Introduktion
For en vellykket karriere inden for fødevarer og drikkevarer som ledere, ledere og iværksættere.Programmets målProgrammet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B-sektoren for at blive optaget. Du har mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR management og forskellige strategiområder. Når du har afsluttet programmet , vil flere scenarier være åbne i en multinationale virksomhed eller i en lille mellemstor virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller i hele verden. Innovative og operationelleDenne kandidatuddannelse tilbyder dig alle elementerne i et masterprogram på højt niveau med en innovativ tilgang, der tilbyder førstehåndsoplevelse med virksomhedsbesøg, møder med topledere fra mad- og drikkevareindustrien, smagsprøver i regioner, der er kendt for madekspertise som Piemonte Toscana og Champagne-regionen.
Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.
Et praktikophold, interaktive forelæsninger baseret på case studies, integreret teamwork og mundtlige præsentationer samt operationelle Labs og business games vil gøre denne MSc unik og innovativ og give dig et meget praktisk forberedelse til succesfuldt at komme ind i denne sektor.Testimonial”IFBM-programmet er en perfekt balance mellem teoretiske sessioner og praktiske erfaringer leveret af casestudier, værditilvækende anmeldelser af meget dygtige ledere og virksomhedsbesøg. Desuden giver det firemåneders firmaprojekt, i tæt samarbejde med virksomhedsledelse, mulighed for at få en forsmag på den virkelige oplevelse. Denne generelle praktiske tilgang giver masterstudenterne muligheden for at få fuld indsigt i de mange muligheder, mad- og drikkevareindustrien tilbyder. ” Michelle VANDAMME, Belgien, klasse 2016
NøglefunktionerMSc i International Food and Beverage Management repræsenterer en unik læringserfaring præget af dens fem søjler af styrke:Hands-on-tilgang med interaktive forelæsninger baseret på international case study-metodologi, integreret teamwork, mundtlige præsentationer, rollespil, forretningsspil, udendørs teambuilding-aktiviteterInternational oplevelse . Dette program giver dig mulighed for at interagere med et væld af kulturer og ledelsesformer takket være ESCPs globale fakultet, internationale klassemix og et stort virksomhedsnetværk.Food & Beverage-sektorens enorme potentiale . Det er en søjle i EU's økonomi. Med 4,2 millioner ansatte i hele EU har 1.109 mia. EUR omsætning og en positiv handelsbalance på næsten 35 mia. € (kilde: FoodDrinkEurope2018).Stærke partnerskaber med store førende virksomheder inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Der er stort engagement i virksomheden på hvert trin i læringsoplevelsen gennem seminarer, konsulentprojekter, virksomhedserfaringer, praktikpladser og karrieredage.Tysk Master of Science grad : ved at deltage i et ekstra semester på Berlin campus kan eleverne opnå den tyske kandidatuddannelse i økonomi og ledelse med en specialisering inden for mad og drikkevarer.CurriculumVores program er målrettet mod din ekspertiseMSc'en i International Food and Beverage Management vil hjælpe dig med at opbygge din fremtidige karriere trin for trin og blive en manager eller en iværksætter i Food & Beverage sektoren.
Programmet fokuserer på fødevareindustrien med en tværnational tilgang og dækker alle de grundlæggende kompetencer, der er nødvendige for at få succes i denne sektor. Du har chancen for at studere i Italien og Frankrig.
Alle involverede professorer og facilitatorer har en stærk faglig baggrund med mange års erhvervserfaring inden for deres kompetenceområde og en international akademisk læseplan og baggrund.En læringsmetode virkelig forretningsmæssigtLinket til dette program erhvervsmiljø styrkes af attester fra virksomhedsnetværket (som Ferrero, Barilla, Lavazza, Cameo, Grom osv.), Der bringer deres professionelle erfaring og mad og drikke ekspertise i klassen. Denne kandidatuddannelse foreslår en velafbalanceret metode, der omfatter og kombinerer meget interaktive forelæsninger og erhvervserfaring med en afsluttende kandidatopgave og et internationalt praktikforløb til anvendelse af ledelsesviden og metodologiske færdigheder til et specifikt forskningsemne.Et års heltidsprogramProgrammet begynder i september * for i alt 450 timers klasser. Du skal være dygtig på engelsk for at følge disse kurser .
