MSc i Global Marketing

Generelt

Program beskrivelse

Roehampton MSc Global Marketing giver dig essentiel ekspertise inden for moderne markedsføringsteori og praksis, og udstyrer dig med de strategiske og operationelle marketingfærdigheder, der er nødvendige for at få succes.

Dette program er designet med input fra et panel af forretningsrådgivere og succesrige forretningsførere til at imødekomme det 21. århundredes efterspørgsel efter markedsfokuserede fagfolk, der er dygtige til effektiv anvendelse af digitale teknologier. Du vil blive introduceret til den strategiske, økonomiske og operationelle kontekst for ledelse og til digitale markedsføringsstrategier og den i stigende grad datadrevne kontekst, som forretningsledere opererer i. Du lærer også, hvordan man udnytter digital markedsføring og kundens engagementstrategier for at opnå reel indflydelse på forretningsmæssige mål gennem markedsføring.

MSc Global Marketing er skræddersyet til studerende med ambitionen om at blive ledere og praktikere i grænsefladen mellem marketing og forretningsstrategi. Programmet drager fordel af vores akademiske fakultets førende forskningskompetence og links til praktikere. Foruden det akademiske studieprogram vil du have mulighed for at deltage i vores Global Leadership Program.

Der er også muligheden (afhængigt af gebyrer og tilgængelighed) til at deltage i en international ledelsesrejse til et europæisk land, hvor du besøger virksomheder, praktiserer teamwork og har mulighed for at reflektere over aktuelle ledelsesspørgsmål og strategiske løsninger.

Indhold

Roehampton MSc Global Marketing tilbyder et stimulerende studieprogram, drevet af den internationalt anerkendte forskning inden for vores akademiske fakultet, med en vægt på at udstyre dig med globale markedsføringskoncepter og teknikker, der kræves af det 21. århundredes globale organisationer og marketingbureauer. Programmet leveres af akademikere og praktikere, der er førende eksperter inden for strategiske aspekter af markedsføring.

Programmet giver dig også en kritisk forståelse af forretningsstrategi, ledelse af økonomiske resultater, lederskab og tværkulturelle perspektiver på ledelse. Vores forskningsmetodeklasse udruster dig med den viden og teknikker, der er nødvendige for at forfølge empirisk feltarbejde med akademisk strenghed, virkning i den virkelige verden og praktiserende relevans.

Du vil blive opmuntret til at deltage i personlig faglig udvikling gennem aktiv deltagelse i Global Leadership Programme, der sigter mod at udstyre dig med de færdigheder, der er kritiske for at få succes i dagens hurtige forretningsverden.

MSc Global Marketing er kendetegnet ved:

 1. Et omhyggeligt designet sæt moduler i international forretning og marketing, der giver dig et virkelig globalt marketingperspektiv og understreger digitale og datadrevne marketingstrategier.
 2. Muligheden for at anvende teoretisk viden til internationale marketing case studies.
 3. Muligheden for at udvikle lederegenskaber til at føre markedsdrevet forandring i globale organisationer.
 4. Læring og undervisning fokuseret på din karriere-parathed og adressering af moderne udfordringer inden for global marketingplanlægning og brand management.
 5. En blandet tilgang til undervisning og læring, der er teknologisk aktiveret ved hjælp af Moodle, der er velegnet til at opleve en høj grad af fleksibilitet i styringen af din læringsrejse.

Som kandidat modtager du en dobbelt prisniveau 7-diplom i strategisk ledelse og lederskab fra Chartered Management Institute (CMI).

Global Leadership Program

 • Hvorfor et globalt lederprogram?
 • Vil du opleve livet som managementkonsulent?
 • Vil du tilføje din CV værdifuld oplevelse?
 • Vil du samarbejde med organisationsledere og globale virksomheder?

Global Leadership-programmet er designet til at forbedre din karriere-parathed. Det er fokuseret på din personlige faglige udvikling gennem en kombination af begivenheder, workshops, netværksmuligheder og brancheeksponering, der adresserer din karriereberedskab og dine evner til at fungere som en effektiv leder, manager, konsulent eller iværksætter.

Som en del af dit Globale Leadership-program vil du modtage vejledning fra professionelt personale fra Karriereservice om, hvordan du forbedrer din karrierevej. Du vil være i stand til at gennemse en lang række informationer, litteratur fra professionelle organer og selvhjælpemateriale på CV'er og jobansøgninger. Som en del af workshopperne vil du være i stand til at deltage i fortrolige interviews for at diskutere dine karriereplaner, ansøgninger og kommende jobsamtaler. Derudover vil du blive tilbudt muligheden for at øve din præsentation og elevator pitch evner ved netværksarrangementer.

Forinduktionsprogram

Hvis din første grad ikke er i erhvervsliv og ledelse, vil du blive tilbudt muligheden for at gennemføre en online pre-induktion, som er helt frivillig og ikke-kreditbærende. Det vurderes ikke, og det er ikke en forudsætning for tilmelding. Det vil dog give dig et niveau af forståelse af strategi, ledelse, marketing og international forretning. Dette program leveres som en selvstyret undersøgelse og tilgængelig, når din tilmelding er afsluttet.

Programmet vil bestå af guidede læsninger, som du kan gennemføre i dit eget tempo derhjemme. Du opfordres kraftigt til at ankomme godt forberedt og til at have gennemlæst mindst nogle af læsninger og reflektionsopgaver leveret i uge 3 i dit første semester.

Forinduktionswebstedet vil guide dig, når du er tilmeldt, gennem de relevante læsninger og opgaver mere detaljeret. Det fremmer din evne til at analysere data og information ved hjælp af grundlæggende analytiske og ledelsesteknikker og værktøjssæt.

Liste over emner:

 • Introduktion til ledelse, marketing og strategi
 • Introduktion til økonomi og regnskab for ledere
 • Introduktion til forbrugeradfærd
 • Introduktion til styring af mennesker og mangfoldighed i organisationer

Karrieremuligheder

Kandidater fra dette program er udstyret med viden og færdigheder til at arbejde i brand management, digital marketing planlægning eller strategiske marketing management stillinger i store multinationale virksomheder, SMV'er, der opererer globalt eller specialiserede marketing bureauer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Læs mere

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Minimer