Om

University of Bayreuth 's Institut for Datalogi tilbyder to kandidatuddannelser: "Computer Science" og "Applied Computer Science". En lille forskel er, at kandidatuddannelsen Computer Science er tosprogede, med foredrag holdt på både tysk og engelsk. Masteruddannelsen Computer Science tager også en international tilgang, og praktisk projektarbejde spiller en særlig vigtig rolle.

Forskning i View

Det overordnede formål med masteruddannelsen Computer Science er at give et forskningsorienteret studieprogram. På baggrund af en bred forståelse af fagområdet med udvalgte fokusområder skabes kreative og konstruktive evner til at producere og udvikle hardware og software systemer. Derudover udvikles og forbedres elevernes grundlæggende forskning og anvendte forskningsmæssige færdigheder inden for computervidenskab.

Karriereudsigter

Bygger på en første karrierekvalificerende grad, giver dette kandidatuddannelse viden og kompetencer, der gør det muligt for kandidater at forfølge doktorgradsforskning - fx i et ph.d.-program - eller at engagere sig i komplekse industrielle eller freelance-aktiviteter inden for forskning, udvikling, implementering, distribution , eller vedligeholdelse. Typiske aktivitetsområder for computerforskere med en kandidatgrad er udvikling af nye metoder og systemer til informationsbehandling (f.eks. Til fremstilling af virksomheder, softwarefirmaer og forskningsinstitutioner), indførelse af automatiserede informationsbehandlingssystemer i virksomheder eller administrative afdelinger, aktiviteter relateret til operationer, ud over produktvedligeholdelse og distribution i computerindustrien. Computerforskere er også kvalificeret til at arbejde på en række akademiske institutter, herunder forsknings- og undervisningsaktiviteter på universiteter.

Adgangskrav

  • En bachelorgrad fra University of Bayreuth i "Informatik" (slutkursus "2.5" eller bedre), eller en tilsvarende grad tildelt af et andet universitet
  • Tyske sprogfærdigheder: A1
  • Engelsksproglige færdigheder: IELTS Akademisk med mindst en score på 6,5 eller TOEFL med mindst en score på 88 eller et tilsvarende certifikat
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra University of Bayreuth »

Senest opdateret November 25, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date