Rangeret 1 i Irland og 1 i Vesteuropa for General Management (Eduniversal 2018), er MSc i Management tilbydes af Trinity College Dublin designet til ikke-erhvervsmæssige kandidater. Det vil supplere din bachelorgrad og udstyre dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsklima.

msc management

Programoplysninger

Vores akademiske team bringer et væld af viden og erfaring på tværs af en række sektorer, hvilket giver et virkelig globalt perspektiv. Gennem praktisk læring, simuleringer, debatter, casestudier og gæstetalere vil eleverne lære at analysere virkelige forretningsmæssige problemer. Programmet fokuserer også på forhandling og lederskab for at hjælpe eleverne med at styre konflikt og udvikle deres ledelsesstil. Du får også yderligere skræddersy din grad med valgfag. Disse muligheder vurderes hvert år baseret på feedback fra arbejdsgivere og markedets krav.

Indlæggelser

Ansøgninger om det næste indtag i september 2019 åbnes i oktober. Ansøgninger gennemgås på rulende basis, så vi anbefaler, at du ansøger om dette populære program så tidligt som muligt for at undgå skuffelse.

Hvem søger vi efter?

Trinity Business School studerende kommer fra en bred vifte af bachelor discipliner og ankommer fra steder over hele kloden. Vores ambitiøse studerende er klar til at påbegynde en vellykket og tilfredsstillende karrierevej i erhvervslivet ved at lære nye færdigheder og forbedre eksisterende. De fjerner en bevidsthed uden overskud for at inkludere virkningen af ​​erhvervslivet på den bredere økonomi og samfundet. Vi forventer, at vores kandidater skal "sætte mere end de" ud af økonomien og samfundet i hele deres karriere.

Adgangskrav

  • En første eller øverste anden klasse æresbevisning grad eller tilsvarende. Hvis du endnu ikke har afsluttet din grad, skal du indsende dine seneste udskrifter. Hvis dit udskrift ikke er på engelsk, bedes du også levere en bekræftet oversættelse.
  • To akademiske dommere
  • Erhvervserfaring (valgfrit)
  • En IELTS- eller TOEFL-score: Ikke-modersmålere skal have en IELTS-score på over 6,5, uden bånd under 6; eller en TOEFL-score på over IBT 90. Hvis din primære grad var på engelsk, kan du ignorere dette krav.
  • En GMAT-score kan i visse tilfælde anmodes om

MSc Management Karrieremuligheder

Vores kandidatledere er i høj efterspørgsel efter eksamen. På grund af de forskellige baggrunde i klassen får vores kandidater beskæftigelse på tværs af en række brancher, herunder sociale medier, rådgivning, finansielle tjenesteydelser, operationer, lægemidler, transport, rejser, uddannelse og regering, salg

92% beskæftigelsesgrad efter graduering. *

* Studerendeundersøgelser, der i øjeblikket søger beskæftigelse eller i arbejde 6 måneder efter programmets afslutning. Klasse 2016/17.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Trinity College Dublin - Business School »

Senest opdateret August 27, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
13,600 EUR
EU-studerende: 13.500 €. Ikke-EU-studerende: 18.500 €.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

MSc Management