MSc i Logistik og Supply Chain Management

Generelt

Program beskrivelse

Bringe din karriere til det næste niveau i en af de hurtigst voksende erhverv. Lær at administrere logistik og forsyningskæder for at øge konkurrenceevnen på verdensplan.

Kursus detaljer

 • Næste startdato: 27. januar 2020
 • Ansøgningsfrist: 20. januar 2020
 • Varighed: to år (deltid)
 • Format: online, med valgfri ansigt til ansigt-begivenheder
 • Samlede gebyrer for det toårige kursus: £ 9.400

Hvorfor denne MSc?

Hull er stolt af sin centrale position inden for Storbritanniens logistik- og forsyningskædenetværk med en blomstrende fødevare- og fremstillingsindustri og den største havn, der er forbundet med globale handelsruter.

Globale organisationer i verdensklasse som Apple, Amazon og Nike forstår den rolle, effektiv logistik- og forsyningskædeledelse har på at opretholde bæredygtig konkurrenceevne, innovation og markedsledelse. Derfor er det ikke overraskende, at sådanne forsyningskæder har en enorm efterspørgsel efter forsyningskædeledere i verdensklasse.

Hull University Business School har besvaret denne globale efterspørgsel ved at designe en online kandidatgrad i logistik og forsyningskædeledelse, der håndterer udfordringerne i dagens konkurrencedygtige forretningsarena.

Ved at analysere casestudier i den virkelige verden med mulighed for at deltage ansigt til ansigt begivenheder vil du have mulighed for at mestre kompleksiteten i globale forsyningskæder og de indbyrdes forbundne forhold mellem forskellige interessenter.

Det er vores mål, at du efter færdiggørelsen har fået den strategiske indsigt og tænkning i store billeder af international handel, handel og forsendelse for at føre din organisation til succes.

Hvad du lærer

Hvad angår mad, tøj, sundhedsydelser, transport og stort set alle aspekter af det moderne liv, er vi afhængige af en forsyningskæde. Dette program sigter mod at styrke studerende med en dybdegående forståelse af logistik og supply chain management ved at forbedre deres viden om dens betydning og rolle som en kilde til konkurrencefordel.

 • Bliv en reflekterende leder og professionel logistik- og supply chain management-udøver, udstyret med færdighederne til at tackle udfordringerne i en global erhvervsøkonomi.
 • Udvikle dyb indsigt i bedste praksis inden for logistik og supply chain management metoder, værktøjer og teknikker.
 • Udstyr dig med avancerede operationelle og strategiske evner og kompetencer inden for moderne logistik og supply chain management.
 • Netværk med ligesindede fagfolk og oplev værdien af mangfoldighed, udfordringen med alternative verdensopfattelser og den deraf følgende betydning af at være en kompetent kommunikator.
 • Beher kritisk og reflekterende kompleksiteten i moderne globale forsyningskæder, styring af de sammenkoblede forhold mellem de forskellige interessenter og forsyningsnetværk.

Kursusmoduler

Du studerer følgende obligatoriske moduler.

Logistiksystemer og supply chain-principper (30 credits)

I dette modul får du en forståelse af principperne og praksis inden for logistik og supply chain management og deres interaktive rolle i en organisation. Analyse af virkelige forsyningskæder, strategierne og kompleksiteten i de involverede ledelsesbeslutninger, lær hvordan du udnytter din nye viden for at opnå konkurrencefordel.

Supply Chain analyse og beslutningstagning (30 credits)

Få en forståelse af de beslutningstagningsteknikker, der er involveret i planlægning af forsyningskædeprocesser, og dann et solidt teoretisk og praktisk grundlag for din analyse og modellering. I dette modul vil du udvikle innovative løsninger til problemer i den virkelige verden, når du undersøger rolle og ydeevne for informationsstyring og relaterede teknologier i forsyningskæder.

Strategier for bæredygtig forretningslogistik (30 point)

Bæredygtighed kan være en vigtig kvalifikator i at vinde forretning. Dette modul udstyrer dig med nøgleindsigt om, hvordan du forbedrer rentabiliteten gennem eliminering af affald. Du vil udforske nutidig driftsstyring, som det gælder for forskellige organisationer, og lære at demonstrere, hvordan de vigtigste teorier og teknikker inden for logistik og driftsstyring med succes kan integreres for at opnå en bæredygtig udvikling.

Supply Network Design og Global Logistics (30 credits)

Logistik og supply chain management er et område, der i sin natur har et globalt udsyn og rækkevidde, med de fleste logistikere, der beskæftiger sig med en række internationale problemer. Dette modul udsætter dig for de internationale og lokale dimensioner af transport, indkøb, distribution, logistik og supply chain management, så du kan løse problemer, der er specifikke for netværksdesign og global logistik.

Dissertation (60 credits)

Til din afhandling har du muligheden for at fremstille enten en akademisk afhandling eller en anvendt forretningsprojektrapport. Dette er en værdifuld mulighed for at bygge videre og integrere den viden, der er opnået fra de foregående moduler, med forsknings- og projektledelsesfærdigheder, der vil forberede dig på kompleksiteterne på det globale jobmarked. Du vil også have mulighed for at præsentere din forskning på en kandidatstuderende, hvis tidsplan tillader det.

Hvordan du vurderes

Alle vurderinger for kurset er baseret på kurser og indsendes online. Din præstation på kurset vil blive vurderet ved hjælp af en række metoder, herunder:

 • løbende feedback og peer feedback;
 • udfordre aktiviteter og gruppediskussionsfora;
 • skriftligt arbejde, herunder casestudier, rapporter og essays.

Adgangskrav

 • Et minimum 2: 2 Honours degree eller international ækvivalent og / eller passende erhvervserfaring.
 • En IELTS 6.0-score (med mindst 5,5 i hver færdighed), hvis dit førstesprog ikke er engelsk (eller andre kvalifikationer i engelsk sprog, der er accepteret af University of Hull).

Karriereudsigter

Dette program er designet som svar på kravene på arbejdsmarkedet. Kandidater til MSc Logistik og Supply Chain Management går ofte i karrierer som:

 • Supply chain manager / planner / risk manager
 • Ny produkt introduktionschef
 • Global driftsleder
 • Detailchef
 • International logistikchef
 • Efterspørgsel / produktionsplanlægger
 • Key Account Manager
 • Strategisk servicechef
 • Business analytiker
 • Global brand supply supply
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Looking for the inspiration and challenge to succeed in your degree? The University of Hull Online is the perfect choice. You get the teaching excellence and career-enhancing opportunities for which w ... Læs mere

Looking for the inspiration and challenge to succeed in your degree? The University of Hull Online is the perfect choice. You get the teaching excellence and career-enhancing opportunities for which we're renowned. Plus the flexibility of studying online. Minimer