MSc i avanceret fysik

Generelt

Program beskrivelse

Vores avancerede fysik MSc program sigter mod at udstyre dig med nøglefærdigheder du har brug for til beskæftigelse inden for industri, offentlig service eller akademisk forskning.

Reflekterende forskningsstyrker og specialiteter fra Loughborough's Department of Physics kombinerer Advanced Physics MSc- programmet obligatoriske moduler i superledningsevne og nanovidenskab med muligheder, der omfatter kvantemetode og solid state fysik.

Formålet med Advanced Physics MSc er at udstyre dig med nøglefærdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse inden for industri, offentlig service eller akademisk forskning. Du vil udforske meget forskellige moduler, som giver dig mulighed for at anvende og formidle din viden om Materialevidenskab gennem udviklingen af ​​et individuelt projektopgave, hvor du vil overveje et bestemt aspekt af fysik og få erfaring med at gennemføre et originaleksemplar af anvendt forskning.

Dit forskningsprojekt vil blive afsat til et af flere aktuelle områder af moderne fysik, herunder høj temperatur superledningsevne, terahertz halvleder og superledereelektronik, quantum computing og quantum metamaterialer og fysik i ekstreme forhold.

Vi er konsekvent klassificeret som en top 30 britisk videnskabsafdeling i nationale liga tabeller. 70% af vores personaleforskning er klassificeret som 'verdens førende' eller 'internationalt fremragende' (REF 2014).

Eksperimentelle faciliteter omfatter pulserende laseraflejring, atomkraftmikroskopi, Raman-spredning og røntgendiffraktion. Vores afdelings observatorium har et 16-tommer ækvatorielt monteret Meade teleskop og andet astronomisk udstyr.

Hvad gør dette program anderledes?

 • Leveret af internationalt anerkendte eksperter
 • En bred vifte af eksperimentelle faciliteter
 • Skaffe specialkundskaber i forkant med moderne fysik

Hvem skal studere dette program?

Vores avancerede fysik MSc program er for dig, hvis du søger en mulighed for at anvende din brede forståelse af grundlæggende principper til løsning af et specifikt og detaljeret problem, der er relevant for et område af nuværende forskningsaktivitet.

Adgangskrav

En æresgrad (2: 2 eller derover) eller tilsvarende oversøisk kvalifikation inden for videnskab eller teknik, eller passende faglig erfaring.

Engelsk Sprogkrav

Alle ansøgere til optagelse til Loughborough University skal have en kvalifikation på engelsksprog, før de kan optages på et kursus eller et program, uanset om deres modersmål er engelsk eller ej.

IELTS: samlet 6,5 med mindst 6,0 i hver komponent.

Hvad du vil studere

Du vil udforske meget forskellige moduler, der kombinerer obligatoriske moduler i superledende og nanovidenskab med valgfrie moduler, der omfatter kvantecomputere og solid state fysik.

moduler

Vores avancerede fysik MSc dækker en bred vifte af emner; For at give dig en smag har vi udvidet nogle af de kerne moduler tilknyttet dette program og de specifikke vurderingsmetoder, der er forbundet med hvert modul.

Obligatoriske moduler

 • Matematiske metoder til tværfaglige videnskaber (15 point)
 • Superledningsevne og nanovidenskab (15 point)
 • Forskningsmetoder i fysik (15 point)
 • Forskningsprojekt (90 point)

Valgfrie moduler

 • Karakteriseringsteknikker i fast tilstandsfysik (15 point)
 • Quantum Information (15 point)
 • MATLAB som et videnskabeligt programmeringssprog (15 point)
 • Avancerede karakteriseringsteknikker (15 point)
 • Quantum Computing (15 point)
 • Fysik af komplekse systemer (15 point)

Fremtidige karrieremuligheder

Vores fysik kandidater er meget eftertragtede og arbejder i en række brancher og roller.

Valgfrie arbejdsgivere til vores kandidater omfatter Forsvarsministeriet, DSTL, BAE Systems, BP, Rolls Royce og Intelligent Energi i roller som Business Analyst, Physicist, Technical Manager og Financial Trader. Andre studerende er gået på at studere på ph.d.-niveau.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre.

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre. Minimer
Loughborough