MSc i Entrepreneurship og Global Marketing (MScEGM)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Master of Science i iværksætteri og global marketing (MScEGM) er en fælles pris, der tilbydes af Institut for Marketing, Hong Kong Baptist University og Grenoble École de Management på 15 måneders fuldtidsstudiebasis.

Programmet er designet til studerende, der søger en kandidatuddannelse for lettere at komme videre til ledelse og andre lederskab roller eller at starte en karriere som iværksætter. Ansøgere fra alle lande vil blive overvejet, hvis de kan demonstrere de nødvendige sprogfærdigheder.

Læreplanen er omhyggeligt designet til at omfatte et globalt syn med globale casestudier og et forretningsprojekt, der tager sigte på principperne og praksis inden for iværksætteri og international marketingstyring. Vigtigere er det at have de studerende tilbringe et semester i Frankrig og et semester i Hong Kong vil generere synergier mellem to institutioner, der er gennemtrængt af forretningspraksis i meget forskellige regioner i verden. For de studerende vil dette bringe den bedste slags global eksponering.

International eksponering

Ved at tilbringe det første semester i Frankrig og andet semester i Hongkong kan eleverne opleve førstehånds øst og vest på et enkelt år gennem global eksponering.

World Class Learning Experience

En unik international samarbejdsmulighed for studerende til at opleve læring og undervisning af høj kvalitet, der udnytter styrkerne ved to forskningsledede handelsskoler, der tilbyder internationalt anerkendte forretnings- og ledelsesprogrammer.

Fælles pris

Hongkongs første fælles kandidatgrad i Entrepreneurship og Global Marketing, der fører til en enkelt kandidatgrad, der udstedes i fællesskab af Hongkong Baptist University og Grenoble Ecole de Management.

Mulighed for at arbejde i Hong Kong

Ikke-Hongkong-kandidater fra programmet kan ansøge om at blive og arbejde i Hongkong i 12 måneder efter eksamen, uanset om de har fået et tilbud om beskæftigelse eller ej.

Programmål

 • Giv eleverne iværksætterkendskab og færdigheder til at håndtere komplekse, dynamiske og globale forretningsproblemer, som en organisation oplever.
 • Udvikle elevernes forståelse af markedsføringsteori og praksis for at sætte dem i stand til at opbygge og kritisk evaluere strategier, der opfylder de globale udfordringer.
 • Udvikle elevernes innovative tænkning for at løse problemer og problemer, der opstår i en organisation og i det sociale miljø.
 • Giv studerende en unik mulighed for at opleve international uddannelse af høj kvalitet leveret af to forskningsledede handelsskoler, hvor de vil interagere med fakultetet og studerende fra forskellige kulturer.

Grenoble École de Management

Grundlagt i 1984, Grenoble École de Management (GEM) i Grenoble, Frankrig rangeret det 6. Bedste franske School (Le Point 2018 2019) og 21. Bedste European Business School (Financial Times 2017), og har den ekspertise i teknologi og Innovationsledelse til at blive verdensledende, der er baseret i verdens femte mest opfindsomme by (Forbes magazine). Grenoble École de Management tilbyder 50 programmer fra bachelor til doktorgradsniveauer og har 8 internationale campusser som Berlin, London, Moskva osv.

Læringsmål

Løsninger

Studerende vil demonstrere en forståelse af iværksætterteori, værktøjer og forretningsmodeller ved at anvende dem til at foreslå integrerede løsninger på forretningsproblemer.

Marketing

Studerende vil vise en forståelse af den marketing viden, der kræves ved at gennemføre marketing aktiviteter i en global sammenhæng.

Analytisk

Studerende vil anvende analytisk, kritisk og kreativ tænkning for at styre forandring og skabe nye virksomheder.

Samarbejde

Studerende vil demonstrere teamwork og mundtlige og skriftlige kommunikationsevner i at styre innovation og løse forretningsproblemer.

Programstruktur

Programmet har 33 Hong Kong Baptist University enheder med underviste kurser. Virksomhedsprojektet (eller akademisk afhandling) tegner sig for 9 Hong Kong Baptist University enheder. Kravene til programmet er som følger:

Semester 1 (begynder i september) - Grenoble Ecole de Management (18 enheder)

 • MKTG 7010 Startoprettelsesproces og iværksætterøkosystem (3 enheder)
 • MKTG 7020 Entreprenørskab og forretningsmuligheder (3 enheder)
 • MKTG 7030 Ny planlægning af nye virksomheder, små virksomheder og familier (3 enheder)
 • MKTG 7040 Regnskab og økonomi for iværksættere (3 enheder)
 • MKTG 7050 strategisk styring (1,5 enheder)
 • MKTG 7060 Marketingplanlægning (1,5 enheder)
 • MKTG 7070 Avanceret effektivt salg, forhandling

Semester 2 (begynder i det følgende januar) - Hongkong Baptist University (15 enheder)

 • MKTG 7080 Virksomhedsentreprenørskab og forretningsudvikling (3 enheder)
 • MKTG 7090 Ledelse og teambuilding for iværksættere (3 enheder)
 • MKTG 7100 digital marketingstrategi (3 enheder)
 • MKTG 7110 Socialt ansvarligt iværksætteri i international sammenhæng (3 enheder)
 • MKTG 7120 Global Marketing (3 enheder)

Sommer

 • MKTG 7130 Erhvervsprojekt / akademisk afhandling (9 enheder)

Samlede enheder: 42 enheder

Bemærk: Studieplanen kan ændre sig fra tid til anden.

