Programmet afspejler MELs holistiske og integrerede tilgang til at håndtere den komplekse sammenkobling af globale maritime forsyningskæder. Ud over MEL-kurser lægger programmet vægt på metodologi og analytisk færdighedsudvikling. Også MEL-afhandlingen spiller en stor rolle i læseplanen.

Alumni-Network.pngCurriculum-nonbold-1.pngAccrediations.pngStudent-Numbers.pngCompany-Network.pngRankings-1.png

MSc i Søfartsøkonomi og Logistik (MEL) sigter mod hurtigt sporing lovende unge fagfolk i morgendagens ledere i erhvervslivet og regeringen. Programmet forbereder eksperter med moderne økonomiske og ledelsesmæssige værktøjer til effektiv beslutningstagning, samtidig med at de forsyner dem med metoder, begreber og teorier, der gør det muligt for dem at forstå og analysere på en holistisk og tværfaglig måde kompleksiteten i den globale maritime forsyning kæder. På denne måde forventes MEL-kandidater at kunne handle og træffe beslutninger med ledelsesstil og beslutsomhed under komplekse og usikre forhold i et globalt økonomisk og socialt miljø.

Programstruktur

MEL-programmet starter med en introduktion til MEL, til Erasmus University Rotterdam, til Rotterdam og Holland. I denne uge bruger vi også tid på de praktiske spørgsmål om at studere ved MEL og de ressourcer, der er tilgængelige for MEL studerende.

Efter introduktionen starter den første blok, der består af tre klynger af tre kurser og en række arrangementer. Hvert kursus har en fast længde på tre uger og tegner sig for 1,5 ECTS (hele MEL-programmet består af 60 ECTS i alt. 1 ECTS svarer til 28 studie timer).

Den anden blok består af fire klynger af tre kurser og en række arrangementer. I den tredje blok er ét kursus i hver klynge erstattet af et valgfag, som den studerende kan vælge ud af en liste over valgfrie kurser.

Den sidste blok af programmet er dedikeret til speciale og eksamen. Afhandlingen er en stor del af MEL-læseplanen. Formålet er at sætte de studerende i stand til at anvende den viden, der er opnået i kurset, gennem metodologisk analyse af et anvendt maritime problem. Materialer fra MEL-afhandlinger er blevet offentliggjort, de præsenteres på internationale konferencer, og flere af dem har også ført til eventuelle ph.d.-studier.

Vurdering

Denne reviderede programstruktur muliggør en endnu bedre gennemførelse af MEL-politikken for løbende vurdering. Vurderingsmetoden varierer fra en skriftlig eksamen til opgaver og semesterpapir i hele og i slutningen af hver blok. Relativt korte moduler giver hurtigere tilbagemelding til eleverne. Dette letter indførelsen af studerende med forskellig baggrund til uddannelsessystemet på Erasmus University Rotterdam.

Optagelse og ansøgning

Skulle du ønske at søge, kan du gøre det ved at sende os følgende dokumenter ved at bruge online ansøgningsskemaet nedenfor.

Der kræves fire komponenter til online-applikationen til MEL-masteren. Disse komponenter er:

  1. Udfyldt i MEL ansøgningsskema MS-ordformat

  2. En relevant bachelor eller (undtagelsesvis) tilsvarende erhvervserfaring

  3. Demonstreret færdighed på engelsk

  4. To anbefalingsbreve MS-word format skabelon

Alle komponenter er yderligere præciseret her .

MEL Alumni Career information

For at finde ud af mere om MELs kandidater og deres karriereforløb kan du tjekke deres LinkedIn-profiler her (klik på deres fotografi for at åbne deres LinkedIn-side).

Yderligere Information

Yderligere information om programmet findes i vores MEL brochure.

Kontakt information

Erasmus Universitet Rotterdam
Center for Søfartsøkonomi og Logistik
Værelse T12-47
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
Holland
Telefon: 31 (0) 10 408 1443
Email: info@maritimeeconomics.com

Hjemmeside: href = "https://maritimeeconomics.com/

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret Februar 27, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
12 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
26,300 EUR
Fuldtidsprogram. Euro 13.150 pr. År til deltidsprogrammet.
Deadline
Kontakt skolen
Applications for the academic year of 2019/2020 must be completed before 15 July 2019.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Sep 30, 2020
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applications for the academic year of 2019/2020 must be completed before 15 July 2019.

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applications for the academic year of 2019/2020 must be completed before 15 July 2019.
End Date
Sep 30, 2020