MSc i automotive mekatronik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Automotive Mechatronics er en livscyklusaktivitet, der involverer tværfaglig integration af automotive mekaniske og elektroniske systemer. Du vil få færdigheder på tværs af automotive-specifikke mekanik, elektronik, kommunikation, avanceret kontrol og modellering.

Hvem er det til?

MSc i Automotive Mechatronics er et nyligt etableret kursus, der er udviklet til at reagere på den klare efterspørgsel i sektoren for kandidater med avancerede færdigheder og uddannelse på det specialiserede område. Den betydelige stigning i anvendelsen af mekatronik har skabt industriens behov for denne kandidatgrad. Dette kursus er designet til studerende med solid engineering, matematik eller anvendt videnskab bachelor grad, der ønsker at stræbe efter et færdighedssæt, der kombinerer elektriske, mekaniske, digitale styresystemer og fysisk systemmodellering.

Hvorfor dette kursus?

Vi har omfattende strategiske forbindelser med bilindustrien og nøgleaktører i forkant med bilindustrien forskning og udvikling. Dette høje engagement med industrien gennem korte kurser, rådgivning og forskning gør vores kandidater nogle af de mest ønskelige i Storbritannien og i udlandet for virksomheder at rekruttere.

Vi er godt placeret til at besøge studerende fra hele verden og tilbyder en række bibliotek og supportfaciliteter til støtte for dine studier.

Kursus detaljer

Dette kursus består af ni lærte obligatoriske moduler, som generelt leveres fra oktober til marts. I løbet af det første semester vil du tage moduler i kerne-automotive emner, såsom køretøjsdynamik, design, køretøjets ydeevne, drivsystemteknologi og køretøjsstrukturer.

I andet semester vil du gennemføre et skræddersyet studieprogram med henblik på en større forståelse af fysiske systemer, avanceret styringssystemdesign og hurtig prototyping.

Obligatoriske moduler

Alle modulerne i den følgende liste skal tages som en del af dette kursus

  • Køretøjsdesign Motorer og ydeevne
  • Motorbrændstof og smøring
  • Automotive Control and Simulation
  • Køretøj Dynamik, Ride og Håndtering
  • Mekatronikmodellering til køretøjssystemer
  • Køretøjskontrolprogrammer
  • Avanceret kontrol og optimering
  • Embedded Vehicle Control Systems
  • Køretøj Elektrificering og Hybridisering

Adgangskrav

En første eller anden klasse (eller tilsvarende) UK Honours grad i teknik, matematik eller en anvendt videnskab, med et ønske om at specialisere sig i det voksende område af Automotive Mechatronics.

Ansøgere, der ikke opfylder standardindgangskravene, kan ansøge om Pre-Masters-programmet, hvis vellykkede færdiggørelse vil kvalificere dem til optagelse til dette kursus for andet studieår.

Din karriere

Dette kursus tager dig til en fremragende karriere som kvalificeret ingeniør af højeste standard inden for automotive mekatronik, der kan bidrage væsentligt til den øgede efterspørgsel efter eksperter inden for køretøj elektrificering. Den brede anvendelse af automotive mekatronik åbner en bred vifte af karrieremuligheder inden for bilindustrien.

Forventede karriereforløb for kandidater, der har bestået kandidatuddannelsen i automotive mekatronik, omfatter yderligere forskning eller beskæftigelse inden for internationalt førende køretøjsfabrikanter og ingeniørkonsulenter og tier 1 leverandører til bilindustrien.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre