MSc i avanceret procesteknik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Advanced Process Engineering MSc beskæftiger sig med design, drift, optimering og kontrol af alle former for kemiske, fysiske og biologiske processer ved hjælp af systematiske computerstøttede fremgangsmåder. Kurset udstyrer kandidater og praktiserende ingeniører med den tekniske viden og færdigheder til at løse store tekniske udfordringer på procesdesign, drift og kontrolfaser. Det fokuserer også på udvikling af koncepter, metoder og modeller både præstationsforudsigelse af det konstruerede system til understøttelse af investeringsbeslutningsprocessen. Som et resultat er kandidater fra Cranfield nogle af de mest ønskelige i verden til rekruttering.

Kursusstruktur

Det underviste program til MSc i avanceret procesteknologi leveres fra oktober til februar og består af seks obligatoriske underviste moduler og to valgfrie moduler til at vælge fra et valg af tre. Studerende på deltidsuddannelsen gennemfører alle obligatoriske moduler baseret på en fleksibel tidsplan, der vil blive aftalt med kursusdirektøren.

Individuelt projekt

Det individuelle forskningsprojekt giver dig mulighed for at dykke dybere ind i et bestemt område af interesse. Da vores akademiske forskning er så tæt forbundet med industrien, er det fælles for vores industripartnere at fremsætte virkelige praktiske problemer eller udviklingsområder som potentielle forskningsemner. Den enkelte forskningsprojektkomponent finder sted mellem april og august.

Gruppeprojekt

Gruppeprojektet, der løber fra februar til april, giver dig mulighed for at sætte de færdigheder og viden, der udvikles under kursmodulerne, til praksis i en anvendt sammenhæng, samtidig med at man får overførbare færdigheder i projektledelse, teamwork og selvstændig forskning. Gruppeprojektet sponsoreres sædvanligvis af industrielle partnere, der giver særlige problemer i forbindelse med deres planteaktiviteter. Projekter kræver generelt, at gruppen skal løse det operationelle problem. Potentielle fremtidige arbejdsgivere sætter pris på denne erfaring. Dette gruppeprojekt er delt på tværs af MSc i Process Systems Engineering og andre kurser, hvilket giver den ekstra fordel at få nye indsigter, måder at tænke, erfaring og færdigheder fra studerende med anden baggrund.

Fremtidige karriere

Der er stor efterspørgsel efter processingeniørspecialister med indgående teknisk viden og praktiske færdigheder. Den erhvervsledede uddannelse gør vores kandidater til noget af det mest ønskelige for rekruttering i denne sektor. Succesfulde kandidater har været i stand til at forfølge eller forbedre karrierer inden for en række nøgleområder, såsom: Ingeniørkonsulenter, postdoktor, associeret læge, ph.d.-forsker, subseaingeniør, senioringeniør, telekommunikationsingeniør, procesingeniør, layout og materialestrømsingeniør, Procesprojektingeniør, projekt- og løbende forbedringsingeniør, senior systemingeniør, blyoplagringsingeniør

Adgangskrav

En første eller anden klasse UK Honours grad i et relevant emne eller en tilsvarende international kvalifikation eller relevant erhvervserfaring. Alternativt kan du være berettiget til vores forkandidats ingeniørprogram.

ATAS-certifikat

Studerende, der kræver visum for at studere i Storbritannien, skal muligvis ansøge om et ATAS certifikat for at studere dette kursus.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre