MSc i drift og supply chain management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Operations- og supply chain management er vigtige områder for virksomheder at forstå for at kunne levere deres produkter og tjenester så effektivt og effektivt som muligt.

Dette program udstyrer eleverne med værktøjer og ekspertise til at styre supply chain-processer og deres tilsluttede aktiviteter på en global og mere digitaliseret markedsplads. Overvågning af risici, anvendelse af innovation og styring af samarbejde er nogle af de centrale temaer, der er indlejret i dette program.

Programoplysninger

MSc i drift og supply chain management fokuserer på at give en streng og omfattende introduktion til de centrale værktøjer, teknikker og rammer, der kan bruges til at udnytte ressource og flow effektivitet i drift og supply chain processer, på tværs af både produktion og service dominerede miljøer.

Der findes forsyningskæder for hvert produkt og den service, vi forbruger direkte eller indirekte. Udover den solide teoretiske ekspertise, der er opnået i klasseværelset, vil de få førstehånds erfaring, der arbejder direkte med de store digitale og finansielle virksomheder lokalt.

Hvem søger vi efter?

Trinity Business School studerende kommer fra en bred vifte af bachelor discipliner og ankommer fra steder over hele kloden. Vores ambitiøse studerende er klar til at påbegynde en vellykket og tilfredsstillende karrierevej i erhvervslivet ved at lære nye færdigheder og forbedre eksisterende. De fjerner en bevidsthed uden overskud for at inkludere virkningen af ​​erhvervslivet på den bredere økonomi og samfundet. Vi forventer, at vores kandidater skal "sætte mere end de" ud af økonomien og samfundet i hele deres karriere.

Adgangskrav

  • En første eller øverste anden klasse æresbevisning grad eller tilsvarende. Hvis du endnu ikke har afsluttet din grad, skal du indsende dine seneste udskrifter. Hvis dit udskrift ikke er på engelsk, bedes du også levere en bekræftet oversættelse.
  • To akademiske dommere
  • Erhvervserfaring (valgfrit)
  • En IELTS- eller TOEFL-score: Ikke-modersmålere skal have en IELTS-score på 6,5 eller derover eller en TOEFL score på IBT 90 eller derover. Hvis din primære grad var på engelsk, kan du ignorere dette krav.
  • En GMAT-score kan i visse tilfælde anmodes om

MSc Operations og Supply Chain Management Karrieremuligheder

Forsyningskædeindustrien fortsætter med at vokse, og kandidater med efterspørgselsfærdigheder er i høj efterspørgsel. E-handelsboomen og den teknologiske revolution, der opleves på tværs af industrier globalt, har givet anledning til behovet for lagre til at fremskynde logistikoperationerne og strømline forsyningskædens ledelsesprocesser.

En nylig rapport * forventer, at global logistik vil nå op på 15,5 billioner USD i omsætningen inden 2023. Da efterspørgslen og udgifterne til logistik stiger, er forsyningskædenes indvirkning på forretningslønnsomhed blevet endnu større. For at holde op er der et behov for virksomheder til at lave dristige og mere spændende strategiske planer. Supply chain-fagfolk ses i stigende grad som en integreret del af forbedringen af ​​forretningsresultaterne og reducering af arbejdskapitalen.

* Udgivet af Transparency Market Research.

92% beskæftigelsesgrad efter graduering. *

* Studerendeundersøgelser, der i øjeblikket søger beskæftigelse eller i arbejde 6 måneder efter programmets afslutning. Klasse 2016/17.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Læs mere

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Minimer