MSc Security Management

Generelt

Program beskrivelse

Din kvalifikation i sikkerhedsstyring

Hvorfor sikkerhedsstyring?

At forstå de sikkerhedstrusler, der udgør på lokalt, nationalt og globalt plan, er nøglen for en række organisationer og arbejdspladser. Øget brug af teknologi i det moderne samfund efterlader en uforberedt virksomhed sårbar, og risikoen for terrorhændelser skal afhjælpes.

Vores postgraduate kursus i sikkerhedsstyring er designet til at imødekomme denne udfordring og giver deltagere og organisationer mulighed for at forstå de spørgsmål, der vedrører sikkerhedsstyring, terrorbekæmpelse og efterretning, og retshåndhævelse. Lær hvordan forskellige sikkerhedsstrategier designes og implementeres på et praktisk og teoretisk niveau via fjernundervisning for bedst at forstå vigtigheden af sikkerhedsstyring.

Dandelion

  • Hvornår: 14. september 2020
  • Hvor: Leveres online via Liverpool John Moores University
  • Varighed: 11-28 måneder afhængig af den valgte rute

Uddannelse i sikkerhedsstyring fra virkelige praktikere er vigtigt, da det giver dig mulighed for bedst at implementere de strategier, du lærer til virkelige scenarier. I løbet af dit postgraduate studie vil du bruge casestudier til at tackle en lang række aktuelle sikkerhedsspørgsmål på arbejdspladsen. Oplev virkningen af globalisering på sikkerhedsstyring og sikkerhedsadministratorers betydning for stater og organisationer.

Hvem studerer kandidatuddannelsen i sikkerhedsadministration?

Kurset er perfekt til dem, der leder efter eller i øjeblikket er ansat i en fuldtidskarriere inden for sikkerhedsstyring, herunder de væbnede styrker, risikostyring, privat sikkerhed, forretningskontinuitetsledere, sikkerhed i hjemlandet, officielle økonomiske kriminaliteter og mere. Det er også velegnet til fagfolk med et væld af erfaring inden for sikkerhedsindustrien, der mangler forudgående akademisk kvalifikation og søger at forbedre deres karriereudsigter gennem videregående uddannelser.

7 tilgængelige moduler

Kursusplanen er designet til at give en dyb indsigt i sikkerhedsstyring og dens rolle i forebyggelse af global kriminalitet, terrorisme og hvidvaskning af penge.

  • Sikkerhedsstudier
  • Sikkerhedsstyring
  • International finansiel kriminalitet og sikkerhed
  • Terrorisme og terrorbekæmpelse
  • Intelligence Analysis
  • Moderne problemer inden for kriminalitet, sikkerhed og sikkerhed
  • Afhandling om sikkerhedsadministration

Valg af dit studieniveau

Kurset er tilgængeligt på Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma og Master of Science niveau. De, der studerer PGCert, vil tage de første tre moduler, mens PGDip-studerende vil tage de første seks moduler. De, der vælger at studere kurset på MSc-niveau, har muligheden for at afslutte en afhandling om et emne af interesse, hvilket giver de studerende mulighed for at deltage i et brancheorienteret forskningsprojekt for at anvende deres viden og færdigheder til deres egne karriereaspirationer.

Lær online med støtte fra brancheeksperter

I løbet af din undersøgelse har du adgang til fakultetet på Liverpool John Moores University. Lær af erfarne fagfolk til bekæmpelse af terrorisme, akademikere og fageksperter, herunder professor Mick Creedon, Dr. Rex Li, Dr. Daniel Silverstone og Dr. Helen Selby-Fell.

Dette er et Liverpool John Moores University-program og -kvalifikation, med tilmelding og levering administreret af Informa Connect. Kurset undervises, vurderes, kvalitetssikres og tildeles af Liverpool John Moores University.

Om Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute blev grundlagt af mennesker med magt og indflydelse, som anerkendte de transformative effekter af uddannelse og den indflydelse, læring og ambition kunne have på enkeltpersoner, samfund og samfund. Det var den første sådan institution, der blev grundlagt i England.

Denne lille, banebrydende bevægelse blev fulgt af oprettelsen af Liverpool Institute and School of Art og Liverpool Nautical College, og i 1900 åbnede Irene Mabel Marsh IM Marsh campus. Disse organisationer lagde sammen grundlaget for Liverpool John Moores University, en institution, der er vokset og blomstret og fortsat giver muligheder for alle.

I dag, med et pulserende samfund på 25.000 studerende fra over 100 lande verden over, 2.500 ansatte og 250-graders kurser, er Liverpool John Moores University et af de største, mest dynamiske og fremadstormende universiteter i Storbritannien.

Programmet Security Studies leveres af Liverpool Center for Advanced Policing Studies på Liverpool John Moores University. Universitetet kombinerer fagligt anerkendte kvalifikationer med innovative og socialt orienterede kurser. Centret har et fremragende ry for forskning, hvor akademisk personale regelmæssigt bidrager til tidsskrifter i industrien, rådgivende grupper, regeringspolitikken samt får regelmæssig offentlig eksponering gennem presse og udsendte medier.

Om Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Etableret i 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) har et væld af professionelle, praktiske og akademiske erfaringer. LCAPS bruger denne erfaring til at udføre forskning og give uddannelse inden for områderne politiarbejde, kriminalitetsforebyggelse og allierede sikkerhedsyrker.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies samler forskningsaktivt personale fra hele universitetet.

LCAPS 'tværfaglige læringsportefølje udstyrer studerende og praktikere med de færdigheder, de har brug for for at imødekomme de komplekse krav, der stilles til nutidig politiarbejde.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies 'portefølje af underviste grader udvides, og LCAPS vil snart tilbyde en af de mest omfattende porteføljer af akademiske politiprogrammer.

Gebyrer

Grad Indtil 15. maj 2020 Efter den 15. maj 2020
Postgraduate Certificate: £ 3.150 / US $ 3.950 £ 3.495 / US $ 4.370
Postgraduate Diploma: £ 5.950 / US $ 7.450 £ 6.595 / US $ 8.245
Masters: £ 8.850 / USD 11.065 £ 9.795 / USD 12.245
Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Minimer