MSc i anvendt kemi - Læderteknik - FRANSK

Generelt

Program beskrivelse

ITECH er den eneste institution i verden, der tilbyder en ingeniørgrad i læder, der passer til branchen i alle dens aspekter. Læringeniørens arbejde indebærer omdannelse af rå hud til læder ved at levere den med hoveddelen af ​​merværdi. Praktiske workshops er afgørende og dominerende i denne store. Der er mange kvaliteter, der kræves: observation, berøring, praktisk viden, stringens, æstetisk. ITECH læderingeniører arbejder for store kemiske produktfirmaer, i garverier og tavler og til brugerne: læderbutikker, skomagere mv. Lædermarkedet spredes over hele verden og kræver også ekstrem mobilitet, polyvale, ce og tilpasningsevne.

pic_18_leatherpic_19_bags

Adgang til studerende uden for Frankrig

1. års optagelse:

Kandidatuddannelser i kemi (bachelorgrad eller tilsvarende, 180 ECTS) Et tilfredsstillende niveau på fransk: B2 CERF interview med ITECH.

2. års optagelse: 1 års kandidatuddannelse afsluttet (M1 eller tilsvarende, 240 ECTS).

Hvordan man ansøger?

Besøg og registrer dig på inscription.itech.fr (for EU-studerende),

Eller

Ansøg via Campus France site (CEF procedurer):

For lande, der ikke har CEF-procedurer med Frankrig, skal du gøre en ansøgning om foreløbig optagelse (DAP) til den franske ambassades kulturelle tjeneste i dit bopælsland. Besøg www.campusfrance.org/en/applying-other-countries for detaljer.

Studieafgifter

Undervisningsafgifter for den franske afdeling er 7 000 € / år.

Hænderne på træning

ITECH er vedholdende i at forsyne studerende med en stærk faglig erfaring. Ud over en tværfaglig undervisning tilføjer instituttet et minimum af 10 måneders obligatoriske praktikophold i virksomheder for de regelmæssige statusstuderende.

Slutningen af ​​1. år: International erfaring - minimum 6 uger

Denne internationale erfaring udarbejdes på forhånd med hensyn til en interkulturel tilgang, og forventningerne til rapportens indhold er fuldt definerede. Dette er en individuel gennemgang af hver elevs oplevelse og fungere som grundlag for refleksion under de interkulturelle lektioner følgende term.

Slutningen af ​​2. år: Ingeniørplacering - minimum 8 uger

Praktisk anvendelse med privilegeret praktikantstatus giver eleverne mulighed for at komme fra ansigt til ansigt med virkeligheden af ​​virksomhedernes liv og blive bekendt med virksomhedernes materielle, økonomiske og menneskelige krav.

Slut på 3. år: Slutårsprojekt - maksimalt 6 måneder

Dette er et projekt, der generelt er overladt til unge ingeniører. Studerende demonstrerer, at de er i stand til at handle selvstændigt og håndtere komplekse emner i situationer, som til tider kan være komplekse. Projektet omfatter mindst 5 måneders placering med et firma eller laboratorium, enten i Frankrig eller i udlandet.

Regionen

pic_7_lyon

Lyon ligger i den sydøstlige del af Frankrig, på sammenløbet mellem Rhône og Saône-floderne. Det ligger på en geografisk korsvej, nord for den naturlige korridor i Rhône-dalen (som strækker sig fra Lyon til Marseille). Med Lyon-Saint Exupéry internationale lufthavn og tre TGV højhastighedstog, er Lyon forbundet med alle større europæiske byer og verden! Lyon er kun 2 timer ved TGV til Paris og 1hr40 til Marseille og Middelhavet. Hvis det er bjerge du foretrækker, er Alperne kun 90 minutter væk med bil, Massif Central kun 30 minutter væk.

Historisk set er Lyon en industriel by og huser derfor mange petrokemiske industrier langs Saône og Rhône-floderne i den såkaldte "kemikorridor".

Lyon er også byen med det næststørste antal studerende i Frankrig, med tre universiteter og mange ingeniørskoler. Med hensyn til befolkningen er det den 3. største by i Frankrig med over 470.000 indbyggere og den næststørste bydel efter Paris (2 millioner indbyggere).

lyon_pic

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

ITECH-Lyon has been training Engineers, for more than a century, in the fields of materials (plastics, textile composites), chemistry (paints-inks-adhesives), cosmetics and leather-shoes-leather goods ... Læs mere

ITECH-Lyon has been training Engineers, for more than a century, in the fields of materials (plastics, textile composites), chemistry (paints-inks-adhesives), cosmetics and leather-shoes-leather goods. ITECH-Lyon is a private school created by professionals and supported by professional associations and organisations. International is at the core of ITECH-Lyon that develops its presence and exchanges all over the world (from USA to China as well as Europe). Minimer