MSc i fødevarevirksomhed og innovation
University College Cork
Nøgleinformation
Campus placering
Cork, Irland
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 10.630 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* EU -studerende: 10.630 € | ikke-EU-studerende: 18.130 €
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vores kandidatuddannelse i fødevarevirksomhed og innovation forbereder studerende til en karriere i den dynamiske verden af fødevarevirksomhed; dette kursus vil sætte dig i stand til at spille en hovedrolle i analysen af vigtige sektorspørgsmål og strategisk ledelse af den stadigt voksende fødevareindustri.
Balancen af moduler på dette program afspejler fødevareindustriens globale karakter. Studerende vil udvide deres viden om mad, fødevareforbruger, innovation inden for fødevarer og beslutningsprocesser i virksomheder, der udvikler, mærker, distribuerer og sælger fødevarer. Den praktiske anvendelse af læring i dette kursus vil udstyre dig med analytiske, kommunikations-, forretnings- og præsentationsevner, som er påkrævet og højt værdsat af branchen.
De færdigheder, der læres på dette kursus, kan overføres meget, så vores kandidater forfølger beskæftigelsesmuligheder i både fødevaresektoren (internationale virksomheder, SMV'er, start-ups og fødevarebureauer) og non-food-sektoren (banker, markedsundersøgelsesfirmaer og videregående uddannelser) .
Hvorfor vælge dette kursus
En central del af vores kandidatuddannelse i fødevarevirksomhed og innovation er Food Industry Centered Research Project sammen med en praktikplads. Dette kan finde sted i et fødevarevirksomhed, fødevarebureau, universitet, bank eller relateret virksomhed. Denne placering giver eleverne mulighed for at få værdifuld erhvervserfaring og anvende deres teoretiske færdigheder, udviklet gennem foredrag og seminarer i stilsten, på den faktiske arbejdsplads.
Yderligere unikke træk ved dette innovative program omfatter en dybdegående introduktion til de nationale og internationale fødevaresektorer; en unik blanding af relevante kurser, der er relevante for både etablerede fødevarevirksomheder og nystartede virksomheder; og en introduktion til førende fødevareforskningsspørgsmål, innovative undervisningsmetoder (herunder bootcamps) og eksponering for digitale marketingmetoder.
Placering eller studie i udlandet
Deltagerne kan gennemføre deres placering enten i Irland eller i udlandet, afhængigt af deres interesser.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
Moduler
Kandidatuddannelsen (Food Business and Innovation) består af to dele:
- Del I består af underviste moduler til en værdi af 60 point beskrevet nedenfor.
- Del II består af at forske i og skrive et Anvendt Fødevareindustri-centreret forskningsprojekt ( FE6127 ) til en værdi af 30 point.
Del I
Kernemoduler (60 point):
- FE6005 Strategisk fødevaremarkedsføring (5 point)
- FE6505 Food Entrepreneurship and Innovation (10 point)
- FE6506 Food Branding og Digital Media Marketing (5 point)
- FE6507 Economics of Agri-Food Markets and Value Chain Analysis (5 point)
- FE6511 Category Management og Food Retail Marketing (10 point)
- FE6512 Bæredygtige fødevaresystemer (5 point)
- FE6902 Global Food Policy Issues (5 point)
- MG6012 Forbrugerkultur og forbruger-mærkeforhold (10 point)
Del II
- FE6127 Anvendt fødevareindustricentreret forskningsprojekt (30 point)
Yderligere detaljer om indholdet og modulerne er tilgængelige på College Kalender .
Programundervisning
Karrieremuligheder
Vores Food and Innovation kursus er ideelt egnet til kandidater, der søger jobmuligheder i en bred sektor af fødevarer og non-food indstillinger; disse områder omfatter markedsundersøgelser, forbrugerforskning, fødevarevirksomhedsledelse, produktmarketing og brand management, udvikling af nye produkter, fødevaredetailorganisationer, finanssektoren som fødevareanalytikere, forskningsinstitutioner og politiske organisationer og organisationer, der støtter fødevarevirksomheder nationalt og internationalt. .
Hvad laver vores kandidater?
Kandidater på søsterprogrammer har sikret sig beskæftigelse i internationale fødevare- og non-food virksomheder (Glanbia, Ornua, Kerrygold Irland, Britvic, Danone, Aldi, Dawn, AIB, LinkedIn), banker, fødevarebureauer (Bord Bia, UK Home-Grown Cereals Authority , Teagasc), brand management og marketingafdelinger (Kerry Foods, Musgrave Group, Nestle), non-food bureauer (Enterprise Ireland, IBEC, Bord Bia), markedsundersøgelsesfirmaer (AC Nielsen, Spark Market Research, Dunhumby) og i videregående uddannelser (Munster Technological University, Waterford Institute of Technology, University of Lancaster).