

Hvordan får jeg støtte i løbet af kurset?

Vi vil støtte dig gennem dine studier, og vores kursus har en kultur for samarbejde og en stærk følelse af tilhørighed. Du vil nyde din oplevelse med os, mens vi hjælper dig med at nå dit maksimale potentiale.

Adgangskrav

Mindst en 2: 1 britisk honours degree eller en anerkendt international ækvivalent.

En grad i human- eller naturvidenskab, menneskelige ressourcer, medicin, samfundsvidenskab eller socialt arbejde foretrækkes.

GCSE-matematik og engelsk (sprog / litteratur) C er også påkrævet.

Ansøgninger med andre graders fag eller sådanne uden relevante GCSE'er, der skal behandles af fakultetet fra sag til sag.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Læs mere

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Minimer