MSc i økonomi og økonomi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Denne MSc i økonomi og økonomi udstyrer dig med de praktiske færdigheder, du har brug for til at tackle de komplekse problemer, som virksomheder, regeringer og finansielle institutioner står overfor.

Når du studerer, skal du bruge beviser og applikationer i den virkelige verden til at udfordre økonomiske teorier og modeller. Denne tilgang kombineres med finansteori og praksis for at få en dyb forståelse af og evnen til at analysere finansielle markeder, investeringspotentialer og risici.

Kombination af praktisk økonomi med finans forbereder de studerende til professionelle roller i:

 • Finans- og banksektoren
 • Centralbanker
 • Finansministeriets kontorer
 • Forskellige kontorer på nationalt, overnational og lokalt regeringsniveau i hele verden

Finansøkonomer bruger værktøjer og koncepter til at tackle komplekse problemer, såsom finansiel ustabilitet og klimaændringer, og tilbyder potentielle praktiske, innovative løsninger, såsom centralbankers aktiekøb for at bekæmpe recessioner og carbonmarkeder for at reducere CO2-emissioner. Økonomikurser lader ofte disse praktiske problemer være til side, mens de fokuserer på at undervise i matematiske modeller, der kan føles for abstrakte. Hos Stirling vedtager vi CORE-onlineplatformen, der bruger en innovativ måde at undervise økonomi på. Spørgsmål fra den virkelige verden introduceres i klasseværelset, og moderne økonomimodeller og data bruges derefter til at tackle dem - hvilket giver dig den perfekte forberedelse til din fremtidige karriere.

Top grunde til at studere hos os

 • # 1 Kombiner den virkelige verdensøkonomiske indsigt med finansteori og praksis;
 • # 2 Lær af virkelige oplevelser med vores Student Managed Investment Fund og trading boot camp;
 • # 3 Benyt dig af en ny problemløsningsbaseret tilgang til undervisningsøkonomi.

Kursmål

Studerende, der gennemfører dette program, vil:

 • Erhverve viden, færdigheder og erfaring til en vellykket karriere inden for finanssektoren, private institutioner og centralbanker og forskellige kontorer på tværs af regeringer;
 • Udvikle evner til at fortolke, hvordan økonomien og de finansielle markeder fungerer og interagerer ved hjælp af data og moderne økonomianalyse
 • Forbedre evnen til at bruge økonomiske indsigter og analyser til at evaluere politikker;
 • Bliv i stand til kritisk at evaluere, hvordan makro- og mikropolitik påvirker og påvirkes af husholdninger, virksomheder og nationer, der interagerer i den globale økonomi;
 • Forbedre og udvikle kritiske, analytiske, interpersonelle og andre overførbare færdigheder.

Professionelle akkrediteringer

Kurset dækker meget af programmet Chartered Financial Analyst (CFA), der hjælper dig med at opnå status som CFA Charterholder.

Forskning

University of Stirling Management School er vurderet blandt de 25 bedste i Storbritannien for forskningseffekt, ifølge REF 2014. I Skotland blev skolen rangeret til de fem bedste.

64% af vores forskningsresultater blev klassificeret som verdensledende og internationalt fremragende med hensyn til deres originalitet, betydning og strenghed. Vi blev placeret som 14. i Storbritannien med hensyn til forskningseffekt, med over 60% af vores forskningseffekter vurderet at have en enestående rækkevidde og vidtgående indflydelse på politikkerne i offentlige, private og statslige organisationer.

Økonomiafdelingen er nummer to i Skotland og top 10 i Storbritannien i Guardian University Guide 2020, mens regnskab og økonomi er blandt de 20 bedste i England i Complete University Guide 2020.

Adgangskrav

Akademiske krav

Minimum en anden klasse honours degree eller tilsvarende. Ansøgere uden disse formelle kvalifikationer men med betydelig relevant / relevant arbejds / livserfaring opfordres til at ansøge.

Engelsk sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis på dine engelsksprogede færdigheder:

 • IELTS: 6,0 med 5,5 minimum i hver færdighed;
 • Cambridge C2 Proficiency (CPE) 180 med mindst 162 i hver færdighed;
 • Cambridge C1 Advanced (CAE) 169 med mindst 162 i hver færdighed;
 • Pearson Test of English (Academic): 54 med 51 i hver komponent;
 • IBT TOEFL: 80 uden subtest mindre end 17.

For mere information om måder, hvorpå du kan opfylde vores engelsksprog, herunder muligheder for at fravige kravet, kan du læse vores oplysninger om krav til engelsk.

Pre-sessional engelsk sprog kurser

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette kursus, tilbyder vores partner INTO University of Stirling en række engelsksprogskurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til at komme ind i denne grad.

MSc Finance and Economics er et års heltidskursus. Du foretager otte underviste moduler over to 15-ugers semestre efterfulgt af en overvåget afhandling. Afhandlingen giver dig muligheden for at anvende din viden ved at udføre selvstændigt arbejde på et område, der matcher dine interesser og karrieremål.

moduler

Nedenstående moduler er dem, der i øjeblikket er beregnet til levering i det næste akademiske indtagelse af dette kursus. Disse kan blive ændret, da universitetet regelmæssigt reviderer og opdaterer læseplanen for vores underviste programmer.

År 1, efterårssemester

Obligatoriske moduler

 • Flying Start Leadership Program (MANPFSL)
 • Corporate Finance (INVP001)
 • Kvantitative metoder i finans (BFIP013)
 • Mikroøkonomi til erhverv og politik (ECNP001)

År 1, Forårssemester

Obligatoriske moduler

 • Investeringer: Aktieporteføljer og prisfastsættelse (INVP012)
 • Investeringer: Fast indkomst og alternative investeringer (INVP013)
 • Makroøkonomi for forretning og politik (ECNP002)

Mulighedsmoduler

 • Evidensbaseret beslutningstagning (BSMP007)
 • Anvendt dataanalyse ved hjælp af R (ECNP003)
 • Regnskabsanalyse (INVP007)
 • Derivater (INVP010)
 • Adfærdsfinansiering (FINP006)
 • Finansiel risikovurdering (FINP007)
 • International virksomhedsfinansiering (FINP013)
 • Fusioner
 • Investeringsregulering og -etik (INVP005)

År 1, sommersemester

 • Afhandling (ECNP099)

Kursusdetaljer

Undervisning

Undervisningen foregår gennem forelæsninger, seminarer, problemløsende forelæsninger, computer workshops og praktiske case studies.

Mange af vores medarbejdere udgiver forskning i førende internationale tidsskrifter og beskæftiger sig med at udvikle ny politik og praksis inden for finanserhvervet samt levere innovativ undervisning.

Studerende får adgang til og engagerer sig med laboratorier, praktiske workshops og live markeder via Student Managed Investment Fund, Amplify Trading Boot Camp og lærer af moderne økonomiske analytikere.

Kurset undervises af medarbejdere med økonomi- og økonomikompetence og internationale forskningsinteresser inden for områder som finansiel økonomi og analyse, investorer og forbrugerbeslutning, offentlig politik, finansiel analyse, adfærdsøkonomi og finans, økonometrik og analyse.

Innovativ undervisning i økonomi ved hjælp af CORE online platform

Hvordan økonomien fungerer undervises på en interaktiv måde ved hjælp af klasseromseksperimenter og problemmotiverede enheder. Vi vedtager CORE-platformen, der revolutionerer den måde, økonomi undervises på. Studerende lærer økonomi ved at lave økonomi.

Vurdering

Vores kandidatgrad tildeles efter tilfredsstillende afslutning af en afhandling efter eksamenseksamen. Afhandlingstemaer spænder over alle områder, der er relevante for finansiering eller økonomi, og tillader færdiggørelse af en afhandling med forskningsemne.

Klasseværelset timer

Studerende kan forvente at have ca. 4-5 kontakttimer pr. Modul hvert semester, og en tidsplan vil være tilgængelig kort før kurset begynder.

Gebyrer og omkostninger

2020/21

Hjem / EU-studerende

De viste gebyrer er til fuldtids, et års masterkursus *

Hvis du har bopæl i Skotland, kan du være kvalificeret til at ansøge til Students Award Agency for Scotland (SAAS) om et lån på op til £ 10.000 til dækning af dine studieafgifter og dertil knyttede leveomkostninger. Studerende, der er hjemmehørende i EU, kan også ansøge om støtte til studieafgift, skønt de muligvis ikke er berettigede til at modtage finansiering til støtte for leveomkostninger.

Hvis du har bopæl i England, Wales og Nordirland, skal du være berettiget til at ansøge om et lån fra dit regionale organ.

Engelsk studerende ansøger om et lån på op til £ 10.609 om året som en del af det britiske postgraduate Loan Scheme, walisiske studerende kan ansøge om et ikke-middel-testet lån på op til £ 13.000 fra den walisiske regering, og nordirske studerende er berettigede til at ansøge til støtte for op til £ 5.500.

* Gebyrer for studerende, der ansøger om en postgraduate diploma eller postgraduate Certificate, udbetales pro-rata.

Hvis kurset er over to år, opdeles gebyret jævnt over de to år. Gebyrer vurderes ikke for studerende, der tilmelder sig et kandidatuddannelse og beslutter at afslutte med et postgraduate diploma - det fulde gebyr opkræves.

£ 8.500

Udenlandske (ikke-EU) studerende

De viste gebyrer er på fuldtids et års masteruddannelse. Gebyrer for studerende, der ansøger om et postgraduate diploma eller postgraduate Certificate, udbetales pro-rata.

Hvis kurset er over to år, opdeles gebyret jævnt over de to år. Gebyrer vurderes ikke for studerende, der tilmelder sig et kandidatuddannelse og beslutter at afslutte med et postgraduate diploma - det fulde gebyr opkræves.

