MSc i økonomi og erhvervslivet - specialisering i økonomi af markeder og organisationer

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vil du gøre en forskel på arbejdet? Er du analytisk stærk og ivrig efter at lære at bestemme virkningen af ​​markedsstruktur og organisatoriske politikker på organisationernes ydeevne? Lær vigtige indsigter og færdigheder til at håndtere de udfordringer, som organisationer står over for med programmet for økonomi af markeder og organisationer.

Denne specialisering bruger de nyeste forskningsindsigt og teknikker. Det lærer dig at bestemme, hvordan organisatoriske politikker, såsom rekruttering, belønninger, job design, beslutningsprocedurer og ledelse styrer menneskelig adfærd på arbejdspladsen og i forlængelse af organisatoriske præstationer. Desuden lærer du, hvordan markedsstruktur og organisationsstrategi interagerer med at bestemme vigtige økonomiske resultater, såsom innovation, produktivitet og vækst. Med færdigheder og værktøjer til at udføre teoretisk og empirisk analyse kan du genkende kernedrivere til udfordringer, som organisationer står overfor, og levere, præsentere og evaluere løsninger på disse udfordringer. Ikke kun de i dag, men også de 20 år fra nu.

Undersøg økonomi Markeds- og Organisationsprogram ved Erasmus School of Economics for:

  • Teoretiske og empiriske evner til at analysere organisationer og markeder
  • Relevante indsigter om, hvordan organisationer kan navigere i dagens og morgendagens udfordringer
  • En sammenhængende, udfordrende og opdateret studieplan
  • Karrieremuligheder i en bred vifte af sektorer og erhverv.

Er dette det rigtige valg for dig?

Er du dedikeret, analytisk og interesseret i et udfordrende mikroøkonomisk program? Ønsker du at forstå, hvorfor nogle virksomheder lykkes, hvor andre fejler? Sigtes du efter en karriere inden for rådgivning eller ledelse? Derefter blev dette program designet til dig.

Følgende træk vil stå dig i god stand for at lykkes:

  • Din baggrund i mikroøkonomien er god.
  • Du kender det grundlæggende i empirisk økonomi.
  • Udfordringer appellerer til en ambitiøs person som dig.
  • Du er nysgerrig og åbent.

Hvorfor studere økonomi for markeder og organisationer i Rotterdam?

Dette program er ideelt, når du søger at få indsigt i, hvad der driver menneskelig adfærd på arbejdspladsen, og hvordan markedsstruktur og organisationsstrategi påvirker organisatoriske politikker og præstationer. Erasmus School of Economics er unik i at huse en stor gruppe af aktive forskere med speciale i organisatorisk økonomi, der er dedikeret til at kombinere fremragende forskning med forelæsningsfærdigheder, der inspirerer og entusiasmerer. Dette gør Erasmus School of Economics til at være i Europa for at studere et program på dette område.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quali ... Læs mere

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quality education and research. Minimer
Besøg skolens websted