MSc i ledelse og ledelse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Om

Denne deltidskursus opfylder kravene i niveau 7 Master's Degree Apprenticeship Standard. Støtteberettigede organisationer kan bruge 18.000 £ af deres lærlingeuddannelse til at dække udgifterne til kursusundervisningsgebyret.

Vores Ledelse og Ledelse MSc er informeret af Cranfield's Management MSc - rangeret 1 i Storbritannien og 7 i verden af The Economist WhichMBA? Masters i Management 2017 ranking - og vores Executive MBA - rangeret 9. i Storbritannien i Financial Times 2019 ranking.

Dette praktiske postgraduate kursus, leveret i samarbejde med Grant Thornton - en af verdens førende organisationer af uafhængige professionelle tjenester - vil hjælpe dig med at udvikle dine ledelses- og ledelsesevner med et specifikt fokus på avanceret indsigt, kommerciel anvendelse og effektive ledelsesrammer. Det tilbyder en "real-world" erhvervsuddannelse, som kan anvendes direkte tilbage på arbejdspladsen.

Udviklet til højt potentiale, ledere i tidlig karriere, opfordrer vi dig til at komme og opleve dette verdensklasse kursus på Cranfield - kendt for innovation, karriereforbedrende tjenester og globalt anerkendt fakultet i samarbejde med Grant Thornton, der er kendt for kvaliteten af sine service og rådgivning, med en passion for at forme en levende økonomi. Dette kursus understøtter din karriereudvikling og forbereder dig til at udføre senior strategiske roller med succes.

Hvem er det til?

  • Tidligere karriere fagfolk, der ønsker en 'real-world' business uddannelse, som de kan søge direkte tilbage på deres arbejdsplads.
  • Selvmotiverede ledere, der er ivrige efter at forbedre deres færdigheder, viden og evner og blive mere effektive ledere.

Hvorfor dette kursus?

Du vil studere med en gruppe af erfarne fagfolk, opbygge dit netværk og få indsigt i bedste praksis internationalt. Derudover vil du kunne anvende de viden og færdigheder, du udvikler i løbet af kurset, straks på arbejdspladsen.

Samarbejdet mellem Cranfield og Grant Thornton om levering af dette kursus sikrer, at du vil blive udsat for branchens førende uddannelse, der omfatter undervisning fra nuværende praktikere, forretningssimuleringer og ledelsescoaching fra en til en.

Du vil gennemføre projekter designet til at hjælpe dig med at anvende de teorier, værktøjer og teknikker du lærer. Kurset vil støtte din karriere progression, forbereder dig til at udføre senior strategiske roller med succes.

Undervisning ved Cranfield personale er udelukkende fokuseret på postgraduate og executive niveauer og er designet til at pleje dine praktiske erhvervskompetencer og tillid. Vi lægger stor vægt på real-world udfordringer i løbet af kurset. Du vil:

  • udvikle lederskabsevne i dig selv og andre for at imødekomme moderne samfunds- og forretningsudfordringer,
  • få omfattende viden om kerneforretningsfunktioner, der gør det muligt for dig at udvikle sig i en række forskellige ledelsesområder,
  • udvikle en strategisk tankegang for at gøre det muligt at nå forretningsmålene
  • udvikle selvbevidsthed og tillid til effektivt at lede eller fungere som en del af et team.

Akkreditering

Cranfield School of Management er en af en elite gruppe business schools verden over for at holde tredobbelte akkrediteringer fra:

  • Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Forening for Master of Business Administration (AMBA)
  • Europæisk kvalitetsforbedringssystem (EQUIS).

Kursus detaljer

Kurset dækker kerneforvaltningsemner i en serie på 12 moduler leveret over fem til seks dage hver tredje måned i løbet af toårsperioden. Ved siden af ​​ansigt til ansigt moduler leveres 20% af kurset gennem blended learning. Kurset er meget interaktivt og studentcentreret med store elementer af coaching, live rådgivningssager og forretningssimuleringer. Det organisationsbaserede projekt påbegyndes i anden halvdel af andet år. Du vil takle live virksomhedens udfordringer med støtte fra akademiske eksperter og firma-baserede fagfolk. Moduler vil blive leveret på Cranfield, med off-site læring på Grant Thorntons London kontor.

År 1 består af syv lærte moduler leveret over en uges periode i hvert kvartal. Du vil også deltage i peer coaching i løbet af dette første år.

I år 2 leveres yderligere fem moduler kvartalsvis. Peer coaching fortsætter hele året og suppleres af professionelle coaching sessioner. Mellem september og februar gennemfører du dit organisationsbaserede projekt, hvor du vil tackle en live-udfordring. Dette understøttes af akademiske eksperter og firma-baserede fagfolk. Efter færdiggørelsen færdiggør du dit sidste modul på Cranfield, som er designet til at undersøge og lette integrationen af ​​læring mellem dig og dine jævnaldrende ved at dele dine organisationsbaserede projektoplevelser på en Capstone Conference. Dette vil også hjælpe dig med at forberede din slutpunkts vurdering (EPA), hvilket er et krav til lærlingestandarden.

Ledelsesudvikling og karriereudviklingsaktiviteter løber gennem hele toårsprogrammet. En læringslog, der leveres via PebblePad (personlig læringsplatform), vil kortlægge dine fremskridt baseret på Cranfield / Company erfaringer, såsom viden, færdigheder og adfærdsudvikling.

Adgangskrav

Vi byder ansøgninger fra talentfulde kandidater velkommen fra alle baggrunde. Erhvervserfaring og personlige kvaliteter er lige så vigtige for os, og hver ansøgning behandles på individuel basis.

Kandidater vil normalt have mindst et års postkvalifikation arbejdserfaring sammen med enten en god grad og / eller faglig kvalifikation.

Ansøgere, der ikke har en grad, er velkomne, forudsat at de kan demonstrere højt niveau af præstation, ekstraordinær karriereudvikling eller bevis for lederskabspotentiale.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Læs mere

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Minimer