£ 18.950

Bemærk: Du er ansvarlig for at betale undervisningsgebyrer for hvert år, du deltager i, og dine gebyrer holdes på niveau med tilmeldingen. Hvis du har brug for at forlænge din studietid, er du muligvis ansvarlig for et ekstra gebyr.

Stipendier og finansiering

Hvis du har talent, evne og drivkraft til at studere hos os, vil vi sikre dig, at du får mest muligt ud af muligheden - uanset dine økonomiske forhold.

Ekstra omkostninger

Der er nogle tilfælde, hvor der kan opkræves ekstra gebyrer. Afhængigt af dit valgte kursus, skal du muligvis betale ekstra omkostninger, for eksempel til feltrejser.

Leveomkostninger

Hvis du har bopæl i Storbritannien, kan du typisk søge på dit relevante finansieringsorgan for at få hjælp til leveomkostninger. Dette tager normalt form af studielån, stipendier eller stipendier, og beløbet tildeles afhænger af dine personlige forhold og husstandsindkomst.

EU-studerende og udenlandske studerende vil normalt ikke kunne kræve levende støtte via SAAS eller andre britiske offentlige finansieringsorganer. Du bør kontakte den relevante myndighed i dit land for at finde ud af, om du er berettiget til at modtage support.

Betalingsmuligheder

Vi sigter mod at være så fleksible som muligt og tilbyde en bred vifte af betalingsmetoder - inklusive muligheden for at betale gebyrer ved afdrag.

Når du er færdiguddannet

Dette Masters-kursus hjælper dig med at udvikle de kvalifikationer, du har brug for i en karriere inden for økonomi, bank og offentlig sektor, og åbner døren til en række job. Finansøkonomer værdsættes for deres analytiske evner, som de kan anvende til mange områder og roller, såsom:

 • Markeds- og investeringsanalytikere og specialister i finansielle og energiselskaber som RBS, Coal Marketing Ltd, China Asset Management Company, China Investment Corporation;
 • Konsulenter i globale økonomiske og finansielle virksomheder såsom NERA Economic Consulting, McKinsey
 • Rådgivere, officerer og forskere i centralbanker rundt om i verden.

University of Stirling Management School har en dedikeret ansættelsesansvarlig, og helt fra starten af kurset er din karriere vores fokus.

 • Du vil deltage i en innovativ ugelang global finansiel handelsstartcamp, der drives af Amplify;
 • 96% af vores postgraduate-forladte er i beskæftigelse eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (Destinationer af forladere fra højere uddannelsesundersøgelse 2016/17).

HigherEd Global Talent Portal

Som studerende i Management School har du adgang til HigherEd Global Talent Portal, hvor du finder praktikpladser, praktikantstillinger, praktikpladser og kandidatstillinger fra virksomheder over hele verden. Det hjælper internationale studerende med at søge placeringer derhjemme og lokale studerende, der ønsker at udforske en international oplevelse.

Den globale talentportal er ud over alle andre eksisterende initiativer og ressourcer, der er tilgængelige for dig gennem karrierer og beskæftigelsestjeneste, og Target Connect-stillings- og arrangementssystemet.

”At integrere økonomiindsigt med de stærke finansmoduler, der tilbydes i Stirling, er utroligt tiltalende og udfylder et hul i Stirling-tilbudet.” Michele Battaglia, Senior Information Analyst, NHS

"At kombinere finansiering med økonomi vil virkelig hjælpe studerende med at få de rette færdigheder til en succesrig karriere inden for finans og sektor." Emma Van Dijck, assisterende økonom, den skotske regering

Ansættelsesegnethed

Alt hvad du gør, mens du studerer her, er designet til at hjælpe dig med at opbygge de personlige færdigheder, der får dig til at skille dig ud for fremtidige arbejdsgivere.

Du starter dit MSc-kursus på vores Flying Start-lederprogram, som vil udfordre dit perspektiv af kultur og udvikle din selvbevidsthed, samt teamarbejde, problemløsning og præsentationsevner.

Du har også chancen for at deltage i reelle arbejdserfaringsmuligheder gennem vores ugelange masterclass i handel.

Virksomheder, vi arbejder med

Som studerende på MSc Finance and Economics får du chancen for at gå på regelmæssige gæsteforelæsninger. Disse afholdes typisk en onsdag eftermiddag og leveres af fremtrædende talere trukket fra førende finansielle institutioner, tænketanke, regulerende og professionelle organer. Tidligere talere inkluderer:

 • Russell Napier - medstifter af ERIC (Electronic Research Interchange)
 • Nick Bartlett - Direktør for Uddannelse ved CFA Society of UK
 • Ross Lorrimer - Client Service Associate på State Street
 • Maxim Skorniakov - Investeringschef hos Walter Scott Global Investment Management
 • Richard Dunbar - chef for økonomisk og tematisk forskning ved Aberdeen Asset Management
 • Kweku Adoboli - Tidligere erhvervsdrivende hos UBS
 • John Goodwin - Executive Vice President og CFO hos Lego
 • Colin McLean - administrerende direktør hos SVM Asset Management
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer