MSc i kriminologisk forskning

Generelt

Program beskrivelse

Optjent en kandidatuddannelse i kriminologisk forskning fra Skotlands top-rangerede universitet for kriminologi (The Guardian University Guide 2020). Få ekspertuddannelse i de nyeste metoder og tilgange.

Dette kursus giver dig ekspertuddannelse i de nyeste metoder og tilgange, der bruges i kriminologisk forskning. Vi er placeret 1. i Skotland og top 10 i England for kriminologi (The Guardian University Guide 2020).

Vi dækker principperne for indsamling, analyse og rapportering af kvalitative og kvantitative data, samtidig med at der tages hensyn til etik, pålidelighed og validitet. Du vil kritisk undersøge de teoretiske fundamenter, der understøtter kriminologi og socio-juridisk forskning, samt udforske spørgsmål med komparativ forskning og udvikle en forståelse af forholdet mellem kriminologi forskning og politisk beslutningstagning.

Kurset anerkendes som forskningsuddannelse fra Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC) og støttes af medarbejdere fra Det skotske Center for Kriminalitet og Kriminalitet Forskning - en universitetsinstans med international indflydelse og links til akademikere, politikere og praktikere omkring verdenen.

Top grunde til at studere hos os

 • # 11. i Skotland og 3. i Storbritannien for kriminologi (Times and Sunday Times Good University Guide 2019)
 • # 2 Anerkendt som forskeruddannelse af Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd
 • 31. i Skotland for kriminologi og top 10 i Storbritannien (The Guardian University Guide 2020)

Kursmål

MSc Criminological Research leverer ekspertuddannelse for at sikre, at du kan:

 • indsamle, analysere og rapportere kvalitative og kvantitative data under hensyntagen til etik, pålidelighed og validitet
 • kritisk undersøge de teoretiske fundamenter, der understøtter kriminologisk og socio-juridisk forskning
 • undersøge spørgsmål vedrørende sammenlignende kriminologisk og socio-juridisk forskning
 • forstå forholdet mellem kriminologisk forskning og politik og betydningen af ​​evaluering, dens terminologi, praksis og brug

Kurset er designet til at være velegnet til både novice og erfarne forskere. Ligegyldigt hvad dit niveau af ekspertise er, vil vi udstyre dig med den nødvendige viden og evner til at blive succesfuldt ansat som forsker eller indskrevet som ph.d.-studerende.

Du vil studere i et tværfagligt miljø, hvor internationalt anerkendt personale introducerer dig til spændende empirisk og teoretisk forskning.

Professionelle akkrediteringer

MSc Pathways 'forskeruddannelse opfylder kriterierne for akkreditering fra ESRC, hvilket betyder vores fremragende inden for forskeruddannelse og -udvikling. Som sådan er potentielle studerende berettigede til 1 3-studerende, hvilket giver dig finansiering til et års forskningsuddannelsesuddannelse tilknyttet en tre-årig ph.d.

Fleksibel læring

Hvis du er interesseret i at studere et modul fra dette kursus, så skal du sende en diplomadministration for at diskutere dit studieforløb.

Forskning

Når du studerer kriminologisk forskning på University of Stirling , vil du blive introduceret til førende empirisk og teoretisk forskning i et pulserende, tværfagligt miljø.

Under at undersøge vores medarbejders ekspertise scorede University of Stirling højt i den seneste Research Excellent Framework (REF 2014) - en UK-dækkende vurdering af universiteternes forskningsresultater. I vurderingsenheden Socialt arbejde og socialpolitik inkluderede højdepunkterne:

 • 78% af vores samlede forskningsaktivitet blev vurderet at være internationalt fremragende eller verdensledende
 • 100% af forskningsmiljøfaktorerne vurderes som internationalt fremragende eller verdens førende
 • 100% af vores forskningseffekt blev vurderet som verdensledende eller internationalt fremragende
 • vi blev bedømt for at have den 2. højeste forskningsstyrke i Skotland og 13. højeste i Storbritannien

Akademiske krav

Mindst en anden klasse æresbevisning grad (2,1 foretrukne) eller tilsvarende i et relevant emne. Ansøgere uden disse formelle kvalifikationer men med væsentlig relevant / relevant arbejde / livserfaring opfordres til at anvende.

Engelsk sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis på dine engelsksprogede færdigheder:

 • IELTS: 6,5 med 6,0 ​​minimum i hver færdighed
 • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grad C eller derover
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grad B eller derover
 • Pearson Test of English (Academic): 60 med 56 i hver komponent
 • IBT TOEFL: 90 uden subtest mindre end 20

Pre-sessional engelsk sprog kurser

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette kursus, tilbyder vores partner INTO University of Stirling en række engelsksprogskurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til at komme ind i denne grad.

Når du er færdiguddannet

Du udeksamineres med et valg af karrierer til rådighed for dig på tværs af det strafferetssystem. Dette inkluderer tilslutning til Civil Service, Crown Prosecution Service, Police Scotland og andre tjenester i Storbritannien eller i udlandet. Andre kandidater har styret deres karriere mod akademia, forskningsledelse eller gået videre med at studere, såsom Applied Social Research (doktorgrad) eller ph.d.

 • Få fordel af vores links til sektoren for kriminel retfærdighed og Scottish Center for Crime and Justice Research
 • Øg din beskæftigelsesegnethed ved at studere ved Skotlands top-vurderede universitet for kriminologi
 • Uddannet med evnerne til at forfølge en karriere i det strafferetssystem eller den akademiske verden

Virksomheder, vi arbejder med

Kursen understøttes af personale fra Scottish Center for Crime and Justice Research (SCCJR), som er et samarbejde mellem flere skotske universiteter. Det sigter mod at fremstille fremragende forskning og udvikle fremragende forskere til at styrke udviklingen af politik, praksis og offentlig debat omkring kriminalitet og retfærdighed. SCCJR bærer international indflydelse og arbejder med andre akademikere, politikere, praktikere og andre involveret med retfærdighed over hele verden. Ud over at drage fordel af ekspertindbuddet fra SCCJR kan studerende, der studerer dette MRes kriminologiske forskningsforløb også deltage i regelmæssige begivenheder, der er vært af organisationen.

Kursen og dets studerende vil også drage fordel af vores stærke bånd til den anvendte kriminalitet og strafferetssektor, herunder Police Scotland og Scottish Prison Service.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer