MSc reklame og markedsføring

Generelt

Program beskrivelse

MSc Reklame og Marketing

&nbsp

Dette er et program for studerende, der ønsker at udvikle en karriere inden for den "kreative industrier", såsom reklame, direkte markedsføring og public relations. Det skaber mulighed for at vælge, designe, gennemføre og evaluere kreative budskab strategier til forskellige målgrupper og for at vælge de relevante medier kanaler til at kommunikere sådanne beskeder for bedste effekt.

&nbsp

Med et solidt grundlag i generel markedsføring principper, vil de studerende være entydigt placeret til at sikre, at potentielle spændinger mellem de kreative og praktiske overvindes for at producere innovative løsninger, der opfylder budgetter og tidsplaner.

&nbsp

Casestudier bringe teori til livet, der illustrerer bedste praksis, og hvordan dette kan opnås ved gennemførelse af projekt teams.

&nbsp

&nbsp

Målgruppe

&nbsp

Programmet henvender sig til nyuddannede og dem med erhvervserfaring, der ønsker at fortsætte den avancerede undersøgelse.

&nbsp

&nbsp

Program Moduler

&nbsp

Reklame og medier

Public Relations og Organisatorisk Kommunikation Principper for Marketing Management Integrated Marketing Communications International Marketing Køber Adfærd Professional Skills Research Methods afhandling eller projekt

&nbsp

&nbsp

Indrejse Requuirements Rong>

&nbsp

For at være berettiget til optagelse, bør ansøgere normalt er i besiddelse af:

  • en god Honours eller tilsvarende
  • en god beherskelse af engelsk: hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har ikke studeret på engelsk inden for de sidste to år, vil du have en IELTS score på 6. 0 eller TOEFL score på 550 (eller 79 for den internet-baserede test)
  • et akademisk henvisning
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Minimer