Adgangskrav

For at få adgang til optagelse skal ansøgerne normalt opfylde følgende krav:

Bachelorgrad

Ansøger skal have en bachelorgrad eller tilsvarende, eller med mindst 180 ECTS-point i en disciplin fra et anerkendt universitet eller tilsvarende institution.

Engelsk Sprogkrav

Flydende på engelsk, enten bevis på engelsk undervisning på Bacheloruddannelsen eller en af ​​følgende engelske testresultater:

(Engelsk testresultater skal meddeles Grenoble École de Management i begyndelsen af juli)

 • International English Language Testing System Academic (IELTS) - 6,5 med et minimum på 6,0 i alle komponenter (Lytning, læsning, skrivning og tale)
 • Testet af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) - Internet-baseret (IBT): 94 (minimumscore på 22 i alle bands)
 • Cambridge Faglig eksamen (CPE) - A, B eller C
 • Pearson Test of English Academic (PTE) - 63 (minimum)

Ansøgningsprocedurer

For at ansøge skal ansøgere udfylde online-ansøgningen og inkludere scannede kopier af alle originale underlagsdokumenter. Alle dokumenter skal være på engelsk eller indsendes med en certificeret oversættelse til engelsk, hvis de er skrevet på et andet sprog.

Stipendier

Støtte til frøfinansiering til opstartprojekter

Efter programmets afslutning får studerende chancen for at give deres forretningsidéer over for investorer og modtage muligvis Venture Capital Funding til at oprette deres egne virksomheder. Der vil blive tildelt op til 1 mio. HKD til potentielle opstartede forretningsprojekter.

Social Enterprise Fund

Ved at udvikle et socialt virksomhedsforslag, der søger at tackle en lokal eller global social bekymring og maksimere den sociale virkning af den sociale virksomhed, får de studerende muligheder for at få attraktiv frøfinansiering til vellykkede forslag.

Andre

Stipendier (som kan være i form af en undervisningsfritagelse) vil blive tilbudt af Hong Kong Baptist University som følger:

Optagelsesstipendium

 • HK $ 25.000 / HK $ 50.000 hver for studerende med GMAT-score på henholdsvis 650/700 og derover #

Succesrig startpris

 • HK $ 50.000 for en studerende, der starter en virksomhed ved afslutningen af programmet ^

Academic Excellence Award

 • HK $ 10.000 med akademisk ekspertise efter afslutningen af programmet for top 3 studerende.

Pris for livslang læring

 • Kandidater (med en associeret grad eller derover) fra Hong Kong Baptist University, Hong Kong Baptist University-School of Continuing Education eller United International College har ret til en livslang læringspris på $ 10.000 HK, hvis de er optaget på dette program. Denne pris uddeles af Department of Marketing, Hong Kong Baptist University i semester 2.

Økonomisk støtte fra Angel Funds

 • Støtte til frø er tilgængelig for kvalificerede opstartprojekter.

Stipendier, der tilbydes af Grenoble Ecole de Management

# Stipendierne kan tilbydes afhængigt af tilgængelighed.

^ Stipendium-nomineringerne er underlagt endelig kontrol af og godkendelse af programpanelet.

Ovenstående information er kun til reference og kan ændres uden forudgående varsel. Hong Kong Baptist University forbeholder sig retten til endelig afgørelse og fortolkning i tilfælde af tvister.

Undtaget Kursus på Ikke-lokalt Kurser Registry, Uddannelses Bureau (Referencenummer: 472820/472821). Det er et spørgsmål om skøn for de enkelte arbejdsgivere at anerkende eventuelle kvalifikationer, som dette kursus kan føre til.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

For more than half a century, Hong Kong Baptist University (HKBU) has been at the vanguard of business education in Asia, molding generations of business leaders. Steeped in a tradition of academic ex ... Læs mere

For more than half a century, Hong Kong Baptist University (HKBU) has been at the vanguard of business education in Asia, molding generations of business leaders. Steeped in a tradition of academic excellence, yet always looking forward to new intellectual horizons, HKBU prides itself in striving to always remain a true pioneer in business education. Located at the crossroads between the emerging countries of Asia and the West, HKBU is ideally situated to confront the changes impacting our world, be it the economic resurgence of China, the deepening impact of globalization or the need for new ethical standards in the age of sustainability. Minimer
Kowloon Tong