MSc i fødevareforarbejdning: innovation og tradition
Università Cattolica del Sacro Cuore
Nøgleinformation
Campus placering
Cremona, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
09 May 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
* for internationale studerende I Italienske studerende minimum ca. € 3.600 til et maksimum på ca. € 9.300 pr. år I Europæiske Studerende € 6.250 pr. år
Introduktion
M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at forbedre fødevarekvaliteten.
Studerende vil tilegne sig færdigheder vedrørende videnskabelige og tekniske principper inden for forskning og udvikling. Alligevel vil de også være kvalificerede til at udarbejde og indsende produktomkostninger baseret på indkøb af råvarer og produktionsbudgetter.
Programmet vil lære eleverne at kontrollere og forbedre fødevaresikkerheden og kvalitetsmålingerne fra idé til marked. I slutningen af programmet vil de studerende være dygtige til at udvikle og implementere affaldshåndteringsspecifikationer og styre den "cirkulære økonomi"-tilgang i foodprocessoren.
Nøgle Fakta
- Campus : Cremona
- Skole : Landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab
- Indtag : september 2022
- Undervisningssprog : Engelsk
- Varighed : 2 år
- Grad tildelt : Laurea magistrale i fødevareforarbejdning
- Samlet ECTS : 120
Dobbelt grad
Università Cattolica del Sacro Cuore's Fakultet for landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab giver deltagere i Master of Science in Food Processing: Innovation and Tradition muligheden for at tage det andet år af deres kursus på University of ISARA Lyon, Frankrig, og modtage begge grader:
- Master of Science i fødevareforarbejdning: Innovation og tradition ved Università Cattolica
- Master of Science i bæredygtige fødevaresystemer ved ISARA Lyon
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Ikke-europæiske indbyggere
Kandidater kan anmode om "UCSC International Scholarship", mens de udfylder onlineansøgningen.
UCSC International Scholarship er en årlig reduktion af studieafgifter, der fremmes af Università Cattolica for at fremme internationale studerendes adgang til uddannelser.
Rabatten dækker omkring 37% af de samlede omkostninger.
Ansøgere får besked om tildelingen via e-mail, når de modtager et tilbud om optagelse.
For det akademiske år 2022/23 er studieafgiften gældende for studerende, der modtager UCSC International Scholarship, € 6,050.
Dette stipendium forlænges automatisk fra år til år i den normale varighed af uddannelsen. Succesfulde kandidater skal bevare fuldtidsindskrivningsstatus for at afslutte deres grader til tiden. Såfremt kandidaten ikke dimitterer på den forventede dato, vil alle meromkostninger være for den studerendes regning.
Hvis studerende modtager andre former for økonomisk støtte (stipendier og indkvartering, der tilbydes af EDUCatt), vil UCSC International Scholarship ikke blive tildelt.
Læreplan
Første år
- Råvarer (12 ECTS/CFU)
- Fødevarers fysiske kemi og biokemi (12 ECTS/CFU)
- Fødevaremikrobiologi (11 ECTS/CFU)
- Fødevareforsyningskædestyring (5 ECTS/CFU)
- Fødevareteknologi og planter (10 ECTS/CFU)
- Fødevarekvalitetssikring og internationale certificeringer (5 ECTS/CFU)
- Fritvalgskurser* - 0-5 ECTS
* Foreslåede kurser
- Fødevareaftryk: agrofødevarekædens miljøpåvirkning - 5 ECTS
- Fødevareforbrugerpsykologi og markedsintelligens - 5 ECTS
- Introduktion til fødevaresystemets bæredygtighed - 5 ECTS
- Italiensk civilisation og sprog for internationale studerende - 5 ECTS
Andet år
- Digital databehandling - 5 ECTS
- De økonomiske konsekvenser af landbrugs- og fødevareregulering - 5 ECTS
- Fødevareforarbejdning - 10 ECTS
- Innovation i fødevareemballage - 8 ECTS
- Processtyring og digitalisering i fødevareindustrien - 6 ECTS
- Blød færdighed - 1 ECTS
- Fritvalgskurser - 5-10 ECTS
- Speciale - 20 ECTS
* Foreslåede kurser
- Fødevareaftryk: agrofødevarekædens miljøpåvirkning - 5 ECTS
- Fødevareforbrugerpsykologi og markedsintelligens - 5 ECTS
- Introduktion til fødevaresystemets bæredygtighed - 5 ECTS
- Italiensk civilisation og sprog for internationale studerende - 5 ECTS
Karrieremuligheder
Som ekspert i fødevareinnovation kan kandidater ansøge som produktudviklere med en rolle i R&D-grupper af fødevarevirksomheder. I ledende stillinger vil de kombinere teknologi, finansiel planlægning og forskning. Stillinger som produkt- og innovationsledere vil være specifikke for de uddannelsesuddannedes færdigheder. Derudover kan kandidater som fødevarekvalitetseksperter blive globale fødevareproduktionsledere. Dette indebærer overvågning af grundlæggende aspekter af fødevareproduktion, hvilket betyder, at kandidater er ansvarlige for at skabe sikre og sunde produkter af høj kvalitet. Kandidater starter sandsynligvis som juniorfødevaresikkerhedsspecialister, der arbejder i innovations-, sikkerheds- eller kvalitetsafdelingen i en fødevarevirksomhed.