Det er organiseret som følger:Kernemoduler - Generel ledelse i fødevare- og drikkevareindustrien
Avancerede moduler - Drill-down i fødevareindustrien
Erfaringer inden for virksomheden - Oplevelser i virksomheder , møde topledere og smagsprøver
Professionel mission - En professionel mission i form af en praktikophold på mindst 4 måneder
Professionel afhandling - Skrive og forsvare en faglig afhandling
Tysk Master of Science - Mulighed for at opnå 30 ECTS ekstra, anbefales stærkt for personer, der kun deltager i programmet med en bachelorgradTestimonial”Vores lærere er meget professionelle og alle store inden for deres respektive ekspertiseområder. De arbejder i øjeblikket eller har arbejdet i / med fødevare- og drikkevaresektoren. Denne arbejdserfaring blandet med undervisningsevnerne er en delikat blandet cocktail af viden. «20 års erfaring kan ikke læses i en bog» er det mest passende udtryk, der kan bruges til at beskrive den videnstraktor, vi er i stand til at modtage fra vores professorer. Jeg kan med sikkerhed sige, at ESCP IFBM-undervisningsmetoder, der deler læringen mellem teori og praksis, i sidste ende er den mest effektive måde at lære. ” Axel BARAT, Frankrig, klasse 2016
KarriereNår du har gennemført Master, vil flere scenarier være åbne i et multinationalt firma eller i en mindre mellemstore virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller i hele verden.Internationale karrieremuligheder somMarketing ManagerBrand ManagerProduktchefFood & Beverage AfdelingslederInternational Regional ManagerKommunikationschefExport-Import ManagerEntreprenørForsyningschefProdukt og forretningsudviklerVigtigt råd fra topscheferne i fødevare- og drikkevaresektorenTestimonial”Før jeg startede denne Master på ESCP, håbede jeg, at det ville give mig et indblik i F & B-branchen, før jeg dykkede mig først ind i den. Jeg vidste, at jeg ville blive restaurator, men jeg havde ingen reel viden om, hvordan jeg skulle gøre det. Dette program var det, jeg havde brug for for at hjælpe mig med at nå mine karrieremål. Endnu mere havde jeg også håbet, at jeg ikke kun lærte om F&B Management fra mine professorer og eksperter på området, men at jeg ville lære af mine kammerater omkring mig. At møde mennesker fra forskellige kulturer og rejse til nogle af de bedste og smukkeste steder i verden for at lære sammen og fra hinanden var min største forventning og den mest opfyldte. ” Alliana BOVELL, Jamaica, Klasse 2016IndlæggelserKravBachelor eller kandidatuddannelse i ethvert fagområdeEngelsk flydende (niveau C1)Hvad anses for et plus:Tidligere arbejdserfaring inden for fødevarer og drikkevarerLidt kendskab til et andet fremmedsprogProcedureTrin 1: Ansøgningsskema
Ansøgninger laves online . Udfyld forsigtigt online ansøgningsskemaet, udskriv det og send det inden udløbet af fristen angivet i Adgangskalenderen med følgende påkrævede dokumenter:En kopi af dit ID-kort (dobbeltsidet) eller pas.Den originale eller certificerede kopi af dit eksamensbevis.Den originale eller certificerede kopi af dine karaktertranskripter, der dækker alle års universitetsstudier.En ajourført curriculum vitae.GMAT- eller GRE-certifikat, eller udfør en SHL alfanumerisk resonnementstest.Et engelskspråkligt certifikat til ikke-modersmål, der ikke har studeret deres uddannelse på engelsk *. * Vi kræver følgende minimumscore på testene: TOEFL skriftlig test: 600 - TOEFL IBT: 100 - TOEFL computerbaseret: 250-; IELTS: 7 Kandidater uden sprogkvalifikationsattester kan testes på campus samme dag i interviewetHvis du er blevet erklæret berettiget, vil du blive inviteret til 2. trin af processen.
Trin 2: Test og personlig interview
Test og personlig interview finder sted på Turin Campus .Online verbal og numerisk logik test (GMAT indehavere fritaget)Personlig interviewEngelsk test: skriftlig mundtlig lytning (indehavere af officielt niveau C1 engelsk certificering er fritaget - spørg rekrutteringen, hvis din certificering er gyldig)Trin 3: Adgangssvar
Om 3-4 uger vil du blive kontaktet af vores programleder for den specialiserede internationale mester og ved, om du er blevet optaget.Gebyrer og finansielAnsøgningsgebyrerEn betaling på € 130 for ansøgningsgebyrer, der skal betales til CCIP ESCP.GebyrerGebyrerne for studieåret 2021/2022 er fastsat til € 27,350.
Studieafgift dækker alle lektioner og materialer samt "Chef for a Week" i den italienske maddal, alle virksomhedsbesøg i Piemonte, Toscana og Champagne-regionen, konsulentprojekter, foredrag og alle andre meget interaktive aktiviteter.