MSc Urban Planning (Specialisering i Urban Design)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmet MSc Urban Planning (specialisering i urban design) giver dig mulighed for at engagere dig i de komplekse problemer med produktion af byrum i den dynamiske kinesiske kontekst.

Du lærer at overveje samspillet mellem fysisk design og sociale, økonomiske, miljømæssige og politiske spørgsmål som tydelige i en række bymæssige omgivelser. Programmet, der er undervist i en tværfaglig tilgang til udvikling af byform, er ikke begrænset til dem med arkitektur eller byplanlægningsbaggrund - det er relevant for alle, der er interesseret i at forstå arten og produktionen af rum.

Vores internationale undervisningspersonale har med sig de bedste læringsmetoder fra nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden, hvilket giver dig muligheden for at lære i et støttende, integreret læringsmiljø.

Bemærk: Dette program afventer officielt anerkendelse fra Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Hvorfor skal jeg studere MSc Urban Planning (specialisering i Urban Design) på XJLTU?

 • Undersøg i Suzhou-Shanghai-regionen, et af de mest spændende miljøer at lære om og eksperimentere med bydesign i det 21. århundrede;
 • Få et tværfagligt perspektiv med moduler undervist af både Institut for Arkitektur og Institut for Byplanlægning og Design;
 • Lær i et internationalt miljø fra medarbejdere med stærk akademisk baggrund og brancheerfaring;
 • Tjen et universitet i Liverpool grad.

Viden og færdigheder

På det tidspunkt, du studerer fra MSc Urban Planning (specialisering i bydesign), vil du have:

 • stærke kritiske, kreative tænkning og kommunikationsevner;
 • viden om de centrale teorier og teknikker for byplanlægning og design i en tværfaglig kontekst;
 • faglige designfærdigheder inden for rumlig analyse, repræsentation (kortlægning, modeller) og konceptualisering (såsom scenarie- og visionskabelse).

moduler

Obligatoriske moduler

Valgfrie moduler

Yderligere læringsaktivitetsmoduler

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er påkrævet for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester, svarende til 200 timer pr. Semester. Deltidsprogrammer kræver normalt 100 til 150 timer pr. Semester.

Karriere

Kandidater fra dette program er godt forberedt på karrierer som bydesignere i både offentlige og private virksomheder i tilknytning til det byggede miljø. Kandidater kan finde beskæftigelse i stillinger som by- eller regionplanlæggere, hvor de vil udvikle planer for brugen af jord, hjælpe med at skabe samfund, imødekomme befolkningsvækst og genoprette faciliteter.

Gebyrer

RMB 90.000 for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse (UK 2: 1 eller tilsvarende) i industriel design, ingeniørarbejde, arkitektur, byplanlægning og design eller en anden designrelateret disciplin.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 90 (minimum 21 i enhver færdighed)

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

" Suzhou-Shanghai-regionen er et af de mest spændende miljøer at lære om og eksperimentere med bydesign i det 21. århundrede. Denne region er forankret i sin lange historie og traditionelle kultur, men transformerer dog også til en moderne metropol før vores øjne."

Christian Nolf
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer