MSc i International Project Management (Energi, Byggestyring, Olie og Gas)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Akkrediteret af: CIOB PMI APM RICS

Udvikle færdigheder til at styre internationale projekter med succes. Med voksende global konkurrence og stadig mere komplekse reguleringsstrukturer kan internationale projektledere have stor indflydelse på organisationens effektivitet og har stor efterspørgsel.

GCUs MSc International Project Management blev designet af ledende erhvervspraktikere og ledende akademiske eksperter. Den leveres af et undervisningsteam, der har erfaring med at levere projektledelseskompetencer på alle fem kontinenter.

Til rådighed på fuld tid, deltid og fjernundervisning tilbyder programmet en elite og meget relevant legitimation for internationale projektledere. Det er akkrediteret af fire prestigefyldte internationale faglige organisationer; Association of Project Management (APM), Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), Chartered Institute of Building (CIOB) og Project Management Institute (PMI).

Forbered dig på succes som en professionel projektleder ved at erhverve værktøjerne til at levere projekter af høj kvalitet i skema, på budget og i overensstemmelse med omfanget. Du vil også mestre færdighederne til at styre projekter på tværs af internationale grænser.

  • Lær hvordan du kan arbejde med både lokale og globale spillere i et multinationalt miljø
  • Øvelse navigere forskellige kulturelle, sociale og økonomiske indstillinger
  • Udvikle færdigheder i projektledelse, projektøkonomi, byggeledelse, risiko- og værdistyring og international projektfinansiering

Vælg mellem tre specialområder:

  • Energi: Energi er efterspurgt med at vokse 35% i 2035, og vigtige spørgsmål der skal håndteres som klimaforandringer og bæredygtighed, er energi et vigtigt område nu og i fremtiden.
  • Konstruktion: Undersøg avancerede emner som miljømæssigt forsvarlig konstruktion og innovative styringsmetoder i et program udviklet med støtte fra Uddannelsesstyrelsen (CITB).
  • Olie og gas: Udforsk centrale nutidige problemstillinger i branchen, herunder global økonomi, den globale globale energimix og miljøhensyn.

Ligegyldigt hvilket område du vælger at understrege, udvikler du meningsfuld viden og færdigheder, der er yderst relevante for de virkelige udfordringer, som samfund over hele kloden står over for. Du vil kunne hjælpe med at opbygge et mere vellykket, bæredygtigt samfund, der har en positiv indvirkning og bidrager til det fælles gode.

Graduate prospekter

Efterspørgslen efter ekspertprojektfolk vokser hurtigt, da flere virksomheder rundt om i verden vedtager en projektledelseskultur. Da GCUs MSc International Project Management er tilpasset globale akkrediteringsstandarder, vil du være velforberedt til at starte en givende karriere i det område du ønsker.

Hvad du vil studere

Energi

Energi udgør en kritisk del af vores daglige liv, og efterspørgslen er vokset med 35% inden 2035. Det er en industri, der vil fortsætte med at vokse og udvikle sig i en overskuelig fremtid.

En karriere inden for energi vil indebære at tackle vigtige spørgsmål som klimaændringer og forbedring af bæredygtigheden samt udvikling af nye brændstofkilder.

Energimoduler omfatter:

Energy Audit and Energy Asset Management

Dette modul fokuserer på teknikker til revision og styring af mængden af ​​energi, der anvendes i en række industrielle processer. Modulet vil give en forståelse af strategier og procedurer for energirevision og energiforsyning. Under anvendelse af casestudier i hele modulet vil der blive præsenteret energianvendelse, styring af energiforbruget, faktorer, der påvirker energieffektiviteten på fabrikken og costbenefitanalyse af indførelse af alternative strategier og teknologier. Det vil også løse effektiv anvendelse af andre råvarer, fx vandforbrug.

Vedvarende energi teknologier

Vedvarende energi betragtes som en integreret del af en strategi for bæredygtig udvikling. Dette modul koncentrerer sig om vedvarende energiteknologier, der mest sandsynligt vil lykkes i Storbritannien og andre tempererede lande, dvs. solenergi, energi fra affald, vind, vandkraft og biomasse. Emner til diskussion omfatter omfanget og variabiliteten af ​​ressourcerne; teknologier til udnyttelse tekniske og økonomiske muligheder integrerede (hybrid) systemer. Softwareværktøjer vil blive udforsket for design og analyse af vedvarende energisystemer.

Byggeledelse

Udviklet med støtte fra CITB Construction Industry Training Board, er programmet designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter innovative og seende byggeledere.

Det tilbyder et udvalg af moduler, der dækker de mange færdigheder, som moderne byggepersonale har brug for. Dette stammer fra et voksende drivkraft for at finde bæredygtige og miljøvenlige byggemetoder og innovative styringsmetoder til erstatning for traditionelle indkøbsruter og forvaltningsmetoder.

Programmet dækker de færdigheder, som moderne byggepersonale har brug for for at imødekomme branchens udfordringer. Det giver nyuddannede og erfarne fagfolk en fremragende mulighed for at opgradere deres færdigheder for at forbedre deres karrieremuligheder.

Byggemoduler omfatter:

Strategisk ledelse inden for byggeri og ejendomsvirksomhed

Modulet udvikler indsigt i de strategiske beslutningsprocesser, der er nødvendige for organisationer at etablere og opfylde organisatoriske mål. Det undersøger også typer af strategier og hvordan de kan udnyttes med succes. Moderne analytiske teknikker gennemgås og evalueres. Faktorer, der påvirker Corporate Strategy, overvejes og kontekstualiseres i forhold til bygge- og ejendomsbranchen og de enkelte virksomheder.

Olie og gas

Olie- og gasindustrien påvirkes i høj grad af et voksende antal faktorer, herunder forskydning af global økonomi, en voksende global energimix og miljøproblemer. Der er en stigende efterspørgsel efter dem, der arbejder i brancherne, for at udvikle en intelligent bevidsthed om dette komplekse erhvervsmiljø og at forstå de måder, hvorpå disse ændringer vil påvirke organisationer.

Den professionelle projektleder skal levere projekter på skema, på et budget, til et omfang og med den rigtige kvalitet. Denne kandidatuddannelse udvikler det mangesidige færdighedssæt, der er nødvendigt for at kunne styre internationale projekter inden for olie- og gasindustrien.

Olie- og gasmoduler omfatter:

Olie- og gasindustrien

Dette modul introducerer den studerende til de grundlæggende principper og aktiviteter inden for den globale olie- og gasindustri. Dette omfatter juridisk ejerskab af kulbrinte reserver, strategiske investeringer og processer involveret i upstream og downstream aktiviteter inden for olie- og gasindustrien. Aspekter af sundheds- og sikkerhedsstandarder vil også blive introduceret i modulet.

Olie og Gas Kontrakter og Tvister

Dette modul vil give den studerende en forståelse af indkøb og kontraktadministration i en moderne international olie

Pris

Adgangskrav

En UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i enhver konstruktion, opmåling eller engineering relateret emne.

Ansøgere med en 2: 1 UK Honours-grad (eller tilsvarende) fra andre baggrunde eller fuldt medlemskab af en chartret byggemiljø faglig institution (f.eks. MRICS, MCIOB, ARIBA, MICE, MAPM) vil også blive overvejet.

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • International: £ 12600

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018. Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel elevinduktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

akkrediteringer

Kurset er akkrediteret af de fire førende faglige organer; APM Association for Project Management; RICS Royal Institution of Chartered Surveyors; CIOB Chartered Institute of Building og PMI Project Management Institute.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Læs mere

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Minimer