MSc Sundhed og sikkerhed

Generelt

Program beskrivelse

MSc Sundhed og sikkerhed

48299_Screen_Shot_2017-04-19_at_12.08.54_AM.png

Kursus detaljer

Effektiv sundhed og sikkerhed praksis er integreret i enhver organisations succes. Uanset om du arbejder som driftsleder, kontorchef, ingeniør eller tekniker, vil du være med til at etablere og opretholde et sikkert arbejdsmiljø. Vi vil udvikle din viden om, hvordan forskellige organisationer bruger forskellige niveauer af sikkerhedsprocedurer, og du vil vurdere deres indflydelse på virksomheden som helhed.

Ved at undersøge en organisation i sin helhed får du et bredt kendskab til andre afdelinger som marketing, salg og menneskelige ressourcer, og hvordan de påvirkes af de procedurer og processer, du implementerer. Du vil også forbedre din forståelse af de tekniske og menneskelige aspekter af sundhed og sikkerhed, og lære at identificere, hvorvidt problemer skyldes maskinfejl eller manglende vurdering af mennesker.

Du kan studere enten vores MSc eller PG Dip for at opnå en institution for erhvervsmæssig sikkerhed og sundhed (IOSH) akkrediteret pris. Hvis du allerede har gennemført et IOSH-akkrediteret postgraduate diploma, giver dette kursus dig mulighed for at konvertere din uddannelse til en kandidatuddannelse ved at studere yderligere to forskningsmoduler.

Kursusfordele

Akkrediteret af Institutionen for Arbejdsmæssig Sikkerhed & Sundhed (IOSH) - verdens førende Professionelle Organ for Sundheds- og Sikkerhedsmedarbejdere - vores kursus giver mulighed for at lære direkte fra prominente sundheds- og sikkerhedseksperter for at holde dig ajour med den nyeste sundhed og sikkerhedsspørgsmål, risici og praksis.

Adgangskrav

Ansøgere skal enten have mindst en anden klasse honnør grad eller have tilsvarende erfaring eller uddannelse, normalt fra arbejdsmiljøet.

Ansøgere, der har afsluttet et IOSH-akkrediteret PGDip Health & Safety, vil blive overvejet til avanceret indrejse og behøver kun at udfylde yderligere 60 niveau 7-kreditpoint.

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel.

Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Efter afslutningen af ​​dette kursus, vil du være berettiget til graduate medlemskab af IOSH. Du kan så begynde at arbejde på din portefølje og faglig udviklingsplan for at opnå chartret sikkerheds- og sundhedspraktiserende status. Dette kan hjælpe dig med at skabe en ny karriere inden for sundhed og sikkerhed, eller det kan forbedre dine nuværende salgsmuligheder i branchen. Du vil være i stand til at oprette sundheds- og sikkerhedsuddannelsesprogrammer og iværksætte sikkerhedsforanstaltninger for en lang række virksomheder og industrier i ind-og udland.

  • Sundheds- og sikkerhedschef
  • Faciliteter Manager
  • Risk Manager

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

Gebyrer og finansiering

UK & EU

Studieafgiften for året for studerende er £ 5950. Det beløb, du betaler, kan øges hvert år for at tage højde for virkningen af inflationen.

International

Studieafgiften for året for studerende er £ 11500. Det beløb, du betaler, er fastlagt på dette niveau for hvert år på dit kursus.

Faciliteter

Akustik Laboratorium

Vores fuldt udstyret state-of-the-art akustiklaboratorium har anechoiske og efterklangskamre samt moderne udstyr til støjanalyse.

Bibliotek

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Food Inspection Laboratory

Vores hygiejne laboratorium kan bruges til at udvikle praktiske madprøve inspektion færdigheder.

Gym og sportsfaciliteter

Det er nemt at holde sig godt i Leeds Beckett - vores fitness-suiter er nemme at komme til, udstyret med al den nyeste teknologi og tilgængelig for alle sportsmedlemmer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Minimer
Leeds , UK Online + 1 Mere Mindre