MSc i International Food & Beverage Management
ESCP Business School - Turin Campus
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighed
15 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 28.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Gebyrer for det akademiske år 2021/2022
Introduktion
For en succesfuld karriere i fødevare- og drikkevaresektoren som ledere, ledere og iværksættere.
Mål for programmet
Programmet er åbent for alle, der brænder for F&B-branchen, og som ønsker at arbejde i den fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være "specialist" i F&B-sektoren for at blive optaget. Du vil få mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR Management og forskellige strategiområder.
Når du har gennemført programmet , vil flere scenarier være åbne i en multinational virksomhed eller i en lille mellemstor virksomhed, i en nystartet virksomhed eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.
Nøglefunktioner
Kandidatuddannelsen i International Food and Beverage Management repræsenterer en unik læringsoplevelse karakteriseret ved sine fem styrkesøjler:
- Hands-on tilgang med interaktive forelæsninger baseret på international case study metodologi, integreret teamwork, mundtlige præsentationer, rollespil, forretningsspil, udendørs teambuilding aktiviteter
- International erfaring . Dette program giver dig mulighed for at interagere med et væld af kulturer og ledelsesstile takket være ESCPs globale fakultet, internationale klassemix og et stort virksomhedsnetværk.
- Fødevare- og drikkevaresektorens enorme potentiale. Det er en søjle i EU's økonomi. Med 4,5 millioner ansatte, 1,1 billioner euro og 222 milliarder euro i værditilvækst er det den største fremstillingsindustri i EU. Eksporten når €145 milliarder og et handelsoverskud på €67 milliarder (kilde: FoodDrinkEurope2021).
- Stærke partnerskaber med store førende virksomheder i Food & Beverage industrien. Der er stor virksomhedsnetværksinvolvering på hvert trin af læringsoplevelsen gennem seminarer, konsulentprojekter, virksomhedserfaringer, praktikophold og karrieredage.
Specialiseringen i International Food & Beverage Management er en del af Master Degree (DEAMIE)
At deltage i denne fuldtids Master of Science svarer til viljen til at forfølge et defineret professionelt projekt og giver unge kandidater og unge ledere en kombination af høj værdi færdigheder, som rekrutterere søger. Dette program giver akademisk ekspertise og præsentation af den bedste faglige praksis. Vores mål er at uddanne eksperter, der hurtigt vil være i stand til at udvikle sig i en globaliseret verden. Studerende vil opnå 1 grad: den franske mastergrad (DEAMIE) og 1 diplom: MSc i International Food & Beverage Management .
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Vores program retter sig mod din ekspertise
MSc'en i International Food and Beverage Management vil hjælpe dig med at opbygge din fremtidige karriere trin for trin og blive en manager eller en iværksætter i Food & Beverage sektoren.
Programmet fokuserer på fødevare- og drikkevareindustrien med en transnational tilgang og dækker alle de grundlæggende kompetencer, der er nødvendige for at lykkes i denne sektor. Du får mulighed for at studere på tværs af Italien og Frankrig.
Alle involverede professorer og facilitatorer har en stærk faglig baggrund med mange års erhvervserfaring inden for deres kompetenceområde og en international akademisk læseplan og baggrund.
Et 15-måneders fuldtidsuddannelse
Programmet begynder i oktober og er organiseret som følger:
- KERNEKURSER - VILKÅR 1
Juli-sep: Kandidater med <240 ECTS tidligere grad (eller tilsvarende) - KURSEMODULER - TERM 2 & TERM 3
Okt-mar: Turin Campus | Apr-jun: Paris Campus - OPLEVELSER I SELSKABET - TERM 2 & TERM 3
En unik mulighed for at møde topledere og lære hemmelighederne ved produktion af mad og drikke - PROFESSIONELT OPGAVE - VILKÅR 4
Jul-dec: En professionel mission på mindst 4 måneder overalt i verden - PROFESSIONEL TESIS & FORSKNINGSSEMINAR - TERM 4
Dec: Skrivning og forsvar af et professionelt speciale
Programundervisning
Karrieremuligheder
Innovative og operationelle
Denne kandidatuddannelse tilbyder dig alle elementerne i et kandidatuddannelse på højt niveau med en innovativ tilgang, der tilbyder førstehåndsoplevelsen med virksomhedsbesøg, møder med topledere fra fødevare- og drikkevareindustrien, smagssessioner i regioner kendt for fremragende mad som Piemonte, Toscana og Champagne -regionen.
Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.
En praktikplads, interaktive foredrag baseret på casestudier, integreret teamwork og mundtlige præsentationer samt operationelle laboratorier og forretningsspil vil gøre denne kandidat unik og innovativ og give dig en meget praktisk forberedelse til succesfuldt at komme ind i denne sektor.
En læringsmetode virkelig forretningsmæssigt
Forbindelsen til forretningsmiljøet i dette program forstærkes af vidnesbyrd fra virksomhedsnetværket (f.eks. Ferrero, Barilla, Lavazza, Cameo, Grom osv.), Som vil bringe deres erhvervserfaring og mad- og drikkevareekspertise ind i klassen. Denne kandidatuddannelse foreslår en velafbalanceret metode, der omfatter og kombinerer meget interaktive foredrag og erhvervserfaring med en afsluttende kandidatafhandling og en international praktikplads for at anvende ledelsesviden og metodiske færdigheder til et specifikt forskningsemne.
Karriere
Når du har gennemført master-scenarierne, vil de åbne i en multinational virksomhed eller i en lille mellemstor virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.
Internationale karrieremuligheder som:
- Marketing Manager
- Brand Manager
- Produktchef
- Food & Beverage Afdelingsleder
- International Regional Manager
- Kommunikationschef
- Export-Import Manager
- Entreprenør
- Forsyningschef
- Produkt og forretningsudvikler
Akkrediteringer
Optagelseskrav til programmet
Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.
Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.