MSc i International Operations og Supply Chain Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Enhver organisation, fra små sociale virksomheder til globale multinationale virksomheder med tusindvis af medarbejdere, skal forvalte sin forsyningskæde og forretningsaktiviteter. Glasgow Caledonian Universitys Glasgow School for Business and Society har udviklet disse master til at imødekomme denne efterspørgsel. Programmet er informeret af forskning, branchefolk, kravet fra Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) og er akkrediteret af Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).

Dette program fokuserer på at producere ansættelsesmæssige, ansvarlige kandidater, der er i stand til at bidrage effektivt fra starten af ​​deres beskæftigelse. Et unikt aspekt af programmet er, at eleverne kan opnå Lean Yellow Belt certificering som en del af kurset.

Du vil deltage med studerende fra forskellige kulturer og baggrunde for at udvikle en international bevidsthed om at forvalte forretningsdrift og forsyningskæder. Muligheden for en arbejdsrelateret aktivitet kombineret med udforskning af eksempler, sager og bidrag fra ledende kommentatorer, forskere og forskere i driftsledelse og supply chain management vil resultere i en forståelse og forståelse af teorier og praksis fra forskellige sammenhænge rundt om i verden.

Din karriere

Kandidater bringer viden og bedste praksis fra to faglige organisationer til deres arbejdspladser. Med Yellow Belt anerkendelse har du en anerkendt professionel legitimation - og færdighederne til at få en positiv indvirkning på enhver operativ rolle. Du vil være en konkurrencedygtig kandidat til job i internationale operationer og supply chain management.

Hvad du vil studere

Lærerledede sessioner fra vores akademikere, der har stor erfaring med undervisning i udlandet, er følsomme for kulturel mangfoldighed, og inden for læseplanen trækkes tværkulturelle illustrationer og ideer til forøgelse af studiet og involverer studerende. Undervisningsmetoderne har et klart fokus på beskæftigelsesegnethed og "real-world" færdighedsudvikling, der producerer kandidater, der er velegnede til arbejde. Dette aktiveres af industriens højttalere, et placeringsmodul (Anvendt Professionel Practice) og praktiske case studies / klientprojekter.

Udvikle dine viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes og bidrage til industrien ved at:

  • Deltager i muligheder for tværkulturel interaktion gennem erfaring og problembaseret læring
  • At opnå faglig udvikling af væsentlige og ønskelige kandidatfærdigheder og kompetencer inden for drift og supply chain management
  • Forstå forsyningskædenetværkene i et globalt miljø sammen med bæredygtig forretningsvirksomhed, kvalitets- og leverandørstyring til at blive en kritisk tænker og levere forbedringer
  • Lykkes med at håndtere logistiske og transportmæssige udfordringer såvel som projekter og finanser, samtidig med at det understøtter etisk og ansvarlig ledelse

Download programspecifikationen for en detaljeret oversigt over dens struktur, hvad du vil lære og andre nyttige oplysninger.

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Typiske adgangskrav

UK Honours grad 2: 2 eller tilsvarende

engelsk sprog

Faglig IELTS-score på 6,0 (eller tilsvarende) uden element under 5,5.

Bemærk: Hvis du er fra et flertals engelsktalende land, kan du ikke blive bedt om at fremlægge yderligere bevis for din engelsksprogfærdighed.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • International: £ 12600

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Professionel akkreditering

Hvis du giver dig den grundlæggende ledelsesteori og praksis, er vores program dobbelt akkrediteret af førende faglige organer:

  • Det Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
  • Det Chartered Institut for Indkøb og Forsyning (CIPS)

I samarbejde med disse faglige organer har vi bygget industriel førende certificering i vores program. Vores program er den eneste MSc, som vil give dig 'Yellow Belt Recognition' ved eksamen.

'Yellow Belt Recognition' bekræfter, at eleverne er kvalificerede til at deltage og bidrage som fulde medlemmer af et Lean Kaizen forbedringshold og fremme et magert arbejdsmiljø.

Studerende medlemskab af begge organer er gratis og når du er færdiguddannet vil du blive fritaget for det akademiske element for at blive chartret medlem med 3 års erfaring.

HM Forces

I samarbejde med HM Forces har GCU identificeret, at dette program er særligt velegnet til militære og tidligere militære mænd og kvinder. Besøg HM Forces Careers Zone for mere information om de tjenester, vi leverer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Læs mere

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimer
Glasgow , London + 1 Mere Mindre