MSc i Logistik og Supply Chain Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Fra etisk sourcing til transportstrategi, dette kursus giver dig de færdigheder, du har brug for for at operere i et vitalt område af global forretning.

Oversigt

Logistik og supply chain management er meget mere end blot at flytte poster fra A til B.

I løbet af dette kursus vil du udforske den globale forsyningskædestrategi og lære, hvordan du effektivt kilder produkter fra andre lande. Vi lærer dig også, hvordan du navigerer i regeringspolitikker, der påvirker transport og rentabilitet i hele verden.

Du vil udforske en række vigtige områder, herunder strategisk sourcing, kontrakt- og interessentstyring og risikostyring. Samtidig hjælper vi dig med at forstå enterprise resource planning systemer som SAP og deres vitale rolle i en e-handelsalder.

Du vil også mestre logistikstyring og produktionsoperationer, mens du lærer at reducere CO2-emissioner i forsyningskæder over land, hav og luft.

Lær af eksperterne

Ved at undersøge nøgleorganisationer i branchen får du kigge på den indre funktion af forsyningskædeledelse i globale organisationer. Senere vil du sætte dine frisk erhvervede færdigheder og viden i praksis i et afhandlingsprojekt.

Kurset er akkrediteret af både Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS).

funktioner og fordele

 • Dobbelt akkrediteret - Denne grad er akkrediteret af Chartered Institute of Buying and Supply og Chartered Institute of Logistics and Transport.
 • Industribesøg - Få en insiders syn på, hvordan internationale mærker som Jaguar Land Rover og BBC Media City driver deres forsyningskæder.
 • Værdifuld indsigt - Hør gæsteforelæsninger fra fagfolk, der er aktive inden for området, og giver dig et indblik i de aktuelle problemer, som branchen står overfor i dag.
 • Lære i virkeligheden - Anvend dine nye færdigheder uden for dit kursus, med en mulighed for at tage praktikophold på kort sigt med arbejdsgivere i byen.
 • Regelmæssige begivenheder - Deltag i begivenheder som masterclasses og udviklingsuge i hele dit kursus for at styrke dit professionelle netværk.
 • Undervist af eksperter - Lær af ekspertforedragsholdere fra Institut for Drift, Teknologi, Begivenheder og Gæstfrihedsstyring, der bringer praktisk erfaring med deres undervisning.
 • En by med muligheder - Manchester er en virkelig international by for erhvervslivet. Det er hjemsted for virksomheder i alle former og størrelser, så du kan se logistik i aktion.

Akkrediteringer, Awards og påtegninger

Akkreditering
 • Business School er godkendt af Association of MBAs. AMBA-akkreditering repræsenterer den højeste standard for præstation inden for postgraduate erhvervsuddannelse.
 • Forretningsskolen er godkendt af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Dette betyder, at vi er internationalt anerkendt for at opfylde globale standarder for ekspertise inden for erhvervs- og ledelsesuddannelse.
 • Chartered Institute of Procurement and Supply er dedikeret til at fremme god indkøbspraksis med et globalt samfund på over 200.000 professionelt anerkendte og kvalificerede medlemmer.
Godkendelse
 • Chartered Institute of Logistics and Transport i England er medlemsorganisationen for fagfolk, der er involveret i varebevægelse og deres tilknyttede forsyningskæder. Der er over 33.000 medlemmer i lande over hele verden.

Karriereudsigter

Når du er færdig med dette kursus, vil du have de praktiske færdigheder og unik branchekendskab til at forfølge en karriere inden for logistik og supply chain management.

Tidligere kandidater på dette kursus er gået videre i ledelsesroller hos virksomheder som Amazon, 3M, Sainsbury's og Heineken.

Som kandidat på dette kursus kan du udforske muligheder inden for en lang række sektorer, herunder:

 • Produktion
 • Hurtigt bevægelige forbrugsvarer (FMCG)
 • Detailhandel og mode
 • engrossalg
 • Handle
 • Byggeri og ejendom
 • Velfærd og udenrigshjælp
 • Luftfragt

Du vil også kunne drage fordel af ph.d.-ordninger, der tilbydes af globale virksomheder. Tidligere studerende har fundet muligheder med internationale organisationer som Proctor

95% af kandidaterne går direkte i beskæftigelse eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen.

DLHE-undersøgelse 2017, for alle respondenter, der er tilgængelige til ansættelse eller videre undersøgelse, og hvis destinationer er kendt.

Adgangskrav

Normalt en god britisk æresbevisning grad (minimum 2: 2), eller international tilsvarende, i ethvert emne. Vi vil også overveje din ansøgning, hvis du har eksamensbevis for faglige kvalifikationer eller væsentlig ledelseserfaring.

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for sprogfærdighed.

Oversøiske ansøgere vil kræve IELTS med en samlet score på 6,5 med ikke mindre end 5,5 i en hvilken som helst kategori, eller en tilsvarende accepteret engelsk kvalifikation.

Bemærk: For at ansøge om dette kursus behøver du kun at give en reference.

