MSc bæredygtighed og tilpasning planlægning

Generelt

Program beskrivelse

MSc bæredygtighed og tilpasning planlægning

Dette er en kandidatgrad fokuserer på de centrale strategiske og ledelsesmæssige udfordringer, der skabes af klimaændringer og bredere miljøproblemer. Fra den rumlige masterplanlægning til politik og økonomi kommer denne kandidat til kernen i, hvordan miljøet skal bringes til beslutningstagning. Det er blandt de første sådanne programmer i Storbritannien at sætte tilpasningstransformation i centrum for undervisningen.

Fremtidige miljøændringer og effektiviteten af ​​løsninger er både usikre. Vi lærer eleverne at integrere risikovurdering i beslutningsprocessen. Teoretiske begreber styrkes med anvendte projekter inden for landskabsplanlægning, design og case studies. MSc-kurset dækker en række temaer, herunder arealanvendelse, byer og samfund, politik og økonomi, økosystemfunktion, vand og affaldshåndtering. Valgfrie moduler i det byggede miljø, energi, bæredygtige materialer og vedvarende teknologier kan også tages.

Hvordan læres kurset?

Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest fantasifulde miljøbygninger i Storbritannien eller i en blanding af de to.

Hvilken kvalifikation vil du modtage?

Succesfuld gennemførelse af programmet MSc Sustainability and Adaptation Planning ved Centre for Alternative Technology fører til tildeling af Master of Science (MSc) af UEL.

Modulerne inkluderer

  • Tilpasning og bæredygtighed: begreber og planlægning
  • Økosystemtjenester, arealanvendelse og vand og affaldshåndtering
  • Miljøtilpasning, bæredygtighed, politik og økonomi
  • Byer og lokalsamfund
  • Energistrømme og energieffektivt design i bygninger
  • Bæredygtige materialer i det byggede miljø

Hvorfor studere hos CAT?

At studere ved Centre for Alternative Technology (CAT) er en helt unik oplevelse. CAT har i de sidste 40 år været i spidsen for miljøbevægelsen, banebrydende levende kulstof og vedvarende teknologi. På GSE-studiet nyder studerende ud af vores omfattende praktiske og akademiske viden, idet de er færdige med de færdigheder, der er nødvendige for at blive førende aktører inden for bæredygtighedssektoren. Få mere at vide om vores faciliteter her: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktisk læring

Hos CAT foregår den praktiske læring side om side med akademisk undersøgelse. Institut Centre for Alternative Technology (CAT), et inspirerende læringsmiljø, undervises på stedet. Beliggende i et nedlagt skiferbrud på kanten af ​​Snowdonia National Park er CAT et levende laboratorium for praktiske, bæredygtige løsninger. Den indeholder nogle af de mest innovative og berømte miljøbevidste bygninger i landet, samt et af de mest varierede udvalg af installerede vedvarende teknologier, på stedet vand og spildevandsbehandling, bæredygtigt forvaltet skov og hektar organiske haver.

Fleksibilitet

Det er en fleksibel grad, lært i blokke taget enten med en intensiv bolig ophold på fem eller seks nætter i centrum, eller ved fjernundervisning. MSc studerende kan frit vælge mellem disse undervisningsmetoder for hvert modul. Der er et valg af moduler, taget over et år eller to - hvilket betyder, at graden kan være deltidsarbejde. Det er en kandidatgrad, der er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse, samtidig med at du netop møder trykket i moderne erhvervsliv og familieliv.

Immersiv læringsmiljø

Valgfrie boligmodul uger omfatter forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og praktik. Anvendt arbejde har tendens til at dominere senere i ugen, når vi har lagt det teoretiske fundament. Disse modul uger giver et virkelig umokkende miljø til at undslippe det daglige liv og anvende dig selv til ny læring. Mange fremtrædende eksperter giver gæsteforelæsninger eller hold seminarer under disse moduler, da det er et kursus, der søger at trække på ekspertise og læring af hele miljøsektoren.

Er dette kurset for dig?

Hvis du gerne vil besøge for en overnatning under et modul, hvor du kan deltage i foredrag og workshops og møde medarbejdere og studerende, så kom til en af ​​vores åbne dage. For at finde ud af mere, gå til https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day eller kontakt vores Graduate School Marketing Officer på study@cat.org.uk

Bæredygtighed og tilpasningsplanlægning: Adgangskrav

Bæredygtigheds- og tilpasningsplanlægningskurserne er beregnet til at imødekomme en bred vifte af interesser. For accept på programmet gælder følgende krav:

Bachelorgrad.

Studerende, der ikke har formelle kvalifikationer, men som kan godtgøre, at de har opnået passende viden og færdigheder svarende til standardniveauet, og at de vil drage fordel af og bidrage til programmet, kan accepteres. Studerende kan optages med avanceret stående gennem anerkendelse af kredit eller akkreditering af erfaringsmæssig eller certificeret læring i henhold til University of East London Akkreditering af (Erfaringsmæssige) Læring (A (E) L) politik.

En studerende kan få adgang til et program med avanceret stående, med op til halvdelen af ​​de kreditter, der er forbundet med prisen opnås ved akkrediteret erfaringsmæssig læring eller op to tredjedele gennem akkrediteret certificeret læring. (Hvor en kombination af erfaringsmæssig og certificeret læring er involveret op til halvdelen af ​​studiepoengene for tildelingen, kan opnås ved akkrediteret erfaringslæring med yderligere kreditter opnået gennem akkrediteret certificeret læring op til maksimalt to tredjedele af studiepoengene til prisen ).

Studerende, der ansøger om at komme ind i etaper af programmet, kan optages gennem normal akkreditering af erfaringsundervisning (AEL) eller akkreditering af certificerede læring (ACL) processer eller gennem en godkendt artikulationsaftale. Derfor skal sådanne ansøgere kunne demonstrere og dokumentere, at de har de nødvendige læringsresultater som angivet i de moduler, som de søger fritagelse for.

University of East London og CAT er stærkt engagerede i at udvide deltagelsen og lige muligheder for alle.

I tilfælde af ansøgere hvis første sprog ikke er engelsk, kræves IELTS 6,5 (eller tilsvarende).

Undervisningsgebyrer 2017

  • UK / EEA-studerende £ 6.250 *
  • Internationale studerende - £ 7.500 *

Overnatning / mad / service gebyrer: £ 200 - £ 250 * pr modul adkomst uge på stedet

Speciale værksted dage (2 dages deltagelse på stedet) £ 100 *

Senest opdateret Januar 2018

Om skolen

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Læs mere

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Minimer