MSc i historie

Generelt

Program beskrivelse

Den lærte MSc i historie giver dig mulighed for at studere historie på et avanceret niveau gennem undervisede kurser og uafhængig forskning.

Du vil fremme din viden og forståelse af udvalgte emner i historien, samt forbedre dine færdigheder i selvstændig forskning, kritisk analyse og både mundtlige og skriftlige præsentationer. Du vil have en række kurser at vælge imellem, så du kan skræddersy din grad til dine interesser og ambitioner.

Bredde af ekspertise

Edinburghs universitet er hjemsted for en af ​​de største grupper af historikere i Det Forenede Kongerige. Vores forskningsinteresser og de kurser, vi tilbyder, dækker stort set alle vigtige områder af historisk undersøgelse.

Som studerende på den lærte MSc i historie kan du drage fuld fordel af denne bredde, studere middelalderlige Skotland, revolutionerende Amerika, moderne Indien og meget andet.

Internationalt ry

Studerende i Skolen for Historie, Klassikere og Arkæologi vil du drage fordel af mindre gruppeseminarer og individuel vejledning fra nationalt - og internationalt anerkendte historikere.


Programstruktur

Programmet omfatter to semestre af undervisning efterfulgt af et individuelt forskningsprojekt.

Kandidatuddannelsen varer i 12 måneder fra september til slutningen af ​​august i det følgende år. For at blive tildelt en kandidatuddannelse skal du afslutte kurser og en afhandling.

De undervisede kurser er i alt 120 point og vurderes primært ved essays og skriftligt arbejde. Forudsat at du opnår den krævede standard, vil du gå videre til en periode med individuel forskning fra maj til august, hvilket resulterer i en afsluttende afhandling på op til 60 point.

Undervises kurser

Du vil tage flere kurser på tværs af to semestre af undervisning, herunder to obligatoriske kurser og en række valgfrie kurser.

afhandling

Du vil gennemføre et forskningsprojekt og producere en afhandling, der indsendes på en tildelt dato i midten af ​​august.


Adgangskrav

Find ud af adgangskriterierne og de krævede kvalifikationer for kandidatuddannelsen i historie.

Du vil have brug for en UK 2: 1 æresbevisning grad, US GPA 3.4 eller en anden international ækvivalent, i historie eller andre humaniora eller samfundsvidenskab emne med en væsentlig historisk komponent.

Relevant erfaring eller faglige eller andre kvalifikationer vil også blive overvejet.

Ækvivalens af internationale kvalifikationer

Vejledning om ækvivalens af internationale kvalifikationer leveres af det internationale kontor. Hvis du er i tvivl om ækvivalensen af ​​din grad, giver det internationale kontor oplysninger efter land.

Engelsk sprogkrav

Hvis du ikke kommer fra et flertals engelsktalende land som defineret af UK Visas and Immigration, skal du have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis på din talte og skriftlige engelsk.

  • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,0 i hvert modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 20 i hvert modul)
  • PTE (A): i alt 67 (mindst 56 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
  • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 169 i hvert modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Din engelsksproglige kvalifikation må ikke være mere end to år gammel i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Alternativt kan vi også acceptere en grad, der er blevet undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land for indrejse (som defineret af UK Visas


Karriere

Vores elever har en række karriereveje i tankerne.

Mange studerende tiltrækkes til MSc i History som en avanceret kvalifikation, der kan værdsættes af en række arbejdsgivere; et mere specialiseret supplement til deres bachelorgrader, der kunne sætte dem adskilt i et overfyldt arbejdsmarked. Andre er interesserede i at forfølge akademiske karriere og se kandidatuddannelsen som forberedelse til en ph.d., mens nogle overvejer en akademisk karriere som en mulighed og bruge MSc til at fastslå, om det er det rigtige karrieremuligheder.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Læs mere

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Minimer