MSc Space Engineering

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvorfor vælge dette kursus

Nattehimmelen giver os idéen om uendelighed, og fremskridt inden for rumteknik fører an til at give os muligheden for at gå videre og udforske mere end nogensinde før.

Hos Surrey banede vi banebrydende 'mikrosatellitter' i 1980'erne. Siden da har vi opretholdt et program med opbygning af hele satellitter, udførelse af missionsplanlægning, samarbejde med internationale lanceringsagenturer og levering af operationer i kredsløb, og holder os i spidsen for rumrevolutionen.

Vores strategiske partnerskabsaftaler med Surrey Satellite Technology Ltd og Airbus sikrer, at vi fortsat er en del af livsnerven i Storbritanniens industrielle rumfartsektor.

Hvad du vil studere

Vores MSc i rumteknik er designet til at give dig den specialiserede tværfaglige viden og færdigheder, der kræves til en karriere, der arbejder med rumteknologier. Du har adgang til alle aspekter af design og levering af rumfartøjer og nyttelast.

Vi er den eneste britiske akademiske institution, der udvikler og udfører komplette rumopgaver - fra indledende koncept til hardwaredesign, fremstilling, test og operationer i kredsløb (kontrolleret af vores egen jordfaldsstation i rumfartøjets mission i Surrey Space Center). På grund af dette har du chancen for at få din egen førstehåndsoplevelse af reelle rummissioner.

Studere og arbejde i udlandet

Der kan være muligheder for at tilegne sig værdifuld europæisk erfaring ved at arbejde eller udføre forskning i udlandet under din grad eller kort efter. Det er muligt at gøre dette i sommerperioden med et Erasmus-stipendium, der arbejder på din afhandling eller som nyuddannet. For at kvalificere dit Erasmus-praktik skal det være mindst to måneder.

Pathway tekniske egenskaber

Surrey's MSc Space Engineering-kursus har til formål at give et højt niveau postgraduate kvalifikation relateret til design af rummissioner ved hjælp af satellitter. Undersøgelsen bringes til et højt niveau i både teori og praksis, hvor man undersøger specialiserede områder inden for rumfysik, mekanik, kredsløb og rumfremdrivelsessystemer samt system og elektronisk design af rumkøretøjer.

Dette er et tværfagligt kursus, og projekter er ofte tæt forbundet med igangværende rumprojekter udført af Surrey Satellite Technology Ltd. Dette er et stort lokalt firma, der bygger satellitter kommercielt og udfører industrielt sponsoreret forskning.

Forskning

På Surrey Space Center udfører vi anvendt forskning mest relevant inden for rumteknik, lige fra hele missionens udvikling og udførelse til videnskabelige undersøgelser af specifikke teknologier, der understøtter deres anvendelse i rumfartsindustrien. Mange studerende projekter gennemføres i samarbejde med industrien og fokuserer på reelle applikationer, der bygger bro mellem universitetsuddannelsen og slutproduktet.

Graduate prospekter

Som kandidat på dette kursus vil du være meget efterspurgt i den britiske og europæiske rumindustri.

Flere kandidater har været ansat i Surrey Satellite Technology Ltd. (grundlagt af Surrey Space Center) og Airbus. Andre arbejdsgivere inkluderer Det Europæiske Rumorganisation, Satellitapplikationer Catapult og QinetiQ

Adgangskrav

  • Minimum en 2: 2 UK-grad i enten rumfart, kommunikationsteknologi, computerteknik, elektroteknik, elektroteknik og elektronik, elektronisk teknik, informations- og kommunikationsteknologi, maskinteknik, fysik eller telekommunikationsteknologi eller en anerkendt tilsvarende international kvalifikation.
  • Vi vil også overveje relevant arbejdserfaring, hvis du ikke opfylder disse krav.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Læs mere

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Minimer