MSc i bank og finans

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Vores MSc Banking and Finance kursus er velegnet til alle, uanset om du allerede har relaterede kvalifikationer eller erfaring, eller ønsker at ændre retningen af ​​din karriere. Kurset hjælper dig med at gøre fremskridt mod anerkendte faglige kvalifikationer, som er akkrediteret af Chartered Banker Institute, hvilket gør vores kursus et af de få UK-programmer til at tilbyde dette anerkendelsesniveau.

Du vil udvikle en forståelse af begreberne og metoderne i bankpraksis, en vurdering af forskningsværdier og -begrænsninger og en kritisk bevidsthed om de nuværende og potentielle problemer i branchen. Du vil også forbedre din evne til at forstå og kompilere økonomiske rapporter, firmakonti og finansielle prognoser.

Vi opfordrer eleverne til at reflektere over fordelene ved en mere etisk tilgang til bank og finans. Vi sikrer, at du er klar over vigtigheden af ​​bæredygtighed i økonomisk beslutningstagning, og især hvordan sociale og miljømæssige risikofaktorer påvirker den økonomiske udvikling.

Vi har også samarbejdet med Santander og giver dig mulighed for at deltage i sit Work Skills Program.

Student Managed Investment Fund

Vores studerende har etableret en Student Managed Investment Fund (SMIF) med støtte fra vores akademikere inden for regnskabsafdelingen. Det giver dig mulighed for at få praktisk erfaring med at styre investeringer med rigtige penge. Et elevledet projekt, det vil hjælpe dig med at forbedre din beskæftigelsesevne, før du tager eksamen - giver dig en enestående praktisk forståelse af teoretiske aspekter af investeringsvurdering.

Forstærke Trading Boot Camp

Kurset indeholder også en nyskabende ugelang global finansiel handels- og træningsbåd lejr styret af vores partner Amplify Trading. Bootlejren vandt CFA Instituttets Innovative Delivery of Education (IDEA) Award i 2015. Du handler futures kontrakter på Chicago Mercantile Exchange (CME). Ved at være i stand til at handle i realtid, men med virtuelle penge, støtter lejrkampen kløften mellem en akademisk forståelse af de finansielle markeder og hvordan de fungerer i praksis.

University of Stirling Management School

På University of Stirling Management School er princippet om ansvarlig forretning, politik og praksis centralt for alt, hvad vi gør. Denne vision hjælper os med at udstyre vores studerende effektivt med evnen til at fungere som globale borgere, der er i stand til at imødekomme samfundets behov.

Som medlem af Chartered Association for Business Schools har vi stærke forbindelser med industrien og blev for nylig tildelt Small Business Charter for engagement med lokale og regionale virksomheder.

Vi er i en elite gruppe af handelsskoler globalt - og en af ​​kun 14 i Storbritannien - at holde akkreditering fra Association of MBAs (AMBA) for både vores MBA og MSc Business and Management (MBM) kurser.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Den Chartered Banker Institute akkreditering tilbyder kandidater kreditter mod sine faglige kvalifikationer

# 2 Du får rigtige arbejdsoplevelsesmuligheder gennem Santander Universitets Work Skills Program

# 3 Du får praktisk erfaring med handel markeder i en uges lang masterclass drives af Amplify Trading

Kursmål

Det overordnede mål med dette kursus er at hjælpe dig med at udvikle den viden og færdigheder, der er nødvendige for en vellykket karriere inden for bank og finans eller et beslægtet felt. En særlig styrke i vores kursus er fokus på den praktiske anvendelse af centrale bank- og finanskoncepter, finansiel rapportering, risikostyringsværktøjer og faglig etik i banksektoren.

Du vil udvikle en god forståelse af de forskellige typer af bank- og finanssystemer, der eksisterer globalt, herunder dem i vækstlande og lande i overgang. Kurset dækker også teori, metodologi og forskningsteknikker inden for afhandlingsmodulet.

I løbet af denne masteruddannelse vil du udvikle:

  • En systematisk forståelse af viden inden for bank og finans
  • Kritisk bevidsthed om aktuelle problemer og ny indsigt i bank og finans
  • Praktisk forståelse af undersøgelsesteknikker og forskning anvendt i bank og finans, og hvordan de bruges til at skabe og fortolke viden
  • Konceptuel forståelse for evaluering af nuværende forskning og stipendium i bank og finans

Forbereder fremtidens forretningsledere

Postgraduate uddannelse på University of Stirling Management School går ud over lærebøger og foredrag, vi fokuserer også på din personlige og faglige udvikling.

Vores unikke Flying Start Leadership program udstyrer dig med den bevidsthed, viden og teknikker der er afgørende for at opbygge en vellykket karriere. Disse spænder fra praktiske færdigheder, som effektiv offentlig tale, til udvikling af måder at arbejde under pres i vanskelige situationer som konflikthåndtering.

Få mere at vide om Flying Start.

Udvikling af Real World Experience

Som led i vores fokus på at forbedre din beskæftigelsesevne tilbyder vi en intensiv handel Boot Camp. Leveres på campus i samarbejde med branchens træningsspecialist Amplify Trading, hjælper kurset dig med at broere kløften mellem akademiske teorier på de finansielle markeder og den virkelige verden.

Se mere om vores handelsstartlejr.

Vi har også samarbejdet med Santander, som giver dig mulighed for at deltage i sit Work Skills Program. Dette program giver dig et virkeligt livsbillede af, hvad en karriere med Santander kan være, ved at skygge en filialchef, samt arbejde på et lille strategisk projekt. Det giver dig mulighed for at dyrke dine færdigheder på tværs af en række kompetencer, herunder:

  • Risikostyring
  • tjenesteydelse i verdensklasse
  • salgsledelse
  • HR-funktioner, herunder forvaltning af mennesker

Det er en glimrende mulighed for dig at få virkelige erfaringer med at arbejde i et bankmiljø og gennemføre det, du har lært i løbet af akademiet.

Kursus detaljer

Vores Masters i Banking og Finans giver dig de viden og analytiske færdigheder, du har brug for for en vellykket karriere i finansverdenen. MSc er et fuldtidsuddannet et års kursus undervist i tre semestre.

Undervisning

Undervisningen foregår gennem forelæsninger og undervisning i mindre grupper, seminarer, workshops og computerlaboratorier.

Vores foredragsholdere har et globalt ry for at fremme viden inden for bank og finans. Kurset afspejler den nuværende udvikling inden for bank og finans. Vi opfordrer vores studerende til at udforske moderne udfordringer med akademiske medarbejdere i seminarer og workshops.

Vurdering

Vurderingen omfatter kursusarbejde og eksamen. Du udfører et afhandlingsprojekt i 3. semester. Din afhandling er baseret på et originalt forskningsspørgsmål, der er aftalt af dig selv og din vejleder. Afhandlingen skal afspejle din egen forståelse og viden om udvalgte emner, der er omfattet af de undervisede moduler.

Kursdirektør

Dr. Theo Diasakos

44 (0) 1786 467455

banking-finance@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske £ 15.250
  • Hjem / EU £ 7,900
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer