MSc i anvendt kunstig intelligens og dataanalyse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Verden er mere datadrevet end nogensinde, og selvom der er stor efterspørgsel efter specialiserede analytiske, digitale, datavidenskaber og kunstige intelligens, er udbuddet stadig meget begrænset. Der er mangel på eksperter inden for datavidenskab og kunstig intelligens, og denne mangel på ekspertise betyder, at der i øjeblikket kun få virksomheder faktisk er i stand til at udnytte det fulde potentiale i deres datasæt og omdanne det samme til en konkurrencefordel.

Dette nye MSc-program er designet som svar på manglen på kunstige intelligens (AI) og Data Analytics (DA) specialister i Storbritannien. Det vil give dig de færdigheder og den faglige indsigt, du har brug for for at starte en karriere i disse forskellige og hurtigtvoksende sektorer.

60.000 pundstipendier vil blive tilbudt Hjem / EU / internationale studerende *, der deltager i dette program, som en del af en investering på 1,4 mio. £ fra Office for Students (OfS), Institut for Kultur, Medier og Sport (DCMS), Office for Artificial Intelligence og industriens bidrag.

* Kontroller venligst kriterierne for berettigelse.

Programmet giver dig en anvendt forståelse af kunstig intelligens og dataanalyse. Dette program er velegnet til ansøgere med alle baggrunde, og der kræves ingen forudgående teknisk viden . Du vil udvikle de relevante tekniske færdigheder, du har brug for som en del af programmet.

Tekniske færdigheder, du vil udvikle, inkluderer viden om Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS og Excel. Ikke-tekniske bløde færdigheder, hvis udvikling er nøglen til din langsigtede succes i enhver branche, herunder datadrevet beslutningstagning, kritisk tænkning, forretningslyst og iværksætteri og kommunikations-, teamwork- og lederegenskaber.

Du har mulighed for en 3 måneders betalt brancheophold som en del af programmet, hvilket giver dig uvurderlig oplevelse fra den virkelige verden og en mulighed for at opbygge branchekontakter.

Dine intellektuelle og ansættelsesevne vil blive videreudviklet gennem adgang til vores professionelle udviklingsprogram for Career Booster. Derudover vil det foreslåede pensum give dig muligheden for at få professionelle certificeringer gennem AWS Academy og SAS.

Du skal studere som en selvsikker, kreativ, initiativrig, uafhængig datamodeller og tolk, i stand til at vælge passende AI- og DS-værktøjer til et givet praktisk problem og udføre empirisk analyse, der strømmer ind i datadrevet beslutningstagning.

Professionel akkreditering

Vi er stolte over at være i en elite gruppe af handelsskoler for at holde de tredobbelte akkrediteringer af Equis, AMBA og AACSB, ofte omtalt som "Triple Crown".

Studerende får mulighed for at udvikle deres intellektuelle færdigheder yderligere og øge deres muligheder for beskæftigelsesegnethed gennem mikro-badges tilgængelige via SAS-indhold og Amazon Web Services-indhold. Dette er uvurderlige branchen anerkendte certificeringer, der forbereder dig til mere jobansvar - de åbner dørene for forskellige ansættelsesmuligheder, og du kan bruge dem overalt i verden.

SAS er en af verdens førende branchestandard dataanalysesoftware, der bruges som en del af denne grad til at uddanne studerende. SAS er en af vores strategiske partnere. De er fortalere for, at vores studerende får certificering med softwaren, der bruges bredt i erhvervslivet, som en del af dette program.

Alle studerende vil have mulighed for at søge professionel certificering med AWS Academy-programmet fra Amazon Web Services, som en del af programmet. Som medlem af AWS Academy vil University of Bradford hjælpe studerende med at blive dygtige og certificerede i brugen af AWS-teknologier og klar til at tilslutte sig den dynamiske IT-arbejdsstyrke.

Adgangskrav

En 2: 2 (eller derover) UK Honours-grad eller en tilsvarende internationalt anerkendt kvalifikation i ethvert STEM- eller ikke-STEM-relateret emne. Arbejdserfaring er ikke påkrævet.

Modne studerende vil blive behandlet fra sag til sag. Ansøgere med ikke-graders kvalifikationer vil også blive overvejet, som har relevant arbejdserfaring (mindst 3 års fuld tid) og vil blive vurderet på et interviewgrundlag.

Engelsk sprogkrav

IELTS: 6,0 samlet set uden undertest mindre end 5,5.

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

Det foreslåede pensum (med forbehold af validering) inkluderer undersøgelse af:

 • Maskinelæring
 • Store data
 • Visual Analytics
 • Regeringens dataanalyse
 • Data Analytics i sundhedsvæsenet
 • Digital Marketing
 • Safe AI, Project Management
 • Management Consulting
 • Iværksætteri og innovation
 • Udvikling af færdigheder til virksomhedsledelse

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem særligt arrangerede workshops.

AWS Academy-program fra Amazon Web Services (AWS)

School of Management er tilsluttet det prestigefyldte verdensomspændende AWS Academy-program fra Amazon Web Services (AWS). Alle studerende får mulighed for at forbedre deres beskæftigelsesevne og hjælpe dem med at gøre dem klar til arbejdsverdenen.

AWS Academy er et globalt program, der giver uddannelsesinstitutioner adgang til cloud computing-indhold til støtte for studerendes læring på en konkurrencedygtig digital arbejdsplads. Som medlem af AWS Academy vil University of Bradford hjælpe studerende med at blive dygtige og certificerede i brugen af AWS-teknologier og klar til at tilslutte sig den dynamiske IT-arbejdsstyrke.

Alle studerende vil have mulighed for at søge professionel certificering med de færdigheder, der opnås gennem AWS Academy-indhold, leveret af universitetspersonale, der er AWS Academy-godkendt.

Karriereudsigter

Dette program er designet til at give dig som kandidat mulighed for at starte eller forbedre en karriere inden for kunstig intelligens og / eller datavidenskabssektorer, såvel som at give dig de færdigheder, du har brug for til at arbejde i relateret konsulentbistand eller starte en ny teknologisk virksomhed.

Karrieremuligheder inkluderer (men er ikke begrænset til):

 • Anvendt kunstig intelligens og dataforsker
 • Kandidatanalytiker
 • Business analytiker
 • Analytics-konsulent
 • Teknisk konsulent
 • Digital marketing analytiker
 • Manager for digital indsigt
 • Start ny teknologisk virksomhed
Senest opdateret May 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer