MSc i avanceret kemiteknik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

MSc i avanceret kemiteknik er egnet til alle kandidater inden for ingeniørvidenskab og anvendt videnskab, og udstyrer dig med evnerne til at tackle de globale kemiske ingeniørudfordringer i det 21. århundrede. Du vil udvikle en avanceret forståelse af bæredygtig levering af ren energi, mad og vand gennem produktion af kemikalier, funktionaliserede produkter og brændstoffer. Ved at bruge vores campus pilotanlæg og drage fordel af Cranfields stærke brancheforbindelser, får du de essentielle færdigheder og erfaringer til at udvikle en succesrig global karriere inden for en blomstrende disciplin med dens store efterspørgsel efter ingeniører på universitetsniveau.

Programmet er unikt i at tilbyde to studieruter:

  • En generel kemisk rute.
  • En bioraffineringsrute (Cranfield er det eneste britiske universitet, der tilbyder en MSc i avanceret kemiteknik med bioraffinering som en dedikeret mulighed).

Kursusstruktur

Det lærte program leveres fra oktober til februar og består af otte moduler. Modulerne leveres over en uge med intensiv levering, idet den sidste del af modulet er fri for struktureret undervisning for at give tid til mere selvstændig læring og refleksion. Studerende på deltidsprogrammet gennemfører alle modulerne ud fra en fleksibel tidsplan, der aftales med kursusdirektøren.

Undervises Moduler 40%, Gruppeprojekt 20%, Individuelt Forskningsprojekt 40%

Individuelt projekt

Det enkelte forskningsprojekt giver eleverne mulighed for at undersøge dybere ind i et område af særlig interesse. Det er meget almindeligt for industrielle partnere at fremsætte virkelige problemer eller udviklingsområder som potentielle forskningsprojekter. Den enkelte forskningsprojektkomponent finder sted mellem maj og september.

Gruppeprojekt

Gruppeprojektet, der gennemføres mellem februar og maj, giver dig mulighed for at omsætte de færdigheder og viden, der er udviklet i løbet af kursusmodulerne, i en anvendt kontekst, samtidig med at du får overførbare færdigheder inden for projektledelse, teamwork og uafhængig forskning. Projekter understøttes ofte af industrien, og potentielle fremtidige arbejdsgivere værdsætter denne oplevelse. Gruppeprojektet er normalt tværfagligt og deles på tværs af Energy MSc-programmet, hvilket giver den ekstra fordel ved at arbejde med studerende med anden akademisk baggrund.

Fremtidige karriere

Advanced Chemical Engineering MSc er baseret på Cranfields industridrevet forskning, der gør vores kandidater til noget af det mest ønskelige i verden til rekruttering af virksomheder, der konkurrerer i en række industrier, herunder kemikalier, petrokemikalier, biokemikalier, konventionel energi og bioenergi, mad, materialer, rådgivning og styring.

De, der ønsker at fortsætte deres uddannelse via ph.d.- eller MBA-studier i den kemiske eller energisektor, vil være godt forberedt af den tværfaglige, projektorienterede profil, som de vil have opnået gennem dette kursus.

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours grad (eller tilsvarende) i beslægtet teknik eller anvendt videnskab. Andre anerkendte faglige kvalifikationer eller flere års relevant erhvervserfaring kan accepteres som ækvivalent; med forbehold af kursusdirektørens godkendelse. Alternativt kan du være berettiget til vores forkandidats ingeniørprogram.

ATAS-certifikat

Studerende, der kræver visum for at studere i Storbritannien, skal muligvis ansøge om et ATAS certifikat for at studere dette kursus.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre