MSc i Akvakultur: Bæredygtig Akvakultur

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Undersøgelse ved det verdensberømte institut for akvakultur - et førende internationalt center for bæredygtig skaldyrsproduktion og den største af sin art i verden. Instituttet samler verdensklasse tværfaglige forskere til at løse en bred vifte af globale udfordringer for industrien og samfundet.

Vores master i bæredygtig akvakultur udforsker akvakulturprincipperne og de vigtigste faktorer, der påvirker levedygtigheden af ​​akvakulturbrug og fødevareproduktionssystemer. Du vil udvikle en forståelse af vanddyrbiologi, miljøspørgsmål, ernæring, reproduktion og genetik, sygdom og sundhedsledelse.

Med praktisk anvendelse i kernen i dine studier kan du vælge at fokusere på specifikke aspekter af bæredygtig akvakultur, herunder:

 • avanceret kødforvaltning
 • akvakulturpolitik og planlægning
 • levebrødsanalyse
 • miljøledelse og biodiversitet
 • foderformulering og ressourcer
 • sundhedsbekæmpelse for vanddyr
 • epidemiologi
 • økotoksikologi

Du kan også undersøge den kommercielle forretning af bæredygtig akvakultur, med valgfrie moduler, der dækker marketing, business studies og økonomi. Du vil lære de færdigheder, der er nødvendige for at etablere, styre og vurdere akvakulturvirksomheder og udviklingsprojekter inden for industrien eller den offentlige sektor.

Et fleksibelt kursus

Dette kursus er meget modulært og er designet til at tilbyde betydelig fleksibilitet til at lære, samtidig med at der opretholdes en høj uddannelsesstandard. Denne struktur giver dig mulighed for at gøre flere fagvalg, som vil gavne din fremtidige karriere.

Der er en række grad resultater tilgængelige. Disse adskiller sig primært i deres definerede sti af krævede moduler - specialiserede resultater har flere obligatoriske moduler, hvor bærekraftig akvakultur grad har større valgmuligheder. Graden udfald er:

 • Master of Science / Postgraduate Diploma i Akvakultur og Miljø
 • Master of Science / Postgraduate Diploma i Akvakultur Virksomhedsledelse
 • Master of Science / Postgraduate Diploma i Akvakultur og Udvikling
 • Master of Science / Postgraduate Diploma in Aquatic Food Security

Kurset er også tilgængelig på blok-release basis (ved at vælge individuel eller en række moduler) over en periode på højst fem akademiske år.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vores fleksible kursus giver dig mulighed for at gøre flere fagvalg, som vil gavne din fremtidige karriere

# 2 Du vil studere ved Institut for Akvakultur, et førende internationalt center for bæredygtig skaldyrsproduktion

# 3 Vi arbejder tæt sammen med akvakultursektoren i mere end 20 lande

Kursmål

Havforskningsinstituttet har været tæt forbundet med den globale udvidelse af akvakultur, først og fremmest ved at udvikle og forbedre de eksisterende produktionssystemer og udviklingen af ​​nye opdrættede arter.

I de senere år har vores forskning fokuseret på at øge bæredygtigheden og sikkerheden inden for akvakulturudvikling og -praksis og forbedre effektiviteten af ​​udnyttelsen af ​​naturressourcer. Du får den enestående mulighed for at være forbundet med disse aktiviteter og få et indblik i alle aspekter af akvakultur og udvikling verden over.

Vores studerende

Vores studerende kommer fra en bred vifte af baggrunde. Mange har første grader i naturvidenskab; andre har kvalifikationer inden for landbrug, ingeniørvirksomhed, erhvervsliv og økonomi eller informationsteknologi. Mange har nogle tidligere erhvervserfaring, og vi byder velkommen til mere modne ansøgere på udkig efter en skiftændring i deres karriere. Mangfoldigheden og oplevelsen af ​​eleverne på programmet bidrager væsentligt til alles læring og sikrer, at programmet er relevant for og forbundet med den globale akvakultursektor.

Vores MSc Akvakultur kurser er også meget internationale. I 2016-17 var der 42 MSc studerende på tværs af vores kurser fra omkring 25 forskellige lande. Dette involverede elever fra Europa, Nær / Mellemøsten, Afrika, Asien, Amerika og Australasien.

Kursus detaljer

Den fulde kandidatuddannelse for hvert uddannelsesgrad er opdelt i seks undervisede moduler, der indeholder 12 fagområder eller emner og et enkelt forskningsprojekt modul. Det overordnede kursus er opdelt i tre dele.

Grundmoduler (september til december)

Der er tre obligatoriske moduler bestående af seks studieemner, taget konsekvent, undervisning i grundlæggende akvakultur begreber og færdigheder. En vellykket gennemførelse af alle grundmoduler vil kvalificere dig til en Postgraduate Certificate in Sustainable Aquaculture. Studerende vælger et bestemt navngivet gradudfald i slutningen af ​​grundmodulerne. Emner inden for de avancerede moduler vælges derefter hensigtsmæssigt.

Avancerede moduler (januar til april)

Du skal vælge tre avancerede moduler, der dækker seks ud af 12 undersøgte emner (valg afhænger af den endelige grad, der skal tildeles). En vellykket gennemførelse af de avancerede moduler, efter de grundlæggende moduler, vil kvalificere dig til en Postgraduate Diploma i et udvalgt navngivne grad udfald.

Forskningsprojektmodul (april til august)

Forskningsprojektmodulet afsluttes i et fagområde, der supplerer det valgte forløb for avanceret studie eller dit navngivne uddannelsesresultat. Disse projekter kan være laboratoriebaserede, feltbaserede eller involvere en studie undersøgelsesanalyse / rapport. Succesfuld gennemførelse af modulet, efter fundament og avancerede moduler, vil kvalificere dig til en MSc i et udvalgt grad udfald.

Undervisning

En række forskellige undervisningsmetoder anvendes i kurset. Udover forelæsninger, workshops, seminarer, casestudier, felt- og laboratorieøvelser tildeles der en række mindre projekter i løbet af kurset. Disse er en integreret del af undervisningen og involverer de studerende, der arbejder alene eller i grupper. Disse projekter kan kræve et skriftligt udfald eller en præsentation til jævnaldrende og andet personale og studerende.

Feltarbejde

Der vil være en række øvelser i løbet af kurset. Nogle ture kan indebære flere overnatninger væk fra Stirling.

Vurdering

Underviset modulvurdering er kontinuerlig med deltagelse af korte tests, seminarer, essays, praktiske rapporter, kritisk og beregningsanalyse, feltopgaver og sætte projektrapporter. Forskningsprojektmodulet gennemgås gennem en skriftlig afhandling, en pressemeddelelse og en seminarpræsentation, der leveres til jævnaldrende, vejledere og ekstern censor.

Klasseværelset timer

Kurset for bæredygtig akvakultur indebærer intensiv undervisning og studie. En standarddag omfatter foredrag, praktik, øvelser eller gruppearbejde mellem kl. 9.30 og 16.30, med opgaver, der tager ekstra tid om aftenen eller weekenderne. Der er nogle gange landture, der kan starte tidligere eller vende tilbage senere eller involvere flere overnatninger væk fra Stirling.

Kursdirektør

John Bostock

44 (0) 1786 466575

jcbostock@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

 • Oversøiske £ 18.970
 • Hjem / EU £ 6.300
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer