MSc i Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MSc i Human Resource Management (HRM) sigter mod at give de studerende den viden, forståelse og nøglekompetencer, som kræves af dagens HR-fagfolk og for at sætte de studerende i stand til effektivt at bidrage til dynamiske organisationer.

Programoversigt

Efterhånden som porteføljen af ​​Human Resource Management-ansvar udvikler sig, vil næste generations ledere omfatte bredere politikker forbundet med områder som incitamentsdesign og balance mellem arbejde og liv. I takt med fremskridt udvikler vores fuldt CIPD-akkrediterede MSc viden om HRM-koncepter og de menneskelige ledelsesevner, der er afgørende for den moderne forretning. Vores kandidatuddannelse er i spidsen for forskningsorienteret, praktisk og teoretisk informeret uddannelse.

Programstruktur

MSc i HRM er designet til at give en kombination af kurser, der muliggør den faglige udvikling af fremtidige HR-ledere. I deres første semester (september-december) vil eleverne tage induktion og kerne kursus. I løbet af andet semester (januar-maj) vælger de studerende valgfrie kurser. Den endelige afhandling er skrevet over sommeren (juni-august). Læring opnås gennem forelæsninger, sæt aflæsninger, øvelser, casestudier og præsentationer.

Industriforbindelser

En stærk akademisk base, lidenskabelig fakultet og internationalt kohorte vil sikre en givende elevoplevelse på vores bycenter. Skolen har udbredt brancheforbindelser, og eleverne vil have eksponering for en række gæstehøjttalere. Disse talere har repræsenteret en række virksomheder, herunder AEGON, Cairn Energy, International Accounting Standards Board, KPMG, Lloyds TSB, Royal Bank of Scotland og Procter119394_Capture.JPG

Karrieremuligheder

Din kandidatuddannelse vil forberede dig på en bred vifte af potentielle positioner på tværs af sektionen for menneskelige ressourcer. Roller kan omfatte karriere rådgiver, HR analytiker, HR rådgiver, HR generalist, HR manager, rekruttering manager og belønning analytiker. Ledende arbejdsgivere med stor respekt Vores MSc og kandidater har sikret stillinger hos firmaer, herunder Towers Watson, UBS, Accenture, Ernst

Læringsresultater

Målet med MSc i Human Resource Management (HRM) er at give de studerende den viden, forståelse og nøglekompetencer, som kræves af dagens HR-fagfolk og for at sætte de studerende i stand til effektivt at bidrage til dynamiske organisationer. Studerende, der påtager sig dette program vil:

  • Få en forståelse af nøglebegreber, teorier / begreber og praksis inden for human resource management.
  • Identificere og analysere problemer inden for HRM og være i stand til at levere innovative løsninger.
  • At kunne identificere og sætte pris på betydningen af ​​etiske spørgsmål i HR-praksis og ledelsen af ​​mennesker på arbejdspladsen.
  • Få de praktiske færdigheder, der kræves af ledere, der er aktivt involveret i strategisk styring af mennesker inden for organisationer.
  • Få færdigheder i kommunikationsfærdigheder, uafhængig handling og teamarbejde.
  • Udvikle evnen til at foretage kvalitativ og kvantitativ forskning og anvende denne viden i forbindelse med et selvstændigt konstrueret stykke arbejde (dvs. afhandling).

Adgangskrav

Indgangen til vores kandidatuddannelser er stærkt konkurrencedygtig. Du kan øge dine chancer for en vellykket ansøgning ved at overskride minimumsprogramkravene. Akademiske krav Du skal have en britisk første eller 2: 1 æresbevisning fra et godt universitet i et af nedenstående emner eller en tilsvarende oversøisk kvalifikation. Faglig baggrund En bachelorgrad i et fag er normalt påkrævet. Kandidater skal vise interesse for at forfølge en karriere inden for Human Resource Management. Støtte til din ansøgning Der gives fortrinsret til personer med karakterer over minimumskravene på grund af stærk konkurrence om steder på dette program. Ansøgninger fra nuværende kandidatstuderende Det afsluttende års bachelorstuderende er velkommen til at ansøge, så længe dine studier afsluttes inden kandidatuddannelsens startdato.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the Univ ... Læs mere

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the University of Edinburgh Business School offers an experience that few can rival. Minimer