MSc i Supply Chain Management

Generelt

Program beskrivelse

MSc i Supply Chain Management

Programmet sigter mod at uddanne og træne ledere af tomorrows for at håndtere komplekse problemer ved hjælp af ledelses- og ingeniørfærdigheder. Det er åbent for alle studerende med stor interesse for emnet, som er villige til at lære og arbejde hårdt. Viden i beslægtede områder er nyttig, men ingen forudsætning. Ofte optages studerende fra andre discipliner end ingeniør- eller erhvervsadministration og modtager en meget god GPA.


Mens bacheloruddannelsen i industriel ingeniørvidenskab og ledelse ved Jacobs University hovedsageligt fokuserer på produktionsprocesser, koncentrerer man sig også om at beskrive, analysere og designe logistiksystemer og dermed levere kæder.


Det overordnede mål er at give eleverne værktøjer og indsigt i, hvordan præstation og robusthed i globale logistiksystemer og forsyningskæder kan nås og holdes bæredygtigt. Dette program er designet og implementeret i tæt samarbejde med industri og internationale partneruniversiteter. Således vil eleverne drage fordel af bred eksponering for »virkelige verden« udfordringer og akademisk ekspertise.

Struktur

Et unikt kendetegn ved dette kandidatuddannelse er den enestående kombination af det tekniske perspektiv og ledelsesperspektivet på lige fod. Tekniske aspekter kombineres og forveksles med ledelsesevner for at give eleverne en bæredygtig og holistisk kompetenceportefølje. Dette refererer til det faktum at et produkt skal udvikles og produceres, før det kan sælges og til sidst leveres.


Det andet unikke træk ved dette studieprogram er dets blended learning-tilgang. Forskellige former og typer af læring "teknologier" kombineres. Forelæsninger giver eleverne grundlæggende viden og skaber motivation. Casestudier uddyber forståelsen og ved selvstændigt og efter individuelle behov og interesser. Seminarer fører eleverne til at arbejde på fag på egen hånd ved hjælp af litteratur og træningspræsentationsfærdigheder. Projekt workshops træner eleverne til at løse opgaver i hold og forberede sig på at arbejde i sidste ende på projektets speciale.

Blandt andet omfatter kurser inden for dette program strategisk

Karrieremuligheder

Programmet forbereder eleverne enten til en executive karriere i logistikbranchen og udover eller for en videnskabelig karriere på et universitet eller et forskningsinstitut. Det er det overordnede mål at sætte de studerende i stand til at overføre deres videnskabelige dybe viden til et professionelt arbejdsmiljø. Hvad angår det videnskabelige perspektiv, tilbyder programmet uddannelse inden for en lang række aspekter af logistikområder.


Studerende med en MSc i Supply Chain Management vil finde en bred vifte af attraktive karrieremuligheder i det dynamiske og interessante område inden for logistik og videre. Indtil videre er beskæftigelsesgraden for programmets forgænger tæt på 100% inden for de første 12 måneder efter eksamen. Ofte får eleverne jobtilbud allerede i løbet af deres sidste år på Jacobs University . Blandt andet har hidtil indskrevne industrier, såsom logistikafdelinger for bilproducenter, fødevareindustrien eller luftfartsindustrien. De arbejder for internationale opererende jernbanetransportvirksomheder eller forretningskonsulenter.

På samme måde er kandidater til det nye program Supply Chain Management kvalificeret til at vælge en karriere i den akademiske verden, i statslige institutioner, internationale organisationer, erhvervsorganisationer, medier og nonprofitorganisationer. På grund af deres erfaring med at arbejde og leve med studerende fra omkring 100 lande på Jacobs University internationale campus er kandidater godt rustet til at påtage sig ansvar i multikulturelle arbejdsmiljøer.

De har en særlig fordel, der konkurrerer om job, der ikke kun kræver grundlæggende færdigheder og kvalifikationer inden for logistik, men også interkulturelle færdigheder samt praktiske problemløsende færdigheder og metoder, der skal håndtere udfordringer i en globaliseret verden. Sådanne job tilbydes i stigende grad i alle ovennævnte institutioner, men specifikt i internationale organisationer, multinationale selskaber og statslige institutioner.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Læs mere

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,300 students from over 100 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Minimer