MSc i drift, projekt og Supply Chain Management

Generelt

Program beskrivelse

Sæt dine organisatoriske evner til prøve og lær at hjælpe virksomheder med at styre produktionen og leveringen af ​​produkter og tjenester på en stadig mere globaliseret markedsplads. Dette kursus dækker driftsledelse, supply chain management, projektledelse og procesforbedring i en udfordrende og givende grad.

Operations management handler om, hvordan man organiserer produktion og levering af produkter og tjenester. Fra banker til fabrikker er 90% af befolkningen involveret i driften. Dette kursus giver dig færdigheder til at sikre, at processen løber glat, især i lyset af udfordringer og muligheder som følge af den stadig mere globale rækkevidde af erhvervslivet.

Kurset dækker service, fremstilling, offentlig og privat sektor, der viser, hvordan operationsstyring fungerer, uanset om kunden er patient på et hospital, en rejsende på et transportsystem eller en forbruger, der køber en ny iPod.

Du har mulighed for at koncentrere dig om særlige aspekter af drift ledelse, supply chain management, projektledelse og procesforbedring.

Kurset giver dig de viden og praktiske færdigheder, der er afgørende for den faglige drift, projekt eller supply chain manager i et globaliseret miljø. Det giver dig også et stærkt fundament for ethvert efterfølgende doktorgrad eller en akademisk karriere inden for området.

mål

I løbet af kurset vil du tage 180 point i alt. De otte undervisede moduler i semester et og to i alt 120 studiepoeng og består af både obligatoriske og valgfrie undervisningsenheder, der kan ses i nedenstående liste.

Efter aftale med kursusdirektøren kan en valgfag fra en anden kandidatuddannelse tages i betragtning - bemærk at alle valgfag er underlagt tilgængelighed, tidsplanbegrænsninger og det, du har studeret tidligere.

I løbet af sommerperioden gennemfører du din forskningsafhandling, værd 60 kreditter. Visse enheder skal vælges for at blive medlem af CIPS, og afhandlingen skal have et indkøbs- og forsyningsrelateret tema.

Særlige funktioner

CIPS akkreditering

Efter afslutningen af ​​MSc Operations, Project og Supply Chain Management kursus kan studerende med tre års erhvervserfaring inden for et relevant område af supply chain management ansøge om at blive fulde medlemmer af Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS).

Obligatoriske studieenheder omfatter:

 • Global Operations Management
 • Strategisk Supply Chain Management
 • Faglige færdigheder: Forsknings- og evalueringsmetoder
 • Stategic Project Organizing

Valgfrie kursusenheder omfatter:

 • Business-to-Business Marketing
 • Dataanalyse til beslutningstagning i erhvervslivet
 • Global Supply Chain Management
 • Megaprojekt Ledelse og Strategi
 • Modelleringsoperationsprocesser
 • Operationel Excellence: Toyota Production System
 • Simulation og risikoanalyse
 • Bæredygtig Supply Chain Management

Efter aftale kan du vælge en valgfag fra andre kandidatkurser. Dette er efter aftale og underlagt tidsplan og dine tidligere undersøgelser.

Kursusarbejde og bedømmelse

Vurderingen på tværs af kurserne varierer og omfatter en kombination af eksamener, kursusarbejde og gruppeprojektvurdering og præsentationer, prøver og opgaver i klassen. En afhandling udføres også og ligger normalt mellem 12.000 og 25.000 ord.

Adgangskrav:

Vi søger normalt efter en britisk bachelorgrad med første eller højeste klasse æresbevisninger eller oversøiske tilsvarende i enhver disciplin.

Når du vurderer din akademiske rekord, tager vi højde for det; dit lønklasse gennemsnit, placering i klassen, referencer og institutionens stående hvor du studerede din kvalifikation.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognis ... Læs mere

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognised for its original thinkers: our long and proud history of research excellence continues the spirit of innovation and achievement for which the city is renowned. Minimer