MSc i Psykologiske Forskningsmetoder (Evolutionær Psykologi)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

På denne kandidatuddannelse vil du nyde godt af ekspertisen hos vores førende forskere inden for evolutionær psykologi, som har en særlig interesse i kulturel udvikling og sprog, social læring og "parret valg". Vores medarbejdere er også i spidsen for nye udviklinger i anvendelsen af ​​evolutionære principper for at løse problemer i virkeligheden.

Studerende interesseret i komparative tilgange og dyreadfærd vil drage fordel af kendskabet til andre medlemmer af vores Behavior and Evolution Research Group. Deres verdensledende forskning om adfærd og kognition hos primater, hunde og elefanter anvendes til virkelige problemer, herunder bevarelse, interaktion mellem mennesker og dyr og dyrevelfærd.

Under forskningsgruppens ekspertvejledning udfører du specialmoduler, en forskningsplacering og et forskningsprojekt. Du kan også drage fordel af vores on-site og oversøiske labs, feltsteder og links med industrielle partnere. Universitetet arbejder for eksempel tæt sammen med Living Links til Human Evolution Research Center på Edinburgh Zoo.

Du vil være baseret på et dedikeret MSc-kontor eller i en passende forskergruppe og blive tildelt en peer mentor. En faglig vejleder i psykologi vil støtte og styre din udvikling, herunder forskningsafhandlingen. Vi er her for at opfordre dig til at gøre overgangen til en fuldt uafhængig forsker.

Top grunde til at studere hos os

# 1 100% af vores indflydelse på psykologi er klassificeret som verdens førende (REF2014)

# 2 Din forskningsplacering hjælper dig med at udvikle relevante færdigheder til anvendte karriere

# 3 Du vil drage fordel af vores ledende forskers ekspertise inden for evolutionær psykologi

Arbejdspladser

En forskningsplacering gør det muligt for de interesserede i mere anvendte områder at udvikle relevante færdigheder til disse karriere.

Kursus detaljer

Kurset består af fire kernemoduler, en forskningsplacering og en afhandling. Vi tilbyder også en vis fleksibilitet, så du kan vælge et modul fra et andet fagområde, hvis det kan opfylde dine personlige træningsbehov.

Undervisning

Undervisningen foregår på forskellige måder, herunder vejledninger, demonstrationer og praktiske klasser, men flertallet er seminarbaseret.

Du bliver typisk undervist i små grupper i specialkurser, med ph.d.-studerende eller andre ph.d.-studerende (f.eks. I moduler fra andre MSc-kurser).

Som en postgraduate studerende forventer vi, at du deltager i regelmæssige forskningseminarer og relevante forskningsgruppemøder. Du opfordres også til at deltage i 'Scottish Postgraduates in Psychology Research Training' begivenheder i deltagende universiteter i hele Skotland.

Kursdirektør

Professor Craig Roberts, kursusdirektør

Postgraduate Secretary

Linda Cullen

44 (0) 1786 466854

linda.cullen@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske: £ 15.250
  • Hjem / EU: £ 6.300.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer