MSc i Geografisk Information Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Bæredygtig brug eller bevarelse af jordens ressourcer kræver organisering, udnyttelse og integration af teknologier såsom databasestyring, billedbehandling og digital kartografi for at sikre levering af høj kvalitet, pålidelig og ajourført information. Geografisk informationsstyring MSc er udviklet i direkte samarbejde med industrien som svar på den øgede globale efterspørgsel efter multidisciplinære ledere, rådgivere og konsulenter inden for ressourceforvaltning. Dette kursus, der er undervist af et dedikeret fakultet, er unikt i at give en afbalanceret dækning af de vigtigste GIS-teknologier for at forberede dig til en succesrig karriere i hele spektret af globale sektorer ved hjælp af geografiske informationsteknologier (GI) -teknologier.

Hvem er det til?

Vi byder studerende velkommen fra forskellige baggrunde, der har en passion for teknologi og data, som er interesseret i at løse problemer i den virkelige verden og få en positiv indflydelse. Du får erfaring med rumlig problemløsning i verdensklasse og udvikler en række personlige og ledelsesmæssige færdigheder, der sætter dig i vejen for en givende karriere i en af de voksende vifte af industrielle og forskningssektorer, der nu rutinemæssigt bruger GI teknologier.

Kursusstruktur

  • Otte lærte moduler (40%),
  • Gruppeprojekt: Industriel ledet konsulentprojekt (20%),
  • Individuelt forskningsprojekt (40%).

Informeret af industrien

Geografisk informationsstyring MSc designet til at imødekomme de nuværende behov hos arbejdsgivere og drage fordel af et stærkt input fra brancheeksperter. Dette giver vores studerende tilliden til at vide, at det, de lærer, både er relevant og gavnligt for at opbygge en givende karriere.

Fremtidige karriere

Succesfulde studerende udvikler forskellige og givende karrierer inden for den rumlige informationsbranche, nationale og lokale myndigheder, konsulentfirmaer, forsyningsselskaber og forskningsorganisationer. Dette kursus internationale karakter betyder, at karrieremuligheder ikke er begrænset til Det Forenede Kongerige. Kandidater fra Cranfield udvikler karrierer over hele verden, og dette kursus er internationalt anerkendt af arbejdsgivere på tværs af de videnskabelige, industrielle og uddannelsesmæssige samfund.

Tidligere studerende har fulgt karrierer i konsulentbranchen eller med offentlige forskningsinstitutioner; mens andre kører deres egne virksomheder med succes.

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours grad i en relevant videnskab, ingeniørvidenskab eller beslægtet disciplin; eller den internationale ækvivalent af disse britiske kvalifikationer. Andre relevante kvalifikationer, sammen med betydelig erfaring, kan overvejes.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre