MSc i Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette er det eneste program i Irland, der er akkrediteret og tilpasset de tre største HR-organer globalt og et af få globalt til at omfatte HR-analyse, som for nylig blev introduceret for at imødekomme industriens krav. Programmet er forskningsledet, evidensbaseret og praksisstyret. Seniorpraktikere fra industrien underviser på programmet for at tilbyde dig en stærk kombination mellem forskning og praksis. Du vil også gå ud over klasseværelset og lære i virkelige organisationer via modulet Human Resource Management in Practice.
Med fokus på centrale temaer som organisatorisk forretningsstrategi, innovation og vækst, strategisk beslutningstagning og styring af mangfoldighed og inklusion, vil du udvikle dine faglige færdigheder, herunder kommunikation, forhandling og etik

Det unikke ved programmet er den store kombination af forskning og praksis. Strukturen af programmet er designet til at opbygge den studerendes viden og forståelse af human resource management og giver også studerende store muligheder for at gå ud over klasselokalet og give dem mulighed for at lære Human Resource Management i reelle organisationer via Human Resource Management i Practice module. Studerende tilbydes muligheden for at gennemføre enten en forskningsafhandling eller et virksomhedsbaseret projekt, der igen bygger de studerendes evne til at anvende teori i praksis.

Trinity Business School er beliggende i centrum af Dublin i hjertet af Trinity College Dublin, i det internationale universitet, dybt af historie. QS verdensrangering 108.131233_TBSPiccollage.jpg

Indlæggelser

Ansøgninger om det næste indtag i september 2020 åbner i oktober 2019. Ansøgninger gennemgås løbende, så vi anbefaler, at du ansøger om dette populære program så tidligt som muligt for at undgå skuffelse.

Hvem søger vi efter?

Trinity Business School studerende kommer fra en bred vifte af bachelor discipliner og ankommer fra steder over hele kloden. Vores ambitiøse studerende er klar til at påbegynde en vellykket og tilfredsstillende karrierevej i erhvervslivet ved at lære nye færdigheder og forbedre eksisterende. De fjerner en bevidsthed uden overskud for at inkludere virkningen af ​​erhvervslivet på den bredere økonomi og samfundet. Vi forventer, at vores kandidater skal "sætte mere end de" ud af økonomien og samfundet i hele deres karriere.

Adgangskrav

  • En første eller øverste anden klasse æresbevisning grad eller tilsvarende. Hvis du endnu ikke har afsluttet din grad, skal du indsende dine seneste udskrifter. Hvis dit udskrift ikke er på engelsk, bedes du også levere en bekræftet oversættelse.
  • To akademiske dommere
  • Erhvervserfaring (valgfrit)
  • En IELTS- eller TOEFL-score: Ikke-modersmålere skal have en IELTS-score på over 6,5, uden bånd under 6; eller en TOEFL-score på over IBT 90. Hvis din primære grad var på engelsk, kan du ignorere dette krav.
  • En GMAT-score kan i visse tilfælde anmodes om

MSc i Human Resource Management Karrieremuligheder

Kandidater fra MSc i Human Resource Management vil være særligt godt rustet til at tackle forretningsmæssige udfordringer, hvilket er afgørende for organisationer, der opererer i en stadig mere dynamisk og kompleks verden. Kandidater fra programmet har mulighed for at arbejde i multinationale virksomheder på HR-området eller som konsulenter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Læs mere

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Minimer