Mød eksperterne

Kursusdetaljer

Fra telefonerne i lommen til maden på vores bord er vores hverdag afhængig af den måde, virksomheden flytter varer rundt omkring i verden. Logistik og supply chain management kan skabe eller bryde en virksomhed ved at finde effektiviteten til at forbedre marginer og mulighederne for at skabe overskud. Det er et specialfelt, der konstant udvikler sig, og som tilbyder nye udfordringer og nye muligheder.

Dette dobbelt-akkrediterede kursus samler avanceret tænkning fra vores forskningscentre med de faglige færdigheder, som vi ved, at arbejdsgivere ønsker. Med en avanceret forståelse af de vigtigste koncepter, principper og praksis inden for logistik og supply chain management, er du veludstyret til en række karrieremuligheder inden for dette spændende felt.

År 1

Du studerer syv centrale emner, der dækker områder, herunder Supply Chain Planning og Enterprise Systems, samt to optionenheder - så du kan skræddersy dit kursus til dine interesser, med enheder som Business Analytics eller beslutningstagning og datavisualisering. Derfra lærer du de mesterværkstudieevner, du har brug for for at tackle et større stykke arbejde, inden du går videre til at afslutte dit speciale-projekt.

Kerneenheder

 • Logistik og Supply Chain Practices
 • Supply Chain Operations Management
 • Strategisk Supply Chain Management
 • Supply Chain Planning
 • Enterprise Systems
 • Industri 4.0
 • afhandling

Optionsenheder

Vælg to fra en liste, herunder:

 • Business Analytics
 • Beslutningstagning og datavisualisering
 • Kritiske perspektiver i iværksætteri
 • Global Strategisk Innovation

Bemærk: Alle indstillingsenheder er underlagt studerendes antal og tidsplaner.

Vurdering Vægtning og kontakttider

10 studiepoeng svarer til 100 timers studium, som er en kombination af forelæsninger, seminarer og praktiske sessioner og selvstændigt studium. En kandidatuddannelse består typisk af 180 credits, en PGDip 120 credits, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Den nøjagtige sammensætning af din studietid og vurderinger for kurset vil variere afhængigt af dine valg af valg og læringsstil, men det kan være:

Undersøgelse

 • Fuldtid: 50% forelæsninger, seminarer eller lignende; 0% placering; 50% uafhængig undersøgelse

Vurdering

 • Fuldtid: 94% undervisning; 0% praktisk; 6% undersøgelse
Placeringsindstillinger

Selvom dette kursus ikke inkluderer nogen placeringsmuligheder, kan du få nyttig arbejdserfaring gennem Business School's Postgraduate Internship Program. Med en kortvarig praktikplads viser du ikke kun potentielle arbejdsgivere, at du er klar til at komme på arbejde, men du får også nogle vigtige erfaringer og skaber nogle værdifulde forbindelser til dit professionelle netværk.

Mens en praktikophold involverer mindst 100 timers arbejde - startende når som helst mellem november og begyndelsen af august - er hvordan du gør disse timer fleksible. Du kan arbejde på fuld tid i en pause i dine studier, eller du kan gøre en dag eller to om ugen i hele semesterperioden, så det passer til dine studier.

Institut for Drift, Teknologi, Begivenheder og Gæstfrihedsstyring

Vores afdeling for drift, teknologi, begivenheder og gæstfrihed kombinerer teknologi med kreativitet i et avanceret læringsmiljø.

Afdelingen forbliver tæt knyttet til faglige institutter, foreninger og virksomheder som en del af dets grundlæggende princip om uddannelse, der arbejder med industrien til at producere karriereklar kandidater.

Gebyrer

UK og EU studerende
 • UK og EU-studerende: Fuldtidsgebyr: £ 9.250 pr. År. Undervisningsafgifter forbliver de samme for hvert år af dit kursus, så du fuldfører det i den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller pauser i studie).
Ikke-EU- og Channel Island-studerende
 • Internationale studerende uden for EU og Channel Island: Fuldtidsgebyr: £ 16.500 pr. År. Undervisningsafgifter forbliver de samme for hvert år af dit kursus, så du fuldfører det i den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller pauser i studie).
Yderligere Information

En kandidatkvalifikation omfatter typisk 180 studiepoeng, en PGDip 120 point, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Undervisningsgebyret forbliver det samme for hvert studieår, forudsat at kurset er gennemført inden for den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller studieafbrydelser).

Deltidsstuderende kan tage højst 90 studiepoints hvert akademisk år.

Ekstra omkostninger

Specialistomkostninger

Alle de bøger, der kræves til kurset, er tilgængelige på biblioteket. Universitetet har også pc-laboratorier og en bærbar lånetjeneste. Imidlertid vælger mange studerende at købe nogle af de centrale lærebøger til kurset og / eller en bærbar computer. Studerende kan også være nødt til at udskrive deres opgaver og andre dokumenter. Omkostninger ved campusudskrivning starter fra 5 pence per side. Anslåede omkostninger er £ 300 for en bærbar computer, op til £ 100 hvert år for bøger og trykning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Læs mere

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited