Om

Jordens økosystemer udsættes for forskellige hurtige miljømæssige ændringer, som globale klimaændringer, grundcykler, arealanvendelse og biodiversitet. Sådanne ændringer kan true økologiske tjenester som beskyttelse mod naturlige farer, filtrering af drikkevand, fødevareforsyning og andre ressourcer. Disse situationer fører igen til økonomisk, social og politisk ustabilitet.

Profil af kandidatuddannelsen

Kandidatprogrammet Global Change Ecology er dedikeret til at forstå og analysere de vigtigste og følgevirkede miljømæssige bekymringer i det 21. århundrede: Globale forandringer. Ved hjælp af en tværfaglig tilgang har programmet til formål at kombinere naturvidenskabelige perspektiver om globale forandringer med tilgange fra samfundsvidenskabelige discipliner. Elite-uddannelsen kombinerer ekspertisen hos universiteterne Bayreuth, Augsburg og Würzburg med Bavarian og international forskningsinstitutioner samt økonomiske, administrative og internationale organisationer. Det materiale, der er omfattet af programmet, er unikt i Tyskland og ligger i forkant med de internationale perspektiver, der indgår i programmet. Målet er at uddanne højt kvalificerede problemløsere inden for naturvidenskab, miljøbeskyttelse samt beslutningstagere i politik og økonomi.

Fremtidige karrieremuligheder

Programmet i Global Change Ecology bygger ikke kun på kursusmoduler, men giver også mulighed for at få praktisk erfaring via praktikophold. Praktikophold kan udføres på fire hovedområder, herunder forskning, administration, økonomi og internationale organisationer. På den måde kan eleverne allerede begynde at opbygge et videnskabeligt og fagligt netværk under deres studier. Baseret på yderligere forskningsaktivitet kan en ph.d.-grad efterfølges.

Videnskabskoler har til formål at integrere eleverne i den nuværende udvikling i det hurtigt skiftende videnskabelige område af global forandringsforskning. Intensive eksterne og interne kurser giver eleverne mulighed for direkte kontakt med undervisere og praktikere og kammerater fra andre uddannelser og universiteter.

Adgangskrav

For at kvalificere sig til det internationale elite kandidatprogram kræver:

  • en fremragende bachelorgrad i biologi, hydrologi, meteorologi, miljøfysik, miljøinformatik, geoecologi, landskabsøkologi, geografi, skovbrugsvidenskab eller landbrugsvidenskab, filosofi
  • Den vellykkede gennemførelse af en to-trins aptitude assessment test, herunder et motivationsbrev og et interview, både på engelsk
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra University of Bayreuth »

Senest opdateret November 25, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 semestre
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date