MSc i International Sustainability Management

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmets mål

Din karriere gør en forskel!

I tidligere generationer havde folk i virksomhederne en tendens til først at fokusere på pengene. Betydningen kom senere. I dag, i en verden med så mange presserende problemer, føler mange unge fagfolk, at denne model ikke længere giver mening. ESCP's Master i International Sustainability Management tilbyder træning i en karriere, der giver dig mulighed for at gøre en positiv forskel med det samme.

På dette toårige program, der undervises på ESCPs Berlin- og Paris-campus fra periode 1 til 4, og hvor som helst mulighed fører dig i termer 5 og 6, lærer du, hvad du har brug for at vide for at blive en bæredygtighedschef.

I første omgang vil du studere emner som at skabe en bæredygtighedskultur, reducere miljøkonsekvenserne af din forsyningskæde eller deltage i et corporate consultancy engagement.

I de sidste to vilkår vil du skrive en kandidats speciale om et emne efter eget valg og forfølge en praktikplads med et selskab eller en ikke-statslig organisation.

Når du er færdiguddannet, vil du være udstyret med de færdigheder og indsigter, du har brug for for at hjælpe virksomhederne til at være gode forvaltere af offentligheden og planeten.

Vær din virksomheds samvittighed

Uanset om du bliver et nøgleteammedlem i en opstart eller en leder i et globalt selskab, er sprogfærdigheder vigtige. Bæredygtighedsstyring er meget socialt arbejde, og ESCP mener stærke kommunikationsevner vil være en vigtig del af jobbet. Dette fuldtids toårige program undervises udelukkende på engelsk. Derudover bliver de studerende bedt om at studere et andet sprog.

Udover regelmæssige klasser og praktikophold giver programmet dig mulighed for at møde mange mennesker, der allerede arbejder på bæredygtighedsproblemer for virksomheder og ikke-statslige organisationer.

Adgangskrav

  • En bachelorgrad med minimum 180 ECTS
  • En universitetsbaggrund helst inden for økonomi, samfundsvidenskab eller naturvidenskab
  • Flydende på engelsk: TOEFL, TOEIC eller IELTS score eller engelsk test på campus
  • Erhvervserfaring ikke påkrævet (hvis givet, maksimalt 2 år)

Gebyrer og finansielle poster

En betaling på € 28.500 forfalder til det toårige program.

Gebyrerne faktureres i fire rater og forfalder som følger:

  • Første tranche: fire uger efter optagelse
  • Anden rate: 1. august 2020
  • Tredje rate: 1. december 2020
  • Fjerde rate: 1. maj 2021

Ansøgningsgebyrer

Ansøgningsgebyret er fastsat til € 130.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Læs mere

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Minimer
Paris , Madrid , London , Berlin , Torino , Warszawa , Beijing , Venedig + 7 Mere Mindre