MSc i Landskabsarkitektur - Landskabsarv

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Berettigelse

En bachelorgrad i arkitektur, byplanlægning, landskabsarkitektur, landskabsplanlægning, civil- eller miljøteknik, skovbrug, landbrugs- eller miljøvidenskab. Curriculum Vitae er obligatorisk og kan berige det med fotos og billeder. En portefølje er også velkommen til studerende med baggrund i arkitektur, design og landskab.

Mission og mål

Et nyt program i "Landskabsarkitektur - Landskabsarv" (Laurea Magistrale) tilbydes på Politecnico di Milano fra studieåret 2017/2018. Det italienske landskab, der globalt anerkendes som et ideal for skønhed og kultur, er det referencelaboratorium, hvor innovative emner og udfordringer vil blive tacklet med under programmet. Landskabsarkitektur er grundlæggende både når man designer moderne områder og når man ser efter og genvinder de arvelige fra fortiden. Landematerialerne, som landskabsarkitekten ved, hvordan man skal forme og styre, er jorden, vegetationen, klipperne og vandene, deres udvikling og forandring gennem tiden, og dette kræver tværfaglig viden og egnethed. Derfor integrerer programmet i "Landskabsarkitektur - Landskabsarv" teknisk, naturlig og agronomisk videnskab samt historiske, kulturelle og sociale studier. Programmet er baseret på designstudier og foredrag om aktuelle temaer som design af jord og offentlige åbne rum, by- og landskabslandskabet, bevarelse af landskabsarv, genopbygning af forladte områder, bæredygtig turisme og hydrogeologisk risikoforebyggelse. Professorer fra forskellige fag stimulerer evnen til at udarbejde koncepter og samarbejde i tværfaglige teams.

emner

1. år

 • Urban og landdistrikterne åbne rum netværk og parker design studio, økologi og agronomiske videnskab, landskab og infrastruktur design studio (vand og infrastruktur), design teknikker, by og landlige jord og landskab.

2. år

 • Byggemiljø og Landskabsdesign Studio, Valgfri Landskab Design Studio, Miljøanalyse og Landskab Kortlægning, Økonomi og Ledelse af Landskab, Vand og Landskab, By- og Landskabs Metabolisme, Landskabsplanlægning og Beskyttede Landskaber, Have- og Landskabsdesign Studio (A, B) .

Karrieremuligheder

Landskabskandidater fra Politecnico di Milano opererer internationalt med landskabsdesignstudier, ingeniør- og arkitekturvirksomheder, offentlige designagenturer og offentlige myndigheder. I Italien kan de have tilladelse til at praktisere som landskabsarkitekter af den italienske faglige sammenslutning af arkitekter, planlæggere, landskabspersoner og bevarere (præsidentdekret nr. 328/2001).

Ansøgning

Ansøgningen om et Laurea Magistrale Program (svarende til en kandidatgrad) kræver kun nogle få trin. Du kan ansøge om to Master of Science programmer på samme tid (1. og 2. valg); hvis du er optaget til begge dem vil du blive bedt om at acceptere det studieprogram du foretrækker. Ansøgere af Arkitektur og Design vil få deres andet valg kun evalueret, hvis de ikke er optaget til deres første valg. Vælg derfor dit præferenceprogram som dit første valg.

For at starte evalueringsprocessen skal du uploade alle nødvendige dokumenter og sørge for, at dine originale akademiske transkripter er modtaget af International Admission Office inden for fristen. Ufuldstændige applikationer (dvs. manglende / ikke-gyldige dokumenter, uanset om de er online / sendt pr. Post) vil automatisk blive afvist. Den Internationale Admissions Office vil kun overveje din ansøgning, hvis dine udskrifter er modtaget inden for fristen, og hvis din online ansøgning er afsluttet.

Ansøgningsgebyrer

Bemærk venligst, at Politecnico di Milano ikke kræver nogen ansøgningsgebyr hverken for vores Laurea Magistrale-programmer eller for nogen form for stipendium. Alle ansøgningsprocedurer har ingen gebyrer. Først når du er optaget, vil du blive bedt om at betale et ikke-refunderbart "administrativt gebyr" på ca. 200,00 €, en obligatorisk regional og administrativ afgift, som du skal betale på forhånd for at bekræfte din adgang (stipendiatmodtagere inkluderet). Det vil blive fratrukket den anden rate af din studieafgift.

Det er meget vigtigt, at hver ansøger personligt har adgang til onlinetjenesten med sit studentidentifikationsnummer (personkode) og adgangskode for at kontrollere status for hans ansøgning og de meddelelser, der sendes af International Admissions Office.

Desuden skal de indrømmede studerende personligt kontakte den italienske diplomatiske repræsentant for at give dem de nødvendige dokumenter og oplysninger. Hvis du ikke gør det, kan det medføre afvisning af dit Visa.

Gebyrer

Når du er indrømmet, vil du blive bedt om at betale et administrationsgebyr på 172,20 €, enten ved kreditkort eller ved bankoverførsel, for at bekræfte din accept. Administrationsgebyret trækkes fra anden rate og vil ikke blive refunderet i tilfælde af tilbagetrækning.

Undervisningsgebyrer for hvert akademisk år er opdelt i to rater. Den første rate skal betales ved tilmelding, den anden inden for fristerne. Forfaldent beløb skal betales fuldt ud og kan ikke opdeles i yderligere rater.

Undervisningsgebyrer for EEA-studerende

 • Undervisningsgebyr for EEA-studerende spænder fra ca. 895,20 € til 3898,20 € for et år.
 • Den første rate svarer til 895,20 €.
 • Den anden rate er variabel. Det beregnes på grundlag af familieindkomst: Eleverne placeres i forskellige indkomstgrupper ifølge ISEE-erklæringen.
 • Den anden rate er også baseret på antallet af kreditter (CFU / ECTS), der er inkluderet i studieplanen.
 • Studerende optaget på 1. semester har normalt en standard årlig studieplan mellem 46 og 73 CFU, hvilket svarer til 100% af studieafgiften.
 • Studerende optaget på 2. semester har normalt en standard årlig studieplan på ca. 30 CFU, hvilket svarer til 50% af den efterfølgende studie.

Undervisningsgebyrer for studerende uden for EØS

 • Undervisningsgebyr for ikke-EØS-studerende svarer automatisk til det fulde bidrag på 3898,20 €.
 • Den første rate svarer til 895,20 €.
 • Den anden rate svarer til 3003 €. Summen kan justeres i henhold til antallet af kreditter (CFU / ECTS), der er inkluderet i studieplanen.
 • Studerende optaget på 1. semester har normalt en standard årlig studieplan mellem 46 og 74 CFU, hvilket svarer til 100% af studiepenge (3003 €).
 • Studerende optaget på 2. semester har normalt en standard årlig studieplan på ca. 30 til 32 CFU, hvilket svarer til 50% af den efterfølgende studie (1501,50 €).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architect ... Læs mere

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architecture, Design and Engineering fields are concerned. Programmes are available in English. Minimer
Milano , Como , Lecco , Cremona , Piacenza , Mantua , Milano + 6 Mere Mindre