MSc bæredygtig udvikling

Generelt

Program beskrivelse

Nøgleinformation

 • Varighed: 1 års fuld tid,
 • Startdato: September 2019
 • Ansøg inden: 1. august (International), 1. september (UK / EU)

Hjælp til at forme en miljømæssigt bæredygtig og socialt inklusiv fremtid.

Denne kandidatuddannelse vil vise dig, hvordan man kan omsætte teorier om social og teknologisk innovation til effektive udviklingspolitikker og praksis. Disse færdigheder er i høj efterspørgsel hos internationale udviklingsbureauer, ngo'er, nationale ministerier og firmaer i udviklingslande.

Fuldtids- og deltidsstudie

Vælg at studere dette kursus på heltid eller deltid, så det passer til dit arbejde og familieliv. Moduler til fuldtidsuddannelsen er angivet nedenfor.

For detaljer om deltid kursus, kontakt os på pgbmec@sussex.ac.uk

Hvordan skal jeg studere?

Du vil studere gennem en kombination af kernemoduler og muligheder på emner fra energi og udvikling til infrastruktur og innovation til netværksanalyse og infographics.

Modulerne vurderes ved hjælp af en kombination af analyseopgaver, projektpræsentationer og udvidede essays.

Udfordring for videnskab, teknologi og innovation

Udvikle nye videnskabs-, teknologi- og innovationspolitiske ideer. Konkurrere for en præmie for ideen med det mest transformative potential.Our Science, Technology og Innovation Policy Challenge hjælper dig med at udvikle færdigheder i:

 • præsentere
 • meddelelse
 • kritisk tænkning.

Du kan arbejde alene eller i et lille hold. I slutningen af ​​året vil du tonehugge din ide til et panel af industrieksperter og et levende publikum.

Udfordringen er valgfri. Det er designet til at berige dine akademiske studier og give dig mulighed for at anvende viden fra kurset. Det vil også give dig mulighed for at udforske essay og dissertation emner.

moduler

Disse moduler kører i akademisk år 2018/19. Vi planlægger også at tilbyde dem i kommende akademiske år. De kan blive utilgængelige på grund af tilgængelighed, studiekrævende eller opdateringer til vores læseplan. Vi vil sørge for at lade vores ansøgere kende om sådanne ændringer til moduler så hurtigt som muligt.

Kernemoduler

Kernemoduler tages af alle elever på kurset. De giver dig en solid grundforbindelse i dit valgte emne og forbereder dig til at udforske de emner, der interesserer dig mest.

Muligheder

Udover dine kerne moduler kan du vælge muligheder for at udvide dine horisonter og skræddersy dit kursus til dine interesser.

Hvor meget koster det?

Gebyrer

 • UK / EU-studerende: £ 11.450 pr. År
 • Kanaløerne og Isle of Man studerende: £ 11.450 per år
 • Internationale studerende: £ 20.750 pr. År

Bemærk at dine gebyrer kan være genstand for en stigning på årsbasis.

Leveomkostninger

Find ud af typiske leveomkostninger for at studere ved Sussex

Hvordan kan jeg finansiere mit kursus?

Postgraduate Masters lån

Du kan låne op til £ 10,609 for at hjælpe med gebyrer og leveomkostninger, hvis dit kursus starter den 1. august 2018. Lån kan fås hos studielånet, hvis du er fra Det Forenede Kongerige, eller hvis du er en EU-statsborger, der studerer for en mester.

Få mere at vide om Postgraduate Masters Loans

Stipendier

Vores mål er at sikre, at enhver studerende, der ønsker at studere hos os, er i stand til at trods økonomiske barrierer, så vi fortsat tiltrækker talentfulde og unikke personer.

Karriere

Vores kandidater er gået i karriere i erhvervs- og rådgivningsorganisationer, ministerier, ngo'er, internationale organisationer som FN, tænketanke, sociale virksomheder og andre ikke-for-profit.

Andre har gået på at studere for ph.d.'er eller karriere i den akademiske verden.

Nylige kandidater har fået beskæftigelse i:

 • internationale organisationer (OECD, EBRD, ECLAC, UNHCR Innovation)
 • offentlige myndigheder (DFID)
 • lokale myndigheder (Brighton
 • NGO'er (Greenpeace, Green Jobs Alliance).

Graduate destinationer

92% af eleverne fra videnskabspolitisk forskningsenhed (SPRU) var i arbejde eller studerede yderligere seks måneder efter eksamen. Seneste University of Sussex Business School kandidater har gået på job, herunder:

 • konsulentforsker, Unicef ​​Office of Research
 • junior forskningsanalytiker i virksomhedsledelse, ISS (institutionelle aktionærer)
 • konsulent, technopolis.

(HESA EPI, Bestemmelser for ph.d.-forskere fra Higher Education 2017 undersøgelse)

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Læs mere

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Minimer