MSc i Management og Human Resource Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Management og Human Resource Management MSc vil udstyre dig med viden og praktiske færdigheder til at forberede dig til lederroller, med et specifikt fokus på HRM-funktionen Human Resource Management (HRM). Det gør det muligt for dig at gå videre til en HRM-rolle efter eksamen.

Management og Human Resource Management MSc deler kursusindhold, inklusive moduler og andre kursusaktiviteter, med vores top-rangerede Management MSc-kursus, som er placeret 3. i England og 30 i verden i The Economist Hvilken MBA? Masters in Management (MiM) placering i 2019.

Hvem er det til?

 • Kandidater med et ønske om at udvikle deres viden og færdigheder inden for human resource management, inden de søger deres første professionelle rolle.
 • Professionelle i den tidlige karriere, der ønsker at påtage sig roller inden for human resource management.
 • Fagfolk med arbejdserfaring inden for human resource management, der søger at tage deres karriere til det næste niveau.

Hvorfor dette kursus?

Management og Human Resource Management MSc vil forberede dig til en HRM-rolle gennem en kombination af studier af teori og læring gennem praktisk arbejde. Du lærer om ledelse af organisationer, især med fokus på styring af menneskelige ressourcer og det skiftende eksterne miljø, som de opererer i.

Du vil udvikle din viden og dine færdigheder inden for HRM, udvikle din selvbevidsthed og gennemgå personlig udvikling. Du vil også udvikle evnen til at anvende koncepter og teorier i komplekse ledelsessituationer, både systematisk og kreativt, hvilket giver dig mulighed for at tilføje værdi til enhver fremtidig arbejdsgiver.

Endelig vil du forbedre din livslang læring gennem udvikling af overførbare intellektuelle og studieværdigheder.

Informeret af industrien

Et eksternt rådgivende panel informerer kursusets design og udvikling og består af seniorledere, der styrker dets relevans for den moderne forretningsverden. Mange af vores fakulteter har haft ledende stillinger i industrien og fortsætter med at arbejde med industrien gennem rådgivning og undervisning. De understøttes også af et team af internationale besøgende branchehøjtalere og professorer, der bringer den seneste tænkning og bedste praksis i klasseværelset.

Kursudlevering

Undervisede moduler 60%, kandidatprojekt 40%

Kursusmoduler

Obligatoriske moduler

Alle modulerne i den følgende liste skal tages som en del af dette kursus

 • Marketing Management
 • Anvendelse af organisatorisk adfærd
 • Regnskab og finansiering
 • Mennesker Ledelse og Lederskab
 • Økonomi for ledere
 • Administrere Operationer
 • Strategisk ledelse
 • Management Consulting
 • Ledende Corporate Sustainability
 • Performance Management og belønninger
 • Talentsourcing og karrierehåndtering
 • Arbejdsgiverrelationer og engagement
 • Bevisbaseret ledelse

Din karriere

95% af School of Management studerende var ansat inden for 3 måneder efter eksamen *.

Cranfield Career Development Service tilbyder en omfattende service til at hjælpe dig med at udvikle et sæt karrierestyringsfærdigheder, der forbliver hos dig i hele din karriere.

Under dit kursus får du support og vejledning til at hjælpe dig med at planlægge en effektiv strategi for din personlige og faglige udvikling, uanset om du ønsker at sikre din første ledelsesrolle eller ønsker at tage din karriere til næste niveau.

Cranfield kandidater er højt værdsatte på jobmarkedet og sigter mod karriere, herunder rådgivning, projektledelse og forretningsaktiviteter. Vores ledere MSc kandidater har sikret jobs med en bred vifte af virksomheder, herunder Virgin Active Group, Whirlpool, BNP Paribas, IKEA, Skanska, Withers Worldwide, Grant Thornton, Vodaphone og Ericsson. Deres roller har inkluderet Projektleder, Senior Business Analyst, Consultancy Analyst og Sales Trader.

* baseret på data, som vi har fra vores seneste School of Management Employability Survey.

Adgangskrav

Vi glæder os over ansøgninger fra talentfulde kandidater med alle baggrunde, og hver ansøgning behandles på individuel basis. Normalt skal kandidaterne besidde enten a:

 • Første eller anden klasse UK uddeler sig i en relevant disciplin, eller
 • International grad - svarende til UK-kvalifikationer.

Kandidater, der ikke opfylder disse kriterier, kan overvejes, hvis de har en erhvervsmæssig kvalifikation sammen med 5 års relevant erhvervserfaring efter kvalifikationen. Andre relevante kvalifikationer sammen med betydelig erfaring kan overvejes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Læs mere

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Minimer