MSc i cyberforsvar og informationssikring

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Designet til at udvikle fagfolk, som effektivt kan styre og udnytte trusler og muligheder for cyberspace på organisationsniveau. Kurset fokuserer specifikt på svar på alvorlige nuværende og nye trusler i informationsdomænet. Kurset vil specifikt fokusere på svar på alvorlige, nuværende og nye trusler i informationsområdet. Kurset giver den studerende mulighed for at få et organisatorisk syn på cyber, domænet, drivere og begrænsninger. Selvom en teknisk forståelse er af værdi, er kurset designet til at sikre, at de større, kontekstuelle aspekter af cyber forstås og dermed muliggøre beslutningstagning i forhold til cyber, der skal gennemføres inden for en organisation. Kurset evaluerer også cybers indvirkning på styresystemer, ledelse og beslutningstagning i kommando- og kontrolmiljøet.

Kursusstruktur

Dette kursus tilbydes kun på deltid og læres gennem en fleksibel blanding af obligatoriske boligkurser, online Virtual Learning Environment aktiviteter og interaktion og projektbaseret læring. Studerende er forpligtet til at begynde med Foundations: Management of Cyber modul, men så er det gratis at gennemføre modulerne som tilpasset deres egne krav.

Eksempel moduler

Obligatorisk:

 • Fundament: Styring af Cyber,
 • Den menneskelige dimension,
 • Kritiske netværk og processtyring,
 • Forståelse Risiko,
 • Cyber Attack - trusler og muligheder,
 • Sociale teknologier,
 • Data Led Decision Support,
 • Incident Management,
 • Cyber Systems tænkning og praksis,
 • Forskningsmetoder,
 • Anvendt Cyber Concepts Project,
 • Studiekompetencer,
 • Afhandling.

Individuelt projekt

Studerende, der tager MSc / PGDip skal færdiggøre et 20-kredit-projekt i år to, fokuseret på en arbejdsbaseret problemløsende kontekst. Dette giver den studerende mulighed for at udvikle og demonstrere anvendelsen af viden og færdigheder erhvervet i de undervisede moduler i sammenhæng med et kontinuerligt ændret cybermiljø og praktisk problemkontekst.

Gruppeprojekt

Gruppeprojektet, der gennemføres mellem februar og april, giver dig mulighed for at sætte de færdigheder og viden, der udvikles under de undervisede moduler, til praksis i en anvendt sammenhæng, samtidig med at man får overførbare færdigheder i projektledelse, teamwork og selvstændig forskning. Projekter støttes ofte af industrien, og potentielle fremtidige arbejdsgivere sætter pris på denne erfaring. Gruppeprojektet er normalt tværfagligt og deles på tværs af Energy MSc-programmet, hvilket giver den ekstra fordel at arbejde med studerende med anden baggrund.

Fremtidige karriere

Denne kvalifikation vil tage dig til at blive en af de næste generation af ledere, som kan forstå og effektivt styre og udnytte trusler og muligheder for cyberspace på organisationsniveau. Vigtigt vil det også gøre det muligt for kandidater at kommunikere cyberspørgsmål til direktion eller direktion. Kurset er direkte relevant for dem, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder som, eller de der ønsker at blive, en CIO eller CISO.

Adgangskrav

En første eller anden klasse honnør grad; eller 3. klasse grad med tre års relevant erfaring; eller bestå grad med fem års relevant erfaring; eller HND / C med syv års relevant erfaring. Ekstraordinære kandidater kan accepteres med ti års relevant erfaring.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre